Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuinafsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinafsluiting plaatsen:

Tuinafsluiting plaatsen

Een betonnen omheining te plaatsen: 2 zijden: 24m en 35 m 2m boven de grond

Tuinafsluiting plaatsen

Schutting laten plaatsen van ongeveer 18,5m. Schutting met houten panelen. Hoogte : 1m80. Betonnen onderplaat. Geen oude schutting te verwijderen

Kunststof afsluiting plaatsen

Plaatsen van een tuinafsluiting . 13 m lang en 2 m hoog is de afmeting voor een gewenste tuinafscheiding. Afsluiting in kunststof.

Betonnen afsluiting plaatsen

Tuinafsluiting plaatsen voor één zijde tuin, 60 lopende meter. Voor de werken moet laurierhaag worden verwijderd. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)

Tuinafsluiting plaatsen

We hebben onlangs een nieuwbouw gekocht en zouden met onze vier buren onze tuin willen laten afsluiten (we zouden de kosten voor de gemeenschappelijke afsluiting dus willen delen). Er zijn dus vijf tuinen van 33m lang en achteraan 7m breed (behalve de twee buitenste tuinen, die zijn 11m en 10m breed). We zouden de tuinen willen laten afsluiten door een antraciet beton met hardhout afsluiting (dus onderaan een antraciet betonplaat, daarboven hardhouten schermen, gescheiden door antracieten betonnen palen). Achteraan in onze tuin zouden we een hardhouten poortje willen dat even hoog komt als de afsluiting. De afsluiting zou in totaal 2m hoog moeten zijn (dus betonplaat + 180cm houten scherm). In totaal gaat het dus om een lengte van ongeveer 235.5m + vijf poortjes.

Tuinafsluiting plaatsen

2 Kleine stukken afsluiting zetten (tussen huis en reeds bestaande omheining) om een stuk van de tuin af te sluiten. Met palen en draad. Ongeveer : 2 x 4 m

Nieuwe houten tuinafsluiting plaatsen

Wij wensen een bestaande stenen scheidingsmuur te laten verwijderen. 3,5m. We wensen nu een houten scheiding. Schutting dient zichtbaar mooi te zijn aan beide zijden. Nieuwe schutting komt op dezelfde plaats als de af te breken stenen schutting, kan eventueel iets langer geplaatst worden. We wensen enkele offertes van verschillende vakmannen maar ook van verschillende houtsoorten. vb geïmgregneerd hout, hardhout. De tussenpalen mogen in hout of in steen.

Tuinafsluiting met betonpalen en geïmpregneerde planken plaatsen

Graag wil ik een afsluiting van ongeveer 60 lopende meter laten zetten. 1.80 meter hoog en voorzien van 2 tuindeuren De palen willen we in beton kleur antraciet en de panelen onderkant betonplaat en dan planken geïmpregneerd er tussen geschoven dus op elkaar. Er moet ook nog een poort komen van 5 meter breed, 1.8 meter hoog bestaande uit 2 vleugels die geautomatiseerd moet worden.