Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Voortuin heraanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Voortuin heraanleggen:

Voortuin heraanleggen

Ik wil mijn voortuin van 7.5 meter breed laten heraanleggen. Aan beide stroken hebben we een groene strook. 1 van een halve meter breed, andere 40. IN de ene strook willen we graag struiken laten planten, in de andere verschillende bloemen laten groeien. Verder willen we er ook worteldoek en schors zodat het geheel netjes blijft. Eventueel willen we graag een klimplant die over onze gevel loopt onderaan over de lengte van het huis. We willen ook graag een boompje in een pot om een oud deksel te camoufleren. Onze voortuin ligt in het zuiden en krijgt dus enorm veel zon.

Heraanleggen voortuin

Wij willen onze voortuin laten heraanleggen (20×5m). We zouden boordstenen laten plaatsen, aanleg van een worteldoek met daarop dan kiezels in patroon. Daartussen zouden we graag nog een aantal sierplanten aanleggen. Alsook plaatsen van Engels hekwerk a.d. straatkant. Momenteel is het gras, afgebakend door (kapotte) beukhaag (indien mogelijk ook door jullie te verwijderen). Mocht het mogelijk zijn mogen jullie het tuinafval meenemen.

Open gracht duurzaam afwerken

Voor het heraanleggen van onze voortuin zijn wij op zoek naar iemand die onze gracht zou kunnen afwerken. We twijfelen nog over de gracht opmetsen met kasseien of afwerken in tropisch hardhout. De gracht is 12 meter lang en 80 cm diep. Momenteel is er enkel begroeiing van gras en onkruid.

Tuin compleet heraanleggen

Totaal verwijderen haag rechts +/- 35 m, en opnieuw aanplanten over 7 meter. Totaal verwijderen haag links +/- 35, opnieuw aanplanten Aanleg voortuin met grassen +/- 75 m². Verwijderen boomstronk, bestrating in de gazon, gelijk leggen en inzaaien. 5 m³ grond extra voor opvulling lagere delen.

Heraanleggen voortuin

Ongeveer 6 op 6 meter. Verwijderen struiken en planten, alsook dals. Volledig nieuwe klinkers leggen met 2 kleine groene stroken.

Gazon heraanleggen

Vakman voor afgraven en verwijderen oude graszoden en heraanleggen met grasmatten. Nog niet juist opgemeten maar denk nog 200m². Eventueel ook kleinere voortuin heraanleggen.

Voortuin heraanleggen

Ik wil mijn voortuin van 50 vierkante meter laten aanleggen. Heraanleg op een onderhoudsvriendelijke manier.

Tuin heraanleggen

Renovatie kleine voortuin en achtertuin . Invullen van de voortuin. Ligt nu 20 cm dieper dan oprit. Oude beplanting weg-rolgazon Achtertuin egaliseren moet zeker nieuwe zwarte grond bijgevuld. Plaatsen rolgazon. Tuin : 60 m².