Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Uitdoen sparren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitdoen sparren:

Uitdoen sparren

30m sparren van 4m hoog verwijderen.

Draadafsluiting plaatsen en sparren uitdoen

We wensen 27m draad met matten, op een hoogte van 2 m hoog en met betonplaat. Daarnaast willen we ook onze sparren laten uitdoen en wegdoen. Gelieve het tuinafval mee te nemen. Afval meenemen.

Nieuwe afsluiting zetten en haag verwijderen

Tuinschermen plaatsen in kunststof met alu palen.Klant zal materiaal kopen enkel plaatsing. Uitdoen en wegvoeren van haag van 10 m en sparren over een lengte van 30m en 5m.

28 meter oude coniferen uitdoen en verwijderen

Uitdoen van 28 meter oude sparren en ook wegvoeren. Er is een doorgang van 1 meter voor materiaal. De coniferen zijn 2.5 meter hoog en ongeveer 80 cm breed. Ook uitfrezen van de wortels. 28 meter.

Verwijderen en afvoeren van sparren

Ik wil aan beide zijden van de tuin sparren laten uitdoen en afvoeren , aan de L kant gaat het om 55 sparren van 3 m hoog en aan de R kant om 62 sparren van 3 m H De verste spar staat ongeveer 40 m van mijn oprit De sparren aan de L kant zijn bereikbaar via een poortje van 95 cm doorgang of via de oprit van de buurman De sparren aan R kant zijn bereikbaar via de tuin

Coniferen uitdoen en verwijderen over 100 meter

Onze nieuwe woonst heeft een pracht van een tui, jammer genoeg is er we vermoeden de voorbije 10 jaar weinig tot niets aan gedaan. - het (waarschijnlijk) verwijderen van 2x 34m conifeer in ruige en gezonde toestand - het verwijderen van 30m zo goed als dodoe conifeer - een idee (wegdoen, snoeien, ... ) om de coniferen op de scheidingslijn (ongeveer 22m) iets mee te doen, zodat er toch een scheiding behouden blijft - het omzagen, mag vanaf 3m hoogte daar deze pal naast een tuinhuis staat, van 2 grote sparren, er is toestemming van de gemeente. (deze laatste mag ook in aparte offerte)

Verwijderen van sparren en plaatsen omheining

Ik zoek een hovenier voor het uitdoen van 25 sparren en de plaatsing van ongeveer 10m afsluiting (tandgroefplanken of gelijkaardig alternatief).

Tuinafsluiting plaatsen en sparren uitdoen

Het betreft +/- 100 sparren van ongeveer 3m hoogte rondom de woning + eventueel nadien nieuwe afsluiting plaatsen.