Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuinafsluiting herstellen na storm" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinafsluiting herstellen na storm:

Herstellen van houten tuinafsluiting met betonpalen

Wij zijn opzoek naar een tuinman die de houten omheining van onze tuin kan herstellen. Deze werd door de buur en stormschade scheef getrokken, het betreft een volledige houten omheining met houten planken. Er moeten waarschijnlijk 3 houten palen worden vervangen en deze ook opnieuw vastzetten met beton onderaan.

Herstellen van tuinafsluiting

Herstelling van schade aan tuinafsluiting toegebracht door gebuur met een verticuteermachine. Afsluiting Bekaertdraad.

Herstellen tuinafsluiting

Tuinafsluiting (houten schermen) over 15 meter is door extreme stormweer losgerukt. Deze moet hersteld worden. 2 platen moeten opnieuw gemonteerd worden. Alle palen moeten verstevigd worden.

Tuinafsluiting herstellen na storm

Hekwerk te herstellen door stormschade. 1 houten paneel vervangen en 2 à 3 betonpalen herstellen.

Tuinafsluiting in draad met betonplaat en bovenbuis herstellen

Tuinafsluiting in draad met betonplaat en bovenbuis herstellen. Het opmaken van een bestek voor de verzekering en het nadien herstellen van de omheining. Vakman ter plaatse komen voor opmeting. Ongeveer 3 lopende meters. (bovenbar 9 meter)

Herstellen tuinafsluiting

Tuinafsluiting (houten schermen) over 15 meter is door extreme stormweer losgerukt. Deze moet hersteld worden. 2 platen moeten opnieuw gemonteerd worden. Alle palen moeten verstevigd worden.

Tuinafsluiting plaatsen

Herstellen van tuinafsluiting in douglas panelen +/- 7m Palen zijn afgebroken . panelen leunen over naar buren. Bekijken wat er mogelijk is. Herstellen of vernieuwen van panelen in douglas Eventueel in andere houtsoort of kunstof. Eventueel volledige afsluiting vernieuwen. +/-12 lopende meter.

Herstellen afsluiting na storm

Tijdens de storm van 10/03/2019 werd onze tuinafsluiting beschadigd. De bouten en pluggen waarmee ze in een garagemuur werd verankerd zijn (gedeeltelijk) losgekomen en de afsluiting staat scheef. (helt lichtjes over naar buren). Ook het winddoek werd gedeeltelijk beschadigd.