Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuinhuis plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinhuis plaatsen:

Composiet tuinafsluiting en tuinhuis met overkapping plaatsen

Tuinhuis met overkapping op betonnen plaat van ong. 7m x 3.5m plaatsen. Tuin helt zijdelings af. Fundering plaatsen voor tuinhuis.

Tuinhuis Luna met overkapping en betonnen ondergrond plaatsen

Tuinhuis Luna van 4m x 2.95m met extensie plaatsen. Betonnen ondergrond plaatsen. Graag overkapping aan andere zijde dan het eigenlijk is, indien mogelijk natuurlijk. Graag de deuren onder de overkapping.

Tuinhuis Bonn plaatsen

Tuinhuis Bonn van 3.85m x 2.95m +90 AC laten plaatsen. De betonnen ondergrond is reeds voorzien aangezien ons vorig tuinhuis hetzelfde is die we afgebroken hebben.

2 Oude tuinhuizen verwijderen en 2 nieuwe plaatsen

2 Oude houten tuinhuizen van 2m x 2-3m verwijderen. Grond gelijk maken. Tuinhuis van 3.85m x 2.95m plaatsen. Tuinhuis van 2.95m x 2.5m plaatsen. Eventueel ook betonnen ondergrond aanleggen. Houten vloer plaatsen in beide tuinhuizen. Eventueel ook dakgoten plaatsen.

Tuinhuis plaatsen

Blokhut Rimini van 2.65m x 2m plaatsen. Betonnen ondergrond aanleggen. Dakgoten plaatsen.

Tuinhuis plaatsen

Tuinhuis Lara van 2.45m x 4.5m plaatsen. Ondergrond in klinkers reeds aanwezig. Dakgoten plaatsen.

Tuinhuis afbreken en afvoeren

Ons houten tuinhuis is 3 x 3 meter met metalen dakplaten en begint volledig weg te rotten, wij zouden graag een nieuw plaatsen. Het oude moet verwijderd worden en nieuw moet geplaatst worden.

Plaatsen blokhut + betonnen onderplaat

Ik heb op (23/07/2020) een tuinhuis (referentie: 6967194) en aanbouwhuisje (referentie: 3060356) bij jullie besteld en wilde informeren voor de prijs om deze te laten plaatsen. Ook dient hiervoor nog een betonnen onderplaat voorzien te worden. Levering van dit tuinhuis is ten vroegste in september.