Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Zichtdoek plaatsen voor een draadafsluiting" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zichtdoek plaatsen voor een draadafsluiting:

Zichtdoek plaatsen tegen draadafsluiting tuin

Wij hebben momenteel een draadafsluiting met klimop, maar dit vinden we niet mooi. We willen de klimop verwijderen en in de plaats een zichtdoek laten plaatsen, mooi strak. De draad is 1,8 m hoog en in totaal ongeveer 17,5 m lang (2,5 m + 9 m + 6 m).

Zichtdoek plaatsen aan draadafsluiting tuin

Wij willen een zwarte ondoorzichtige doek laten ophangen in onze tuin tegen een draad die reeds geplaatst is. Het betreft een draad met bovenbuis, 1,5 m hoog, met een borduur van 30 cm eronder. De draad is +/- 35m lang.

Plaatsen van zichtdoek

Ik had graag offerte voor het plaatsen van zwart zichtdoek tegen een afsluiting. Afsluiting is met bovenbuis. Afmetingen van de afsluiting zijn 35 x 1,8 meter.

Zichtdoek plaatsen aan draadafsluiting tuin

Ik heb draadafsluiting staan zo n 30m lang, 2m hoog met bovenhuis. En zou hier een zichtdoek tegen plaatsen.

Draadafsluiting plaatsen

Momenteel houten afsluiting maar door de wind omver gewaaid omdat we zeer natte grond hebben en de palen thv het maaiveld steeds rotten. Nu zoeken we een beter alternatief. 18 meter plaatsing draadafsluiting met bovenbuis 1.80 m h zwart 18 meter plaatsing betonplaat 30 cm h 18 plaatsing enkel zichtdoek 100% 1.80 m h zwart 1x plaatsing enkele tuinpoort 1 m b x 1.25 m h zwart 2x begin/eind

Zichtdoek plaatsen voor een draadafsluiting

Ik heb reeds een draadomheining met betonpalen en bovenbuis. Hier wil ik voor 60 lopende meter een zichtdoek plaatsen.

Plaatsen van zichtdoek

Ik wil een zwarte 95% zicht belemmeraar zichtdoek laten plaatsten. Op een bestaande draad met bovenhuis. 18m lang , 1m80 hoog

Zichtdoek en bovenbuis plaatsen op bestaande draadomheining

Ik zou graag zwarte zichtdoeken laten plaatsen op bestaande omheining van 180 cm hoog en 110 lopende meter. Hiernaast moet er ook nog een bovenbuis worden gezet op de omheining. Materiaal nog niet aangekocht.