Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Vijver uitbaggeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vijver uitbaggeren:

Vijver uitbaggeren

wij hebben een vijver van ongeveer 70 m op 50 m dewelke zou moeten worden uitgebaggerd , er is al jaren niets aan gedaan door de vorige eigenaars

Vijver uitbaggeren

Onze vijver is ongeveer 40m op 20m en zou moeten uitgebaggerd worden, waardoor hij terug dieper is zou gaan om één meter tot 1,5 meter. Die heeft lang stilgelegen dus ligt momenteel vol met bladeren.

Vijver dieper maken en uitbaggeren

Wij hebben een vijver van 30m op 20 en willen die uitbaggeren en uitdiepen als waterbuffer.

Vijver uitbaggeren

Wij hebben een vijver van ongeveer 1000m² , die we graag zouden laten uitbaggeren. Er is plaats om een wachtbekken te graven.

Vijver uitbaggeren

De school is omgeven door een drie meter brede gracht en bevat in het midden van het domein twee grotere kommen (vijvers) waarop een visclub actief is. De vijvers zouden uitgebaggerd moeten worden.

Vijver uitbaggeren en dieper maken

Ik wil mijn vijver laten dieper maken, vooral in het midden deze is in totaal 60 m lang en 15 m langs 1 kant en 30 m langs andere kant.

Vijver uitbaggeren 35 are

Door de extreem droge zomer is het waterpeil van onze 35 are grote vijver enorm laag. Wij zouden de vijver laten uitbaggeren. Het betreft hier een ronde vijver met in het midden een eiland. Is bereikbaar met half-zwaar materieel. Er zit nog veel vis op en de waterdiepte bedraagt nu gemiddeld 50 cm. Dit is een open bebouwing.

Vijver uitbaggeren

Wij beschikken over een redelijk grote vijver met 4 buren gemeenschappelijk. Deze dient uitgebaggerd te worden. Er zit veel vis in.