Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Vervangen van 10 tal coniferen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van 10 tal coniferen:

Kunststof afsluiting zetten

Vakman voor : kunststoffen tuinschermen (kleur grijs - RAL kleur door mij zelf te kiezen) 8 panelen (180 cm x 180 cm) met bijbehorende palen en afdekplaatjes renovatie (vervangen van bestaande houten afsluiting) prijs op te splitsen in : materiaal en plaatsing (meenemen oude afsluiting inbegrepen in plaatsingskosten) woning ouder dan 10 jaar.

Houten afsluiting plaatsen

Bamboe tuinomheining vervangen door thermowood. Met poort achteraan. Afmeting 10 m op 6m.

Oude afsluiting vervangen door een nieuwe omheining

Door hevige wind dient de bestaande afsluiting vervangen te worden. Afsluiting met tennisdraad 180 cm hoog met bovenbuis 10 meter lang. Alternatief voor de tennisdraad is een afsluiting met betonpalen en houten panelen.

Plaatsen omheining

Door storm zijn 2 houten platen van mijn tuin weg. Ik zou graag deze 2 laten plaatsen + 3 andere vervangen. Het gaat over 10 lopende meters .

Houten afsluiting vervangen door stormschade

Dringend een nieuwe tuinomheining nodig met schermen van 180 op 180 cm. Dit voor een 10 a 11 tal stuks.. Onze huidige omheining is weggeblazen door de weersomstandigheden en daardoor kunnen onze huisdieren ontsnappen. Stormschade.

Houten panelen op betonnen palen en sokkel te vervangen

Door de storm zijn 10 panelen beschadigd. Panelen op betonnen sokkel. En eerste onderste plaat in beton.

Houten afsluitingspalen herstellen

Vervangen van 10 afgebroken houten afsluitingspalen. Hoogte 1m80 zonder betonplaat.

Houten afsluiting plaatsen

Beste, het gaat over het vervangen van een oude, bestaande schutting (=10 panelen van 1m80). Het terrein, binnentuin is reeds afgegraven en staat klaar voor de werken.