Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Uitbreken oude en plaatsen nieuwe Bekaert omheining" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbreken oude en plaatsen nieuwe Bekaert omheining:

Uitbreken oude en plaatsen nieuwe Bekaert omheining

Het betreft het uitbreken van een bestaande houten omheining en plaatsen van een nieuwe omheining in groene Bekaert draad met zwarte plastiek of alternatief om doorkijk te voorkomen. Het gaat over +- 15 lopende meter. De huidige houten afsluiting staat met houten palen in de grond.

Volledige tuinaanleg

Naar aanleiding van het uittekenen van een tuinplan door onze tuinarchitect zullen volgende zaken moeten uitgevoerd worden door een tuinaannemer aangesteld door ons :Voortuin : Verdelgen van bestaande gazon Uitbreken bestaand terras 30m² uitgraven van fundering (hondenhok) 6,5 m² uitgraving voor alle verhardingen 180 m² Fundering nieuw hondenhok 6m² + plaatsen betonklinker 6m² Pad :Fundering en chappe 20 cm zandcement 19m² + plaatsen tegen 100x100x4 19m² Terras : leggen van hout (es) op bestaand terras 28m² Waterdoorlatende verharding 105 m² : fundering van gebroken beton 0/20, ecogravelplaten op een legbed van kalksteensleg 2/4 en markies 4/8 Pad voordeur : Fundering en chappe 20 cm zandcement 22 m² + plaatsen tegen 100x100x4 22 m² Betonboordsteen 80 LM 5X20X100 incl. funder

Plaatsen composiet tuinschermen

Plaatsen van tuinscherm in composiet. Uitbreken van de bestaande schutting zal door ons zelf gebeuren. Het gaat hier over ± 10 meter die moet geplaatst worden. De gewenste hoogte is 1,5.

Plaatsen van een tuinterras

Huidige tuin van +- 35m² volledig voorzien van een nieuw terras. De tuin bestaande uit gravé en terrasplanken zullen we zelf uitbreken. We hebben enkel een plaatser nodig.

Houten afsluiting plaatsen

Het gaat over het uitbreken van de huidige omheining (10 x 2meterpanelen) en het plaatsen van een nieuwe ondoorzichtige omheining . Nu een houten afsluiting te plaatsen eventueel alternatieven.

Verwijderen van huidige afsluiting en composiet afsluiting plaatsen

Uitbreken van bestaande omheining,( betonplaten en palen) en plaatsen van een nieuwe omheining (kunststof) Lengte af te sluiten is ongeveer 12 meter. De hoogte 1.80 meter.

Betonnen afsluiting plaatsen

Uitbreken van oude collstrop palen en platen en vervangen door betonnen met houtstuctuur. Gemakkelijk te bereiken Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 12 meter

Draadafsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Uitbreken oude afsluiting van 57m met klimop op + betonplaat van 40 cm onderaan. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 57m