Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Weide omheinen met draadafsluiting" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Weide omheinen met draadafsluiting:

Weideafsluiting plaatsen

Weide 5000m² omheinen met houten palen +ursusdraad+schrikdraad.

Weide omheinen met draadafsluiting

Een kleine 300 m² weide omheinen op zo n 1.50 m hoogte

Weide omheinen

Voor de omheining van een stuk bosgrond. Hoogte van de draad: ongeveer 1,20 m. Hoeft niet de stevigste kwaliteit te zijn (enkel om honden tegen te houden). Afmetingen grond: 112 m x 26 m x 120 m x 60 meter.

Weide omheinen

Voor het omheinen van een weiland. Totaal perceel: 1ha 77 are Te verdelen in 4 stukken. Op dit ogenblik is de weide afgemaakt met houten palen om de 1. 5 m met prikkeldraad. • weghalen van huidige omheining. • plaatsten van nieuwe omheining met houten palen om de 4 M met 2 of 3 lagen stroomdraad. (zie foto)

Draadafsluiting plaatsen voor een weide

Omheinen van een weide waar paardjes in lopen. Bedoeling is om met ijzeren palen en draad te werken en met een bovenbuis. Graag ter plaatse komen kijken voor de totale omheining af te meten.

Afsluiting plaatsen met houten palen voor weide

Wij willen graag een deel van onze tuin omheinen om geitjes en een ezeltje te houden. Graag ter plaatse komen kijken om het exact af te meten.

Weideafsluiting plaatsen

Omheinen van weide met ursusdraad van 1,20 à 1,25 meter hoog waar bovenop de palen nog een ronde elektrische draad moet bevestigd worden. Weide heeftt een omtrek van ongeveer 500 meter.

Weide afsluiting ursusdraad

Ik had graag prijs offertes ontvangen om een weide te laten omheinen. De weide is 1ha groot, er zouden verschillende compartimenten in gemaakt moeten worden, verschillende poorten, etc. Graag zou ik werken met ursusdraad, minimum 1,2m hoog evntueel to 2m afhankelijk van de prijs. Palen uit kastanje of beton. Ik denk dat het verstandig is dat de persoon die prijs maakt eerst eens langskomt om dit te bespreken.