Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuinomheining herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinomheining herstellen:

Omheining herstellen of vervangen

Door de stormwinden staan de houten panelen van mijn tuinomheining niet meer recht en zijn een paar losgekomen.

Tuinomheining herstellen

Metalen tuinafsluiting van 40-50 m lang en 1.2 m hoog met bovenbuis herstellen. Ook gemotoriseerde poort herstellen, scharnieren zitten los waardoor ze niet meer automatisch open kan.

Herstellen omheining na stormschade

herstel van tuinomheining bestaande uit 6à7 houten platen, houten palen(evt vervangen door beton) en beton boordsteen

Deel van een tuinomheining en tuinpoort herstellen

Door stormschade is een tuinpoort kapot gewaaid. De poort was eigenlijk slecht geplaatst en er dient een gedeelte van de omheining opnieuw geïnstalleerd te worden, zodat de poort behoorlijk herplaatst kan worden.

Houten tuinomheining herstellen

Door de recente storm en zware rukwinden is onze omheining in de tuin beschadigd. Het gaat om een houten afsluiting waar 3 platen en bijhorende palen scheef zijn getrokken. Te herstellen of vervangen.

Tuinomheining herstellen

Onze tuinomheining kreeg een trek van de storm en staat over een lengte van 10 m scheef. Ik wil die graag recht laten zetten en de verzekering is akkoord, moet alleen nog een bestek binnenleveren.

Herstellen beschadigde tuinomheining

Door het stormweer is een deel van mijn tuinomheining beschadigd geraakt. Dit betreft het stalen gedeelte dat als poort geopend kan worden (zie foto’s). Bij herstelling echter mag de nieuwe omheining conform de bestaande zijn (dus geen poortgedeelte). Dit zijn houten verankerde palen, hout aan de bovenzijde en groene gaas ertussen,

Omheining herstellen

Wegens stormschade is onze tuinomheining stuk. 9 Bekaert palen van 4.8 cm en de omheiningsdraad daar tussenin is omgebogen door de storm.