Hoe werkt het?

Tuinafsluiting plaatsen of vervangen


Ben jij op zoek naar een hovenier in de regio voor het plaatsen van een omheining? Onze Casius tuinmannen staan klaar om jouw nieuwe schutting te plaatsen.

Er zijn tegenwoordig talloze materialen beschikbaar om jouw tuin af te sluiten. Zo hebben we de klassieke houten afsluiting maar ook de gekende Bekaert draadafsluiting is nog steeds populair. Hiernaast wordt er ook meer en meer gebruik gemaakt van composieten afsluitingen en steenkorven. Kunststof wordt ook steeds populairder en sommige mensen kiezen toch nog altijd voor een natuurlijke omheining zoals een haag.

Elke Casius hovenier bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat men over de nodige expertise en ervaring beschikt om jouw afsluiting vakkundig te zetten. Ook voor de herstelling van een afsluiting kan je bij onze tuinmannen terecht. Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van alle kosten en de totale prijs voor het omheinen van jouw tuin.

Laat ons weten wat voor afsluiting jij wilt plaatsen en kies de beste offerte.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor tuinafsluiting:

Geluidswerende tuinafsluiting plaatsen

Wij wensen een tuinafsluiting te laten plaatsen tussen onze buren en achterburen. Lengte van de zijde met de buren: 25.6m lengte van de zijde met de achterburen: 10,6m. Hoogte liefst 2m30 à 2m40. Wij willen volle panelen die geen geluid doorlaten, bij voorkeur met mogelijkheid tot het laten begroeien met bijvoorbeeld klimop. Het geluidsisolerende aspect is heel belangrijk voor ons. Wij kunnen eventueel zorgen voor het verwijderen van de aanwezige beplanting en omheining.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting van minstens 180 of 200 cm hoog, ongeveer 25 lopende meter tuinafsluiting te plaatsen in U vorm zonder betonplaat en zonder bovenpaal. Daarnaast zou er ook een spar verhakseld worden.

Tuinafsluiting in composiet plaatsen

Ik wil graag tuinschermen van 180 hoog en 180 breedt laten plaatsen over een lengte van 30m in rechte lijn.

Plaatsen afsluiting in composiet

Ik zou graag een tuinafsluiting in composiet laten plaatsen. Het Het gaat om 20 lopende meter en graag een hoogte van 1,80 meter.

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Vervangen van tuinafsluiting. Plaatsen van betonpalen en betonplaten in de grond. Afwerken met houten panelen. Afsluiting in L-vorm: 20m diep en 5 breed. Oude afsluiting kan ik zelf weghalen.

Tuinafsluiting zetten

Houten tuinomheining plaatsen. Ongeveer 50 lopende meter + 1m80 hoogte. Er staat momenteel een beukenhaag die weg moet.

Houten tuinafsluiting plaatsen.

Houten afsluiting van 15 meter lang en 180-200cm hoog. Liefst in het hout maar elke andere mooie oplossing is ook bespreekbaar.

Tuinafsluiting plaatsen

Wij willen graag onze tuin afsluiting met een zwarte draad met bétonplaat onderaan. In totaal gaat het om 55 lopende meter en 2 poortjes. Er zijn 3 hoeken van 45 graden. Op een hoogte van 1.80m.