Hoe werkt het?

Tuinafsluiting plaatsen of vervangen


Ben jij op zoek naar een hovenier in de regio voor het plaatsen van een omheining? Onze Casius tuinmannen staan klaar om jouw nieuwe schutting te plaatsen.

Er zijn tegenwoordig talloze materialen beschikbaar om jouw tuin af te sluiten. Zo hebben we de klassieke houten afsluiting maar ook de gekende Bekaert draadafsluiting is nog steeds populair. Hiernaast wordt er ook meer en meer gebruik gemaakt van composieten afsluitingen en steenkorven. Kunststof wordt ook steeds populairder en sommige mensen kiezen toch nog altijd voor een natuurlijke omheining zoals een haag.

Elke Casius hovenier bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat men over de nodige expertise en ervaring beschikt om jouw afsluiting vakkundig te zetten. Ook voor de herstelling van een afsluiting kan je bij onze tuinmannen terecht. Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van alle kosten en de totale prijs voor het omheinen van jouw tuin.

Laat ons weten wat voor afsluiting jij wilt plaatsen en kies de beste offerte.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor tuinafsluiting:

Tuinafsluiting zetten

Ik ben van plan om een tuinomheining ( type bekaertdraad ) te laten plaatsen. Het materiaal koop ik ( in principe, maar geen must ) zelf. - 1.2 m hoogte - met bovenbuis - zonder boordsteen - ongeveer 105 lopende meter met 2 hoeken Ik zoek iemand voor de plaatsing.

Tuinafsluiting vervangen

Ik zou graag mijn tuinafsluiting (hout) willen vervangen omdat het niet meer zo stevig is. Ik zou graag opnieuw een houten tuinafsluiting willen. Het heeft een oppervlakte van 6 op 6 meter en ik wens een hoogte van 1 meter 80.

Tuinafsluiting plaatsen

Ik wil twee panelen in hout plaatsen met onderaan betonplaatje ongeveer 6 m en een hoogte van 1 meter 80.

Plaatsen van tuinafsluiting met poortje

Ik zou graag volgende zaken laten uitvoeren : 1/ draadafsluiting met betonplaat + bovenbuis Gewenste kleur :Zwart Totale lengte :16m Gewenste hoogte : draad + bovenbuis 160cm rechte lijn zonder hoeken 2/ klein stukje draadafsluiting + tuinpoortje naast huis: Draadafsluiting met bovenbuis van 200 cm hoogte in totaal: 2m breed met tuinpoort met enkele vleugel van 1 m breed en ong 195cm hoog met cilinderslot en sleutel

Tuinafsluiting en poort zetten

Ik wil mijn zijkant van huis met 2 poorten laten toedoen schuifpoort en 1 draai poort en dan meter of 10 omheining

Tuinafsluiting zetten

Wij willen onze achtertuin laten omheinen met staalmatten. Het gaat om ongeveer 16 meter incl. Een poortje. En ook het plaatsen van een grote poort aan de zijkant van het huis.

Plaatsen tuinafsluiting

Voor een tuin van 16m diep willen we 8 houten panelen laten plaatsen of een andere oplossing voorzien voor 1 zijde vd tuin. Panelen of de andere afsluiting moet 1m80 hoog zijn, maar eerst moet een oude stenen muur worden afgebroken.

Tuinafsluiting in padoek plaatsen

Ik wil mijn tuin afscheiden van de buren met een Padoeken afscheiding met palen en planken. Dit voor 20 meter lang en 2 meter hoog.