Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Weide afsluiting met ursusdraad plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Weide afsluiting met ursusdraad plaatsen:

Houten afsluiting zetten

Houten afsluiting plaatsen Afmeting :1,50m hoog, over een lengte van 70m Tuin grenst aan de weide.

Weideafsluiting plaatsen

Ik wens een afsluiting voor het houden van damherten, in een weide, 2 m hoog met ursusdraad, 150 m raster. Weide is goed toegankelijk met voertuigen. Graag ook bekijken acacia of kastanje palen indien mogelijk. Ook afzonderlijk graag te vermelden voor poort, ca 3 m breed.

Weide afsluiting met ursusdraad plaatsen

Ik wil een tuin/weide afsluiting laten plaatsen met ursusdraad van 1,50m hoog. De afsluiting zou met houten palen moeten komen. Het gaat over een lengte van 200m.

Draadafsluiting plaatsen met betonpaal en bovenbuis

Het betreft het plaatsen van een nieuwe afsluiting met betonpanelen onderaan en draadafsluiting met bovenbuis. Dit over een lengte van 40 m rechte lijn. Werf is zeer makkelijk bereikbaar (3 gevel). Afsluiting te plaatsen tegen een bestaande weide afsluiting.

Verwilderde weide omtoveren naar mooi aangelegde tuin

Het achterste deel van onze tuin, ongeveer 10 are, is compleet verwilderd. Graag hadden we hier gazon van gemaakt, aansluitend op voorste deel van de tuin. Mag gezaaid worden of grasmatten aanleggen. Verwijderen van stukken afsluiting.

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik wil een betonnen afsluiting plaatsen tussen de tuin en de weide. Dit voor een lengte van 13m en moet 1m20 hoog zijn

Draadafsluiting voor een weide plaatsen

Dit voor de afsluiting van een weide ik moet altijd 200 meter afsluiting hebben. Er zijn drie bochten van 90 graden in. Kleur antraciet grijs hoogte afsluiting 180 meter met bovenbuis en tennisdraad. Later heb ik nog eens een 350 meter nodig. Daar naast wil ik ook nog een prijs om tussen de afsluiting in een poort te plaatsen opening 3500 mm ongeveer. Wel te verstaan de vrije opening wanneer ze open staat.

Houten afsluiting plaatsen

Ik wil een afscherming plaatsen zodat de inkijk van mijn buren kan stoppen. Dit over een lengte van 20 meter helemaal op mijn perceel in mijn tuin, tussenkomst van de buurman is dus niet nodig. Ik wil graag een hoogte van 2 meter hebben en ik wil er eveneens een poortje in zodat ik nog naar mijn weide kan.