Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuinafsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinafsluiting plaatsen:

Tuinafsluiting zetten

Plaatsen van tuinomheining in kastanjehout op 2 plaatsen in mijn tuin. 1) Achteraan in de tuin: lengte van 12 meter: - Kastanjehek van ongeveer 11 meter met in het midden een kastanjepoort van 1 meter (kastanjehek + poort 150cm hoog. - Zijkant huis: kastanjehek van ongeveer 150 cm breed op 150 cm hoog + kanstanjepoort van 1 meter breed op 150 cm hoog. Ik beschik over al het materiaal.

Stuk tuinafsluiting plaatsen

Opnieuw plaatsen van een houten tuinafscheiding, ongeveer 12 meter lang en ongeveer 2 meter hoog.

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsten van een tuinomheining met beton onderaan, en met houten panelen ertussen. Graag ook het plaatsen van eenzelfde tuinomheining met beton onderaan maar dan met tuinafsluiting van draad of gaas. Lengte 30m.

Tuinafsluiting herstellen

Herstellen van 6 tussenpalen vroeger hout nu naar beton (stormschade verzekering) plus een upgrade naar het plaatsen van 8-12 palen in beton (schermen aanwezig).

Houten omheining plaatsen

Tuinafsluiting van ongeveer 15 meter. Tuinschermen in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen. Momenteel staat een omheining met lamellen maar die is op 3 jaar tijd reeds 2 keer vernieuwd wegens stormschade en nu voor de 3de keer kapot.

Plaatsen tuinafsluiting

Tuinafsluiting van 50m x 2.5m plaatsen. Graag duurzaam materiaal in overleg met vakman.

Tuin heraanleggen

Planten planten. Kruidenbak plaatsen. Gras verzorgen en maaien. Aankopen tuinmeubels. Tuinafsluiting met bambou plaatsen. Onkruid op terras wieden. Mini vijvertje plaatsen.

Afsluiting plaatsen met draadpanelen

Metalen tuinafsluiting plaatsen. Graag rechte draadpanelen zonder boordstenen en met zwarte rolband van 19cm. 16,5m x 1.8m (+1.5m 1.2m) + 18m x 1.8m + 24m x 1.8m. Zijde van 24m is op kosten van buurman.