Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Verwijderen coniferen en plaatsen schutting" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verwijderen coniferen en plaatsen schutting:

Verwijderen coniferen en plaatsen schutting

Ong. 40m coniferenhaag van 1m60 hoog verwijderen. Ong. 32m composiet of houten tuinafsluiting van 1.8m met betonplaat en betonnen palen plaatsen.

Coniferen uitdoen en afvoeren

Ik wil een rij coniferen (scheiding met buren)verwijderen. Rij van 20 bomen -hoogte +/- 2m

Verwijderen haag

Haag coniferen van 33 m lang (reeds 5 m afgebroken) en 5 m hoog verwijderen , van elke stam mag ongeveer 1,40 m blijven staan (ontdaan van zijtakken) om eventueel later te dienen als paal voor afsluitingsdraad. Inbegrepen verwijderen van alle afval

Coniferen verwijderen

Ik wil twee coniferen in mijn achtertuin laten verwijderen. De stammen zijn ong. 80cm en de hoogte 10meter. De tuin ligt achter de garage en enkel bereikbaar via een deur.

Verwijderen coniferen en plaatsen schutting

Ik wil mijn coniferen over een afstand van 12 meter laten verwijderen. deze zijn gemakkelijk van de straat te bereiken. Er staat een de binnenkant van mijn tuin ook nog een draadafsluiting tegen die door betonnen gleufpalen loopt. Deze moeten ook verwijderd worden, dit kan niet lastig zijn nadat de coniferen zijn verwijderd. Dan wil ik daar een houten schutting van 16 meter ( een poort van 4 m in dezelfde uitvoering toegevoegd) in de plaats. De werken zouden op elkaar moeten aansluiten om de afscheiding met de straat te behouden of het open stellen tot een minimum beperken. Schutting en poortje graag 2 meter hoog.

Uitdoen en verwijderen van coniferen, aanleggen terras en plaatsen omheining

Graag hadden wij ongeveer 16 m coniferen van ongeveer 2 meter hoogte laten uitdoen en verwijderen. Deze staan achteraan in de tuin en enkel bereikbaar via een poortje van 72 cm breed. Wij willen graag een houten tuinwand (ongeveer 30 meter in U-vorm) laten plaatsen op betonnen platen en palen met een hoogte van 1,80 meter Wij hadden graag een terras gelegd van zo'n 20 m² met klinkers of grote tegels.

Verwijderen coniferen en plaatsen houten schutting

We willen in onze achtertuin 21 coniferen laten verwijderen van 2.20m hoog en vervangen door een houten schutting van max. 2m hoog en gaat over een lengte van 17 meter.

Coniferen verwijderen

Een rij coniferen ca 30 m volledig opruimen en gelijk maken.