Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuinafsluiting in onderhoudsvriendelijk hout zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinafsluiting in onderhoudsvriendelijk hout zetten:

Tuinafsluiting zetten

Ik zou graag mijn hek willen vervangen en het nieuwe hek op een andere plaats aanbrengen. De ondergrond zijn klinkers. Ik zou graag een afsluiting hebben met een hek ( breedte: voetganger/ fiets,..) dat makkelijk af te sluiten is met een sleutel. De totale lengte is 3,80m. Ik zou graag een materiaal hebben dat onderhoudsvriendelijk is ( metaal?) En waar ik zicht door heb.

Tuinafsluiting in onderhoudsvriendelijk hout zetten

Nieuwe omheining een scheiding moet zijn tussen twee tuinen en er moet ook een voorziening zijn voor twee toegangen door middel van een houten poortje of deur met een slot. Nieuwe afsluiting moet ongeveer 20 meter zijn en mag bestaan uit horizontale of verticale latten. Liefst een onderhoudsvrije houtsoort.

Tuin afsluiting plaatsen

Wij zoeken een mooie tuinafsluiting tussen ons en onze buur. Voor een lengte van 8 meter de hoogte ongeveer 1,4 meter We willen iets waar we geen onderhoud aan hebben. Afsluiting iets onderhoudsvriendelijk, liefst zo spoedig mogelijk.