Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Verwilderde tuin laten omploegen gelijkleggen en coniferen haag 3 a 4 bomen weghalen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verwilderde tuin laten omploegen gelijkleggen en coniferen haag 3 a 4 bomen weghalen:

Opkuisen totaal verwilderde tuin

ik heb een stuk grond van ongeveer 25 a waar de bomen gekapt zijn maar blijven liggen . Alles is verwilderd en moet opgekuist worden en genivelleerd .

Verwilderde tuin onderhouden

Ik heb een onderkomen, verwilderde tuin en wil hem graag terug fatsoeneren. Gaat om een tuin van meer dan 100 m². Meerdere snoeiwerken uite te voeren.

Puin en verwilderde tuin opruimen

Tuin is zwaar verwilderd, klimop op de buitenmuren. Tuin: Achtertuin van rijwoning.

Tuin van een hoeve opkuisen

Verwilderde tuin van een hoeve opkuisen. Hagen moeten geschoren ,braambessen moeten verwijdert worden,boomscheuten verwijdert,kleine bomen moeten geveld.

Verwilderde tuin opkuisen

De achtertuin is verwilderd, zou moeten leeg gemaakt worden. Oude bomen verwijderd, oude serre afgebroken en tuin opnieuw klaar voor nieuwe aanplantingen.

Verwilderde tuin omploegen

ik wil graag mijn verwilderde tuin laten omfrezen. Tuin is ongeveer 160 a 200 m². Prijs voor gras te zaaien en bodemverbeteraar.

Verwilderde tuin laten omploegen gelijkleggen en coniferen haag + 3 a 4 bomen weghalen

We hebben net een huis aangekocht en de tuin is helemaal verwilderd.... Ongeveer 400m² oppervlakte met een schuur erin. We zouden deze graag laten omploegen en de coniferen haag + een viertal bomen laten verwijderen.

Tuinman voor regelmatig onderhoud stadstuin

Mijn ouders hebben een mooie maar vrij verwilderde stadstuin en zijn op zoek naar een tuinman die op geregelde basis (bv 1x maand) het onderhoud van de tuin kan komen doen aangezien ze het zelf niet meer kunnen.