Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Verwijderen van coniferen en plaatsen van schutting" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verwijderen van coniferen en plaatsen van schutting:

Coniferenhaag verwijderen

Coniferen verwijderen langs de straatkant voor 20 lopende meter. Haag is 2 meter hoog en men moet het afval ook wegvoeren. Ook een deel van het gazon herleggen voor zo een 50 m².

Verwilderde tuin laten omploegen gelijkleggen en coniferen haag + 3 a 4 bomen weghalen

We hebben net een huis aangekocht en de tuin is helemaal verwilderd.... Ongeveer 400m² oppervlakte met een schuur erin. We zouden deze graag laten omploegen en de coniferen haag + een viertal bomen laten verwijderen.

Coniferen uitdoen en verwijderen

Ik heb aan de goed bereikbare straatkant van onze tuin een rij coniferen staan van 3,5m hoogte over een lengte van 45m. Deze zou ik willen laten weghalen en waar de coniferen stonden zou er een sleuf van ongeveer 80 cm breed en 40cm diep mooi uitgegraven moeten worden en gevuld met goeie tuingrond (om naderhand een haagbeukenhaag (carpinus) te plaatsen, maar daar vraag ik nu geen offerte voor).

Verwijderen van coniferen en plaatsen van schutting

Ik zou ongeveer 50 lm coniferen van ongeveer 3 m hoog willen laten verwijderen, compleet met wortel, en ik zou deze vervangen willen hebben door een draadpaneel afsluiting.

Tuinschutting plaatsen zetten

Eerst verwijderen van coniferen- en laurierhaag ongeveer 2,5 a 3 meter hoog (ongeveer 80 lopende meter) nadien plaatsen van tuin afsluiting in kunststof, composiet of hout

Coniferen uitdoen en verwijderen

Graag zou ik 15 coniferen willen laten uitdoen en verwijderen, de coniferen zijn ongeveer 2,5 meter hoog, en zijn ongeveer 30 jaar oud.

Coniferen verwijderen

het verwijderen van een 15 tal hoge coniferen. (ongeveer 5 meter hoog) Wortels kunnen blijven zitten.

Tuin renoveren

Verwijderen coniferen en wortels, hoogte circa 3.50m Egaliseren grond en aanleg nieuw gazon circa 300-350m²