Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Weideafsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Weideafsluiting plaatsen:

Weideafsluiting plaatsen

Plaatsen van 121m ursus-en prikkeldraad met gegalvaniseerde ronde palen. De palen worden ingeheid tot 135 cm boven het maaiveld. De palen worden op 3,5 meter van elkaar geplaatst. Bij elk knikpunt of om de 50 meter in rechte lijn worden er knikpalen geplaatst. De knikpalen worden met schraal beton verankerd. De ursusdraad (kleine openingen onderaan) begint 20 cm onder het maaiveld. De prikkeldraad wordt 5 cm onder het bovenvlak van de paal bevestigd. De ursus- en prikkeldraadafsluiting worden bevestigd met draadhouders aan de palen.

Weideafsluiting zetten

We zouden graag omheining laten plaatsen nu de natuurlijke omheining volledig weg is. Grond is niet vlak.

Weideafsluiting plaatsen

Afsluiting maken voor schapenweide over een lengte van 100m.

Weideafsluiting plaatsen

3 rechte zijden van een vierkant oppervlak (4de zijde is reeds afgespannen). Totale afmeting (van de 3 zijden) : +/- 150m en graag +/- 120cm hoog Afsluiting met Ursusdraad

Weideafsluiting plaatsen

Weideafsluiting te plaatsen : +/- 300m . Nu staat er nog niks.

Weideafsluiting plaatsen

Weideafsluiting te plaatsen. 180 meter 150 hoog . Nu terrein met eiken bomen.

Weideafsluiting plaatsen

Ik wens een afsluiting voor het houden van damherten, in een weide, 2 m hoog met ursusdraad, 150 m raster. Weide is goed toegankelijk met voertuigen. Graag ook bekijken acacia of kastanje palen indien mogelijk. Ook afzonderlijk graag te vermelden voor poort, ca 3 m breed.

Weideafsluiting met poortje plaatsen

Weide afsluiten met houten robiniapalen en ursusdraad hoogte 150 cm+poortje plaatsen. Kwartcirkel met straal +/- 9 meter. Totale omtrek is 36 meter af te sluiten.