Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Voortuin heraanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Voortuin heraanleggen:

Voortuin heraanleggen

Ik wil mijn voortuin renoveren, de tuin is 12 meter breed en 8 meter lang. Ik wil de tuin egaliseren, nieuwe gazon aanleggen, beplanten (planten zal ik zelf voorzien) in een hofje van 1 meter op 2 meter. Borders plaatsen om de boom, een padje aanleggen, ongeveer 6 meter lang en 1 meter breed. Verder moet er ook een haag van 1 meter hoog worden geplaatst. Hier gaat het om een haag van ongeveer 16 meter lang (haagplanten voorzie ik ook).

Voortuin heraanleggen

Wij wensen onze voortuin opnieuw aan te leggen, die is ongeveer 15 meter breed en 5 meter diep. We zoeken een ontwerp dat weinig onderhoud kost met veel kiezel.

Voortuin heraanleggen

Verwijderen van de bestaande gazon + meststoffen voor in ondergrond + nieuwe gazonzoden plaatsen. 8 x 8 m.

Voortuin heraanleggen

De voortuin moet praktisch ingericht worden. 2 auto’s moeten er kunnen staan. Benodigd een ontwerp en uitvoering. Tuin breed ongeveer 20 meter en 10 diep tot de gevel en loopt nog 4 meter door naast het huis.

Voortuin heraanleggen en oprit mogelijkheden bekijken

Nu ligt mijn oprit er vrij vuil bij aangezien ik mijn sparren moest uit doen, mijn buxussen zijn er ook uit naar aanleiding van de buxusmot. Ik zou dus graag mijn oprit opgeknapt zien. Die is ongeveer 65m². Ik zou graag een idee krijgen van wat ik er allemaal mee kan doen.

Voortuin heraanleggen en steenkorven zetten

Beperkte afsluiting lengte van 4 meter plaatsen. Afsluiting in steenkorven met metaalkleur profielen en te vullen met breuksteen. Ook voortuin van 17 x 4 meter opnieuw aan te leggen.

Voortuin heraanleggen

Ik wil mijn voortuin van 7.5 meter breed laten heraanleggen. Aan beide stroken hebben we een groene strook. 1 van een halve meter breed, andere 40. IN de ene strook willen we graag struiken laten planten, in de andere verschillende bloemen laten groeien. Verder willen we er ook worteldoek en schors zodat het geheel netjes blijft. Eventueel willen we graag een klimplant die over onze gevel loopt onderaan over de lengte van het huis. We willen ook graag een boompje in een pot om een oud deksel te camoufleren. Onze voortuin ligt in het zuiden en krijgt dus enorm veel zon.

Heraanleggen voortuin

Wij willen onze voortuin laten heraanleggen (20×5m). We zouden boordstenen laten plaatsen, aanleg van een worteldoek met daarop dan kiezels in patroon. Daartussen zouden we graag nog een aantal sierplanten aanleggen. Alsook plaatsen van Engels hekwerk a.d. straatkant. Momenteel is het gras, afgebakend door (kapotte) beukhaag (indien mogelijk ook door jullie te verwijderen). Mocht het mogelijk zijn mogen jullie het tuinafval meenemen.