Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Vervangen van houten afsluiting" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van houten afsluiting:

Houten tuinafsluiting vervangen

Ik zoek iemand om de huidige hek tussen mijn woning en mijn buurman (ongeveer 7 meter) te vervangen Huidige houten tuinafsluiting van 7m x 2m uitbreken. Nieuwe houten tuinafsluiting plaatsen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Wij willen onze houten afsluiting vervangen door een betonnen. Afmetingen van de 3stukken zijn 15,8m, 13m en 8,3m op 2m hoogte. Deel van de oude omheining moet weg gehaald worden.

Houten afsluiting plaatsen

Wij willen graag de scheiding met onze buren vervangen door een thermowood schutting aangezien dit ook terug gaat komen in de afwerking van onze nieuwe garage. Het bedraagt ongeveer een lengte van 50m. Hoogte nog overeen te komen. De huidige afsluiting moet ook nog weggehaald worden.

Houten afsluiting zetten

Momenteel staat er een laurierhaag. Deze moet verwijderd worden en vervangen door houten tuinschermen. Er is een hoek en er moet ook een deur in. 13 m + 4m40. Hoogte 1m80 of 2m. Planken moeten verticaal staan.

Herstellen houten tuinafsluiting

Herstellen van houten tuinafsluiting waarbij de houten palen vervangen dienen te worden door betonnen palen. Houten afsluiting zelf is ook beschadigd, maar kan eventueel gerecupereerd worden. Lengte ken ik niet uit het hoofd, foto's kunnen voorzien worden.

Houten tuinafsluiting zetten

Wij hadden graag onze tuinafsluiting afgewerkt. Toen we het huis kochten was een groot stuk omheind, maar door verbouwingen rest er nu nog een stuk van +/- 7,5 meter dat niet mee omheind werd. Dat willen we nu afwerken. Betreft houten afsluiting met betonnen palen en een betonnen ondersteen. De laatste paal van de bestaande omheining is helaas niet geschikt om een paneel in te schuiven, dus deze moet ook vervangen worden!

Houten afsluiting in padouk plaatsen

De huidige Bekaert omheining met doek heeft het tijdens de storm van maart grotendeels begeven en we wensen deze te vervangen. Het betreft een rechte lijn van 45m waar de ondergrond bestaat uit beton en steengruis. Wij wensen de omheining ca 1,80 - 2m hoogte met Padouk.

Verwijderen coniferen en plaatsen houten schutting

We willen in onze achtertuin 21 coniferen laten verwijderen van 2.20m hoog en vervangen door een houten schutting van max. 2m hoog en gaat over een lengte van 17 meter.