Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Vervangen van 10 tal coniferen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van 10 tal coniferen:

Oude afsluiting vervangen door een nieuwe omheining

Door hevige wind dient de bestaande afsluiting vervangen te worden. Afsluiting met tennisdraad 180 cm hoog met bovenbuis 10 meter lang. Alternatief voor de tennisdraad is een afsluiting met betonpalen en houten panelen.

Plaatsen omheining

Door storm zijn 2 houten platen van mijn tuin weg. Ik zou graag deze 2 laten plaatsen + 3 andere vervangen. Het gaat over 10 lopende meters .

Houten afsluiting vervangen door stormschade

Dringend een nieuwe tuinomheining nodig met schermen van 180 op 180 cm. Dit voor een 10 a 11 tal stuks.. Onze huidige omheining is weggeblazen door de weersomstandigheden en daardoor kunnen onze huisdieren ontsnappen. Stormschade.

Houten panelen op betonnen palen en sokkel te vervangen

Door de storm zijn 10 panelen beschadigd. Panelen op betonnen sokkel. En eerste onderste plaat in beton.

Houten afsluitingspalen herstellen

Vervangen van 10 afgebroken houten afsluitingspalen. Hoogte 1m80 zonder betonplaat.

Houten afsluiting plaatsen

Beste, het gaat over het vervangen van een oude, bestaande schutting (=10 panelen van 1m80). Het terrein, binnentuin is reeds afgegraven en staat klaar voor de werken.

Houten afsluiting plaatsen

Leveren en plaatsen van tuinscherm normale hoogte en onderkant betonnenplaat. Ongeveer 7 à 10 platen. Hoogte 1m80. In vervanging van afgewaaide schutting. Nu houten palen en vervangen door zwarte metalen palen.

Kunststof afsluiting plaatsen

Vervanging van de huidige afsluiting, palen zijn onderaan doorgeroest. We willen de afsluiting vervangen door een nieuwe met kunststof 'haag'-look, volledig dicht, geen doorkijk. Tuindeur is ook te voorzien. Afbraakwerken bestaande afsluiting ook uit te voeren. Afmeting : 10 m. Hoogte 1m80 à 2m.