Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Weideafsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Weideafsluiting plaatsen:

Weideafsluiting plaatsen

Ik wens een afsluiting voor het houden van damherten, in een weide, 2 m hoog met ursusdraad, 150 m raster. Weide is goed toegankelijk met voertuigen. Graag ook bekijken acacia of kastanje palen indien mogelijk. Ook afzonderlijk graag te vermelden voor poort, ca 3 m breed.

Weideafsluiting met poortje plaatsen

Weide afsluiten met houten robiniapalen en ursusdraad hoogte 150 cm+poortje plaatsen. Kwartcirkel met straal +/- 9 meter. Totale omtrek is 36 meter af te sluiten.

Plaatsen weideafsluiting met ursusdraad

Ik wil in mijn tuin een afsluiting laten plaatsen van 140 lopende meter. Ik zou een ursusdraad willen van ongeveer 1.20 meter hoog.

Plaatsen van weideafsluiting voor paarden

Graag hadden we een prijs offerte aangevraagd voor een houten afspanning voor een paardenweide. Het gaat over ongeveer 250 lopende meter waar een kleine poort en grote poort zouden moeten bijgeplaatst worden. Adres paardenweide is niet ver van privé woning.

Draadafsluiting plaatsen met dubbele poorten

Een weideafsluiting/omheining plaatsen. Dit zou gaan over een 100-120 m met 2 dubbele weidepoorten en 1 enkel poortje. Houten palen met draadgaas, +-1 m hoogte.

Plaatsen van weideafsluiting voor paarden

Verwijderen van bestaande afsluiting (houten palen met 2 draden elektriciteit). Volledige vernieuwing (plaatsen) van een nieuwe omheining : Houten palen (1. 50 cm / 1. 75 cm). Hierop 2 draden die kunnen aangesloten worden op batterij. Oppervlakte van de weide : 1 hectare (in vierkant).

Weideafsluiting plaatsen

Omheinen van weide met ursusdraad van 1,20 à 1,25 meter hoog waar bovenop de palen nog een ronde elektrische draad moet bevestigd worden. Weide heeftt een omtrek van ongeveer 500 meter.

Weideafsluiting plaatsen

Ik wil mijn weide/bos afsluiten met een omheining voor schapen. De volledige omtrek van het domein is ongeveer 1000M. De hoogte van de draad wil ik op 1 m ongeveer. (Graag info over de geschikte hoogte voor schapen ea dieren, maar met mogelijkheid voor de wilde dieren om er door/over te geraken)