Hoe werkt het?

Tuinafsluiting plaatsen of vervangen


Ben jij op zoek naar een hovenier in de regio voor het plaatsen van een omheining? Onze Casius tuinmannen staan klaar om jouw nieuwe schutting te plaatsen.

Er zijn tegenwoordig talloze materialen beschikbaar om jouw tuin af te sluiten. Zo hebben we de klassieke houten afsluiting maar ook de gekende Bekaert draadafsluiting is nog steeds populair. Hiernaast wordt er ook meer en meer gebruik gemaakt van composieten afsluitingen en steenkorven. Kunststof wordt ook steeds populairder en sommige mensen kiezen toch nog altijd voor een natuurlijke omheining zoals een haag.

Elke Casius hovenier bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat men over de nodige expertise en ervaring beschikt om jouw afsluiting vakkundig te zetten. Ook voor de herstelling van een afsluiting kan je bij onze tuinmannen terecht. Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van alle kosten en de totale prijs voor het omheinen van jouw tuin.

Laat ons weten wat voor afsluiting jij wilt plaatsen en kies de beste offerte.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor tuinafsluiting:

Draadafsluiting plaatsen

2 tuinpoortjes met slot (sleutelplan) en 2 stukken draad 1m60 met bovenbuis.Lengte ongeveer 20m. Beide in zwarte kleur. Zonder betonplaat. Geen oude tuinafsluiting wegnemen er staat niks.

Tuinafsluiting plaatsen

Graag asap tuinafscherming. 1 paneel op maat. Er staat er nu een maar aan vervanging toe Best geen paneel want bij mij zou de afscherming iets hoger moet komen Graag in hout, thermowood .

Nieuwe tuinafsluiting zetten

Ik zou graag een omheining laten plaatsen beton met houten panelen of steenkorven. liefst zo hoog mogelijk en over een lengte van 20m. Nu staat er een groene draad afsluiting met een zwarte doek aan maar deze zal ik zelf dan nog verwijderen alvorens de werken van start zouden gaan.

Houten afsluiting plaatsen

Tuinafsluiting tussen 2 huizen plaatsen. Ongeveer lengte 25 m lengte. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken. hoogte : 1m80 of 1m50.

Leveren en plaatsen van grasmatten

In onze achtertuin dient de bestaande grasmat verwijderd te worden. Achterin de tuin ligt een beetje lager dan de rest van de tuin, 1-2kuub verse grond nodig om alles mooi egaal te maken. Hierna leveren en plaatsen van 90 m² grasmatten. Optioneel: Verwijderen oude tuinafsluiting + plaasten afsluiting en poortje . +- 30 m . Heras hekje.

Tuinafsluiting plaatsen plus schutting

Omheining nodig voor afsluiting van de tuin zodat de hond niet weg kan. Links en rechts is de tuin al afgesloten door de buren. Juist de achterkant en stuk voor moeten gedaan worden, ongeveer een 25-30M. Graag zou ik ook een schutting plaatsen opzij zodat de buren niet in onze tuin kunnen kijken.

Tuinafsluiting in beton zetten

Afbreken en afvoeren oude afsluiting. Plaatsen nieuwe afsluiting 8 meter lengte. Ook afsluitbaar poortje van 1 meter voorzien.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Ik zou een nieuwe houten tuinafsluiting willen laten plaatsen. Ik dacht aan een rabatdelen -tand en groef - uit de houtsoort Itauba, 27 mm dik planken en gleufpalen van Azobe 90mmx 90mm. Voor een lengte van 20 m en 2.2 m hoogte.