Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Verwilderde tuin laten omploegen gelijkleggen en coniferen haag 3 a 4 bomen weghalen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verwilderde tuin laten omploegen gelijkleggen en coniferen haag 3 a 4 bomen weghalen:

Verwilderde tuin ombouwen naar gazon

Ombouwen van een verwilderde tuin naar gazon. De tuin is een +/- 350m² (+/- 7m breed) groot en bevat een 1/3 grind, worteling van een boomstam die dient verwijderd te worden, en verder enkele zaken zoals enkele struiken, kippenhok en serre. (moet allemaal verwijderd worden.)

Opruimen verwilderde tuin

In het achterste deel (ongeveer 10m x 15m) van onze tuin staan een aantal bomen. Het is daar enorm verwilderd. Klimop, struiken, etc. De bomen zouden moeten blijven staan maar al de rest moet opgeruimd worden. Wij hebben daarvoor niet de juiste materialen. Het is niet de bedoeling om dit stuk tuin opnieuw aan te leggen.

Opkuisen verwilderde tuin

Er is wat werkjes in de tuin die we maar niet rond krijgen. Er is een oud tuinhuis uit elkaar gehaald wegens stormschade, waarvan de restanten weg moeten. Een paar rododendron en struiken die weg moeten. Wat boomstronken van een gevelde boom en wat kap overschot. Drie T betonpilaren (vroegere waslijn) die mogen uitgehaald worden.

Verwilderde strook van tuin opruimen

Mijn tuin is ongeveer 18m op 14m groot! Het overgrote deel is grasperk maar er is een verwilderde boord links en achteraan met heel veel braamstruiken, klimop, verdorde buxus, scheuten van hulst en andere .... graag opkuis van deze boorden! Achteraan zou ik een tuinhuis willen plaatsen dus moet daar wel wat groen weg! Er zijn ook hier en daar nog wortels van bomen die ooit afgezaagd zijn.

Verwilderde tuin opknappen

Verwijderen van verwilderde planten en bramen in een tuin van ca 200 m² groot. Paar kleine bomen verwijderen.

Verwilderde tuin opruimen

Ik wil een stuk tuin laten opruimen om kippen te kunnen plaatsen. Er ligt heel wat rommel van takken en oude houtblokken (ongeveer 4m3). Er dienen ook een 5-tal relatief grote hulsten uitgedaan te worden. Het komt dus vooral neer op het leeghalen en opruimen, er dient geen nieuwe tuin aangelegd te worden aangezien het voor een kippenkot zal dienen. De tuin is gemakkelijk te bereiken langs het huis.

Puin en verwilderde tuin opruimen

ik heb een grote tuin, ongeveer 1200 m², ik wil deze laten opruimen, volledig leeg halen, er staat een keine schuur, en achter de schuur een hoop afvalhout. Eventueel gelijk trekken van de grond.

Verwilderde tuin omploegen gelijkleggen en inzaaien

Ik wil mijn achtertuin laten vrezen ,gelijkleggen en gras zaaien. Tuin is ongeveer 15x15m.en bestaat uit oude gras .Ik heb een nieuwe tuinhuis geplaatst en zou graag mijn tuin terug willen aanleggen . Ook wel zwarte grond bij vullen vooral een stuk van ongeveer 6x3m.op20cm hoogte.