Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Verschillende bomen en coniferen verwijderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verschillende bomen en coniferen verwijderen:

Verschillende bomen en coniferen verwijderen

Verwijderen van een 10-tal dennenbomen, 5 tal coniferen en 1 kriekenboom. Inclusief de stronken die men moet uitfrezen.

Opruimen verwilderde tuin

Opruimen van verwilderde tuin. klimop, braam, verschillende struiken, kleine bomen. perceel van -/+ 400m².

Vellen van 2 hoogstambomen

Er zouden twee hoogstambomen geveld moeten worden, de eerste (californische cipres) staat vlak bij mijn woning, de tweede (gewone esdoorn) staat achteraan in de tuin, naast verschillende andere hoge bomen en dicht bij een andere woning. Ik hiervoor een velvergunning ontvangen van mijn gemeente.

Onderhoud tuin en eventueel heraanleggen achtertuin

Ik zoek iemand voor tuinonderhoud in de eerste plaats. Hagen en bomen snoeien, plantenonderhoud, tuin zomer- en winterklaar maken. Verder wil ik in de toekomst mijn achtertuin heraanleggen maar liefst in verschillende fases. Hierover heb ik ook nog geen exact idee wat dat zou moeten worden. De tuin op zich is 15 are groot

Snoeien en vellen van bomen

Wij hebben verschillende bomen te vellen en te snoeien, wel apart snoeien en vellen. Uit te voeren in meest geschikte seizoen, plaatsbezoek op afspraak.

Bamboe verwijderen en snoeiwerk uit te voeren tuin

Verwijderen van alle (kruipende) bamboe in de tuin. Het gaat om een voortuintje van +/- 6 m² en verschillende plaatsen in de achtertuin waar de bamboe is beginnen groeien ( geschat 3-4 m²). Verder heeft de tuin een snoeibeurt nodig. Er staan vooral struiken, en enkele iets grotere bomen. De totale oppervlakte van de tuin is +/- 200 m².

Vellen bomen op bouwgrond

Op ongeveer 1100m² moeten er verschillende bomen geveld worden alsook alles opkuisen,ook de wortels moeten weg zijn of gefreest worden. 2 de voorstel is om eventueel alleen de bomen om te leggen en wij zelf de rest te doen.

Verschillende werken aan perceel grond

Oppervlakte ; +/- 2150 m² Ziet eruit als een (klein) bos , vorige jaren al een aantal bomen gerooid. Dient eens flink onder handen genomen te worden .....