Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Verwijderen van klimop van muren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verwijderen van klimop van muren:

Geluidswerende tuinafsluiting plaatsen

Wij wensen een tuinafsluiting te laten plaatsen tussen onze buren en achterburen. Lengte van de zijde met de buren: 25.6m lengte van de zijde met de achterburen: 10,6m. Hoogte liefst 2m30 à 2m40. Wij willen volle panelen die geen geluid doorlaten, bij voorkeur met mogelijkheid tot het laten begroeien met bijvoorbeeld klimop. Het geluidsisolerende aspect is heel belangrijk voor ons. Wij kunnen eventueel zorgen voor het verwijderen van de aanwezige beplanting en omheining.

Verwijderen van klimop van muren

Een buur heeft zijn woning laten leeg staan gedurende ongeveer 15 jaar denk ik momenteel. Ondertussen is zijn tuin een jungle en is een klimop op de 1ste verdieping in mijn keuken binnen aan het groeien en heeft alsook de ganse zijgevel reeds ingepalmt - deel van mijn achtergevel en groeit reeds over mijn keukenraam + in het dak. Ik zou dit graag laten verwijderen.

Volledige tuinaanleg uitvoeren

Na het aanleggen van een terras, is het nu tijd om onze tuin in hand te nemen. Het gaat over een perceel van ongeveer 80m². Gewenste werken : verwijderen van bestaande afsltuiting (draadhek met klimop en bamboe) ; plaatsen van een nieuwe afsluiting (keuze nog niet bepaald), plaatsen van een kippenhok en compostruimte ; aanleggen van gras. We wensen een diervriendelijke tuin wegens bezit van 2 honden. We hebben enkele wensen/idee maar we zijn ook vragende partij voor advies.

Snoeien van sparren en struiken

Achtertuin 2 are, sparren en struiken snoeien + verwijderen van klimop. Afval mee te nemen.

Snoeien van klimop op hoge muur

Klimop verwijderen op een hoge muur.

Bamboe verwijderen + wilde winge

Mijn buren klagen dat de klimop onder hun stenen kruipt en vind geen oplossing, is +/- 2 m breed. De wilde winge of winde dreigt al mijn planten en bloemen te versmachten (linkerkant van mijn tuin, +/- 8m diep en 3 m breed).

Verwijderen van klimop van de muur

Wij zoeken een tuinman voor het (permanent) verwijderen van klimop/Hedera op zij- en achtermuur in onze tuin. De klimop heeft zich op zij- en achtermuur verspreid over een totale breedte van 4/5 meter en hoogte van 5 tot 6meter.

Klimop verwijderen

Ik zou klimop willen laten verwijderen.