Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Uitbreken oude en plaatsen nieuwe Bekaert omheining" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbreken oude en plaatsen nieuwe Bekaert omheining:

Composiet afsluiting plaatsen

Huidige betonnen tuinafsluiting van 17.5m x 1.55m uitbreken. Afval afvoeren. Nieuwe betonnen tuinafsluiting plaatsen. Graag betonplaten met structuur dubbelzijdig.

Tuinhuis Lilly 180 X 165 plaatsen

Tuinhuis Lilly van 1.8m x 1.65m plaatsen. Betonnen ondergrond voorzien. Dakgoten plaatsen en verbinden met regenton. Momenteel reeds betonnen ondergrond van 1.64m x 1.77m uitbreken of nieuwe laag boven storten.

Houten tuinafsluiting vervangen

Ik zoek iemand om de huidige hek tussen mijn woning en mijn buurman (ongeveer 7 meter) te vervangen Huidige houten tuinafsluiting van 7m x 2m uitbreken. Nieuwe houten tuinafsluiting plaatsen.

Tuinafsluiting vervangen

Nieuwe tuinafsluiting van 15m x 1.8m met composietschermen of draadkorven plaatsen. Eventueel huidige muur ook uitbreken.

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Uitbreken van bestaand draad met ijzeren palen en onderplaat beton en dit ongeveer 43 meter. Afbraakwerken moeten ook gedaan worden door de vakman. Hoogte: 1m80 - 2m.

Afsluiting plaatsen

Momenteel staat er een houten schutting die verwijdert moet worden idem met de palen die in de grond staan verankerd in beton. Er staan 3 schuttingen, een van die schuttingen staat 45° gedraaid tov de andere. De schuttingen lopen trapsgewijze naar beneden. De grootste schutting is 1,8m op 2m groot. De 2 andere schuttingen zijn 1 à 1,2 m breed en respectievelijk 1,60 en 1,20m hoog. Het is de bedoeling de oude schutting door de aannemer te laten uitbreken en er een nieuwe in de plaats te zetten.

Draadafsluiting zetten

Betreft het plaatsen van een omheining van een tuin van een rijhuis. 3 rechte kanten, 2x30m en 1x9m. Bestaande draad en betonplaat zullen we zelf uitbreken. Nieuwe betonplaat plaatsen met draad, totale hoogte van max 2m, zwarte draad. Achterzijde van de tuin bereikbaar met materiaal.

Blokhut Luna plaatsen

Ik zou een blokhut van Makro laten plaatsen. Blokhut Luna 295x295 cm + extensie 380 cm en stormbeveiliging. Er liggen klinkers in de tuin die men moet uitbreken en verleggen als ondegrond voor de blokhut.