Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuinafsluiting vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinafsluiting vervangen:

Betonnen tuinafsluiting herstellen

Minstens 1 paal en 4 platen zonder structuur van betonnen tuinafsluiting vervangen. Vrachtwagen tegen gereden dus niet meer herbruikbaar.

Houten tuinafsluiting vervangen

Ik zoek iemand om de huidige hek tussen mijn woning en mijn buurman (ongeveer 7 meter) te vervangen Huidige houten tuinafsluiting van 7m x 2m uitbreken. Nieuwe houten tuinafsluiting plaatsen.

Composiet afsluiting zetten

Composiet tuinafsluiting van ong. 35m x 1.8m vervangen.

Tuinafsluiting vervangen

Nieuwe tuinafsluiting van 15m x 1.8m met composietschermen of draadkorven plaatsen. Eventueel huidige muur ook uitbreken.

Herstellen houten tuinafsluiting

Herstellen van houten tuinafsluiting waarbij de houten palen vervangen dienen te worden door betonnen palen. Houten afsluiting zelf is ook beschadigd, maar kan eventueel gerecupereerd worden. Lengte ken ik niet uit het hoofd, foto's kunnen voorzien worden.

Houten tuinafsluiting zetten

Wij hadden graag onze tuinafsluiting afgewerkt. Toen we het huis kochten was een groot stuk omheind, maar door verbouwingen rest er nu nog een stuk van +/- 7,5 meter dat niet mee omheind werd. Dat willen we nu afwerken. Betreft houten afsluiting met betonnen palen en een betonnen ondersteen. De laatste paal van de bestaande omheining is helaas niet geschikt om een paneel in te schuiven, dus deze moet ook vervangen worden!

Tuinafsluiting plaatsen

Ik denk er aan om mijn haag te vervangen door een duurzame afsluiting. Dit om minder onderhoud te hebben als ook geen geurhinder van de kippen van de buren. Het gaat om een lengte van ongeveer 7 m en de hoogte is 180cm

Tuinafsluiting vervangen

Ik zou graag mijn tuinafsluiting (hout) willen vervangen omdat het niet meer zo stevig is. Ik zou graag opnieuw een houten tuinafsluiting willen. Het heeft een oppervlakte van 6 op 6 meter en ik wens een hoogte van 1 meter 80.