Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuinhuis dak herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinhuis dak herstellen:

Tuinhuis dak herstellen

Wegens een stormweer is mijn dakroofing er een stuk af. Afmetingen zijn ongeveer 3 meter op 1. Ik vrees dat de roofing niet meer te recupereren valt.

Tuinhuis plaatsen

Ik wil een Makro cottage tuinhuis aankopen. Afmetingen 4x4, maar het exacte type ben ik nog niet helemaal zeker. Het gaat sowieso om een Makro tuinhuis met dak en een kleine aanbouw erbij. De betonplaat ligt er al.

Tuinhuis afbreken en nieuw tuinhuis opbouwen

Er is een boom op mijn tuinhuis gevallen en nu moet dit tuinhuis afgebroken worden en er moet een nieuw tuinhuis in elkaar gestoken worden. Het betreft een blokhut met 2 deuren en licht hellend dak + een afdak wat erlangs moet gemonteerd worden. Het tuinhuis is 3m op 4m op 2 m hoog. Het afdak erlangs is ook 3m op 4m.

Omheining en dak tuinhuis herstellen

Omheining van 10 meter herstellen. Ook loszittende roofing van het tuinhuis herstellen.

Dak van het houten tuinhuis herstellen

Dak van de tuinhuis herstellen, 4 op 4 meter. Gaat om een houten tuinhuis .

Achtertuin herstellen na stormschade

Achtertuin herstellen na stormschade (onderhoud, kunstgras en tuinhuis) Onderhoud van tuin. Boom in tuin gevallen. Kunstgras volledig herstellen: 60 m². Herstellen van tuinafsluiting, Bekaertdraad, over 15 m. Tuinhuis herstellen: heel de façade stuk en dak. Offerte voor de verzekering

Tuinhuis en aflsuiting in Padoek plaatsen

Graag leveren en plaatsen van een tuinhuis in padoek met plat dak epdm. Afmeting 300 x 300 cm met dubbele deur en een oversteek zodat de deze eigenlijk 6 m breed is. Ook leveren en plaatsen van een afsluiting in padoek dit voor zo een 20 lopende meter en 180 cm hoog.

Tuinhuis afbreken en afval meenemen

Ik wil graag mijn bakstenen tuinhuis laten afbreken. De golfplaten die op dit dak liggen moet men ook afbreken en meenemen. Het gaat om een tuinhuis van ongeveer 4 x 8 meter.