Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuinhuis Cottage plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinhuis Cottage plaatsen:

Blokhut plaatsen

Tuinhuis Cottage EXT van 7.6m x 2.95m plaatsen met extra wand. Betonnen ondergrond word zal reeds voorzien zijn. Dakgoten plaatsen.

Tuinhuis Cottage plaatsen

Houten tuinhuis van 3.1m x 4.1m afbreken en afval afvoeren. Tuinhuis Cottage van 3.15m x 3.55m plaatsen. Dakgoot met afwatering in regenwaterton plaatsen. Betonnen ondergrond reeds aanwezig.

Plaatsen tuinhuis Cottage

Tuinhuis Cottage van 3.15m x 2.39m en dakgoot plaatsen. Ondergrond bestaat uit tegels.

Tuinhuis plaatsen

Ik wil een Makro cottage tuinhuis aankopen. Afmetingen 4x4, maar het exacte type ben ik nog niet helemaal zeker. Het gaat sowieso om een Makro tuinhuis met dak en een kleine aanbouw erbij. De betonplaat ligt er al.

Tuinhuis cottage plaatsen

Tuinhuis Cottage 315x239 te plaatsen. Eventueel wegnemen oud tuinhuis.

Blokhut Cottage plaatsen

Graag offerte voor plaatsen van blokhut cottage 295 x 760 op bestaande betonnen vloer. Met houten vloer in het tuinhuis met dakgoten.