Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuinafsluiting zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinafsluiting zetten:

Tuinafsluiting zetten

Ik zou graag mijn hek willen vervangen en het nieuwe hek op een andere plaats aanbrengen. De ondergrond zijn klinkers. Ik zou graag een afsluiting hebben met een hek ( breedte: voetganger/ fiets,..) dat makkelijk af te sluiten is met een sleutel. De totale lengte is 3,80m. Ik zou graag een materiaal hebben dat onderhoudsvriendelijk is ( metaal?) En waar ik zicht door heb.

Tuinafsluiting zetten in composiet

Plaatsen van een afsluiting voor een nieuwbouw . Twee kanten de ene zijde ongeveer 6 meter , de andere zijde 7 meter ( met vakman nog te bekijken ) Hoogte zal 1,80 of 2 meter moeten zijn . Materiaal liefst composiet .

Tuinafsluiting zetten

Plaatsen van een afsluiting voor een nieuwbouw. Twee kanten, in totaal gaat het om 108 lopende meter. Hoogte zal 1,80 of 2 meter moeten zijn. Materiaal te bespreken met vakman, hout of composiet.

Oude afsluiting vervangen door een nieuwe afsluiting

Afbreken oude tuinafsluiting en nieuwe afsluiting te zetten in houten tuinschermen. Huidige omheining bestaat uit 13 platen van 180 x 180 cm.

Houten afsluiting zetten

Voor onze stadstuin in Ledeberg zoeken we een moderne, houten tuinafsluiting voor 1 zijde van de tuin. De oude tuinafsluiting dient afgebroken en vervangen te worden. Het gaat over zo'n 6 lopende meter. Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood.

Tuinafsluiting zetten

Ik ben in het bezit van een rijwoning met tuin achteraan van 4m op +/- 30m. Die loopt iets bergaf. Ik had daar graag aan beide kanten willen afzetten met draad of hout en het liefst met een betonnen laag onderaan. Het liefst rond de 180cm hoogte.

Houten afsluiting zetten

Ik wil voor 15.5 meter tuinafsluiting met betonnen platen en betonen palen of aluminium. Er dient ook 7 meter verstevigd te worden omdat gracht nabij is. Een voorbeeld is met azobe palen

Tuinafsluiting plaatsen

2 Kleine stukken afsluiting zetten (tussen huis en reeds bestaande omheining) om een stuk van de tuin af te sluiten. Met palen en draad. Ongeveer : 2 x 4 m