Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Weide afsluiting met ursusdraad plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Weide afsluiting met ursusdraad plaatsen:

Weide afsluiting met ursusdraad plaatsen

Ik wil een tuin/weide afsluiting laten plaatsen met ursusdraad van 1,50m hoog. De afsluiting zou met houten palen moeten komen. Het gaat over een lengte van 200m.

Draadafsluiting plaatsen met betonpaal en bovenbuis

Het betreft het plaatsen van een nieuwe afsluiting met betonpanelen onderaan en draadafsluiting met bovenbuis. Dit over een lengte van 40 m rechte lijn. Werf is zeer makkelijk bereikbaar (3 gevel). Afsluiting te plaatsen tegen een bestaande weide afsluiting.

Verwilderde weide omtoveren naar mooi aangelegde tuin

Het achterste deel van onze tuin, ongeveer 10 are, is compleet verwilderd. Graag hadden we hier gazon van gemaakt, aansluitend op voorste deel van de tuin. Mag gezaaid worden of grasmatten aanleggen. Verwijderen van stukken afsluiting.

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik wil een betonnen afsluiting plaatsen tussen de tuin en de weide. Dit voor een lengte van 13m en moet 1m20 hoog zijn

Draadafsluiting voor een weide plaatsen

Dit voor de afsluiting van een weide ik moet altijd 200 meter afsluiting hebben. Er zijn drie bochten van 90 graden in. Kleur antraciet grijs hoogte afsluiting 180 meter met bovenbuis en tennisdraad. Later heb ik nog eens een 350 meter nodig. Daar naast wil ik ook nog een prijs om tussen de afsluiting in een poort te plaatsen opening 3500 mm ongeveer. Wel te verstaan de vrije opening wanneer ze open staat.

Houten afsluiting plaatsen

Ik wil een afscherming plaatsen zodat de inkijk van mijn buren kan stoppen. Dit over een lengte van 20 meter helemaal op mijn perceel in mijn tuin, tussenkomst van de buurman is dus niet nodig. Ik wil graag een hoogte van 2 meter hebben en ik wil er eveneens een poortje in zodat ik nog naar mijn weide kan.

Plaatsen ursusdraad voor paardenwei

Ik wil een weide ( paarden) achteraan afsluiten over een lengte van 100 m , aan te sluiten op bestaande afsluiting aan zijkanten van de weide. De afsluiting moet bestaan uit ursusdraad ( zware kwaliteit), hoogte ca 140cm, betonpalen ( hoogte bovengronds ca 160 cm, betonpalen om de 2 meter)

Draadpanelen plaatsen

Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 170 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : omheining voor dieren, dus liefst zo hoog mogelijk. Zo mogelijk 2m maar mag ook 3m hoog zijn. Stuk grond gelegen aan een zeer drukke weg. Momenteel is het nog een stuk land, maar ik wens er een weide van te maken.

Partners

Partners van Casius