Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Vervangen van 10 tal coniferen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van 10 tal coniferen:

Vervangen van 10 tal coniferen

Door de droogte afgelopen zomer zijn een 10-tal coniferen van 2.5 m hoogte geheel uitgedroogd. Deze dienen vervangen door gelijkaardige. Raad en daad ivm matig/slecht groeiende leilinden.

Betonnen scheidingsmuur renoveren of vervangen

Scheidingsmuur die onze tuin van de buren scheidt moet vervangen worden door een betonnen muur. Mogelijks kan men de huidige muur deels vervangen, te bekijken met vakman of dit kan. Het gaat om een muur van 10 lopende meter en 2 meter hoog.

Vervangen van draadomheining

Door een brand bij de buren is een deel van onze tuinomheining beschadigd. Het gaat om 10 m, deze dient vervangen te worden.

Heraanleggen oprit met kasseien

Oprit van kasseien heeft sterk afgezien tijdens de verbouwingen aan ons huis. De kasseien verwijderen en heraanleggen de oprit heeft een oppervlakte van 10 m². De kasseien die er liggen en nog goed zijn recupereren , en de rest vervangen.

Houten afsluiting vervangen door composiet

Momenteel staan er houten schermen als afsluiting tussen de oprit van ons en de gebuur. Deze zijn door de jaren heen krom getrokken en moeten afgebroken worden. We zouden deze willen vervangen door composiet schermen (10 stuks). Hierbij moet rekening gehouden worden dat mijn oprit +/- 40 cm hoger ligt dan deze van de gebuur. Schermen zouden vanaf de oprit gebuur minstens 2 meter moeten zijn (dan is dit langs onze kant nog 1. 6 meter).

Tuinafsluiting plaatsen met betonnen onderplaat

Wij zijn op zoek naar een afsluiting met draadpanelen met een totale hoogte van 200 cm op een basis van betonplaten (draadpaneel +- 170 cm hoog, de betonplaat 10 cm bovengrond en 30 cm ondergronds om ondergraven van de huisdieren te vermijden). De kleur antraciet en de 3D uitvoering. Momenteel is er een draadafsluiting geplaatst aan de straatkant van +-2 m, aan de zijkant en achterzijde van +-1 m welke vervangen dient te worden. Momenteel is de totale lengte van de omheining +- 220 lopende meter.

Houten afsluiting plaatsen

Er is een bestaande afsluiting in hout die moet vervangen worden; 10 lopende meters. Graag afsluiting die niet hoger is dan 1. 80 meter met bovenaan een doorzichtige houten boog.

Vervangen van beukenhaag door tuinschermen

Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout Vervangen van beukenhaag over een lengte van 10 meter. Hoogte van 2 meter.