Hoe werkt het?

Tuinafsluiting plaatsen of vervangen


Ben jij op zoek naar een hovenier in de regio voor het plaatsen van een omheining? Onze Casius tuinmannen staan klaar om jouw nieuwe schutting te plaatsen.

Er zijn tegenwoordig talloze materialen beschikbaar om jouw tuin af te sluiten. Zo hebben we de klassieke houten afsluiting maar ook de gekende Bekaert draadafsluiting is nog steeds populair. Hiernaast wordt er ook meer en meer gebruik gemaakt van composieten afsluitingen en steenkorven. Kunststof wordt ook steeds populairder en sommige mensen kiezen toch nog altijd voor een natuurlijke omheining zoals een haag.

Elke Casius hovenier bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat men over de nodige expertise en ervaring beschikt om jouw afsluiting vakkundig te zetten. Ook voor de herstelling van een afsluiting kan je bij onze tuinmannen terecht. Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van alle kosten en de totale prijs voor het omheinen van jouw tuin.

Laat ons weten wat voor afsluiting jij wilt plaatsen en kies de beste offerte.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor tuinafsluiting:

Tuinafsluiting plaatsen in draadpanelen

Hoogte 1m80 lengte 22m (in rechte lijn) De eerste 8m klein beetje helling de 14 volgende meter vlak. + 2 panelen van 2m lang waar tussen een poort van 1m. Nu staat er een omheining , nu een nieuwe te plaatsen op grond van klant.

Houten afsluiting plaatsen

Over een lengte van 21 meter zou ik graag een tuinafsluiting plaatsen in betonpalen mer daarin houten planken van blokhut hout , geïmpregneerd.hoogte hout 180/200.. Aan de onderkant moet een betonplaat komen van 30 hoog .de tussen afstand tussen 2palen zou 2m mogen zijn .

Betonnen afsluiting plaatsen

ongeveer 10,1 meter tuinafsluiting, deels op gras (+/- 8,0 meter), deels op betonnen terras ( 2,1 meter). begin en eindpunt tegen stenen huismuur. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook) Oude afsluiting reeds afgebroken.

Houten afsluiting plaatsen

Op zoek naar een tuinafsluiting voor onze achtertuin. Houten tuinafsluiting of draadafsluiting of composiet. Geen voorkeur van materiaal maar onderhoudsbvriendelijk.

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsen houten tuinafsluiting (+/- 15 meter); Decoratieve afsluiting. Plaatsing : ASAP Open bebouwing (gebouwd in 1998)

Houten tuinafsluiting plaatsen

Ik wens een gevlochten tuinscherm over een afstand van 3 meter op 1,8 meter hoog. Plaatsing tegen betonpalen die er reeds staan. Dient als afsluiting tussen twee tuinen. Terras onmogelijk om erin te bevestigen. Achterkant van de tuin - 3 zijnden zou ik eveneens eenzelfde type afsluiting willen , kastanjepalen met daarin gevlochten wilg. Hier zou het gaan om een afstand van max 12 meter op 1,8 meter hoog. Hier kunnen de palen in de grond bevestigd worden (geen terras aanwezig).

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Ongeveer 110 lopende meter op een vlak terrein. Nu bestaat de omheining uit (versleten) coniferen met een hoogte van ongeveer 2.50m. Deze moeten verwijderd worden.

Tuinafsluiting zetten

Houten platen of planken tussen aluminium palen,met onderaan een betonnen plaat. Dit voor een lengte van 9 meter.