Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Verwijderen van coniferen en plaatsen van schutting" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verwijderen van coniferen en plaatsen van schutting:

Coniferen vervangen door steenkorven met keien

Verwijderen conifeerhagen over een lengte van 40 meter. Graag plaatsen van steenkorven over een lengte van max 40 meter, hoogte grootste deel 2 meter en op sommige plaatsen, 2,5 meter. Dikte van de korf 30 cm. Het liefst opgevuld met keien of breukstenen.

Verwijderen coniferen

Ik zoek dringend iemand om +- 30m coniferen te verwijderen en alles mee te nemen . Haag : 30 m L en hoogte over de 2 m.

Coniferen uitdoen en verwijderen

Onze coniferen gaan kapot. Het is een haag van 32 meter, hoogte 2 meter tussen 2 tuinen. Deze moet men verwijderen.

Coniferen en wortels verwijderen

Wij zijn op zoek naar iemand die een haag coniferen van 18 meter lang en 3,5 meter hoog kan verwijderen inclusief wortels. Dit om een tuinhuis en schutting te kunnen plaatsen.

Coniferenhaag verwijderen

Coniferen verwijderen langs de straatkant voor 20 lopende meter. Haag is 2 meter hoog en men moet het afval ook wegvoeren. Ook een deel van het gazon herleggen voor zo een 50 m².

Verwilderde tuin laten omploegen gelijkleggen en coniferen haag + 3 a 4 bomen weghalen

We hebben net een huis aangekocht en de tuin is helemaal verwilderd.... Ongeveer 400m² oppervlakte met een schuur erin. We zouden deze graag laten omploegen en de coniferen haag + een viertal bomen laten verwijderen.

Coniferen uitdoen en verwijderen

Ik heb aan de goed bereikbare straatkant van onze tuin een rij coniferen staan van 3,5m hoogte over een lengte van 45m. Deze zou ik willen laten weghalen en waar de coniferen stonden zou er een sleuf van ongeveer 80 cm breed en 40cm diep mooi uitgegraven moeten worden en gevuld met goeie tuingrond (om naderhand een haagbeukenhaag (carpinus) te plaatsen, maar daar vraag ik nu geen offerte voor).

Verwijderen van coniferen en plaatsen van schutting

Ik zou ongeveer 50 lm coniferen van ongeveer 3 m hoog willen laten verwijderen, compleet met wortel, en ik zou deze vervangen willen hebben door een draadpaneel afsluiting.