Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuinafsluiting in composiet plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinafsluiting in composiet plaatsen:

Omheining plaatsen

14 lopende meter composiet tuinafsluiting te plaatsen 1, 8 meter hoogte.

Tuinafsluiting in composiet plaatsen

Ik wil graag tuinschermen van 180 hoog en 180 breedt laten plaatsen over een lengte van 30m in rechte lijn.

Plaatsen afsluiting in composiet

Ik zou graag een tuinafsluiting in composiet laten plaatsen. Het Het gaat om 20 lopende meter en graag een hoogte van 1,80 meter.

Plaatsen nieuwe afsluiting

Verwijderen van de haag (sparren) 21,20 m + verwijderen van oude houten panelen 5,70 m. Volledige vervanging door een degelijke afsluiting, zonder uitkijk bij de buren. Afval mee te nemen. Tuinafsluiting : hout/composiet :, iets niet doorzichtig. Sterk voor 4 honden. en hoogte 2 m.

Plaatsen omheining tuin

Ik zoek iemand die mijn tuinafsluiting kan komen vervolledigen. Er dienen nog zes panelen geplaatst worden. De vorige heeft niets meer van zich laten horen , de panelen en toebehoren zijn al ter plaatse. De panelen zijn in composiet. Er dienen ook nog wat tuinwerken gedaan worden. Nu omheining in L en er moeten nog 6 panelen geplaatst worden.

Tuinafsluiting zetten in composiet

Plaatsen van een afsluiting voor een nieuwbouw . Twee kanten de ene zijde ongeveer 6 meter , de andere zijde 7 meter ( met vakman nog te bekijken ) Hoogte zal 1,80 of 2 meter moeten zijn . Materiaal liefst composiet .

Tuinafsluiting in composiet plaatsen

Ik wil een nieuwe tuinafsluiting plaatsen. Afsluiting willen met composiet platen zijn wel een voorkeur. Lengte is ongeveer 37 meter en moet 180 cm hoog zijn.

Tuinafsluiting zetten

Plaatsen van een afsluiting voor een nieuwbouw. Twee kanten, in totaal gaat het om 108 lopende meter. Hoogte zal 1,80 of 2 meter moeten zijn. Materiaal te bespreken met vakman, hout of composiet.