Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Zwarte draadafsluiting met bovenbuis plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zwarte draadafsluiting met bovenbuis plaatsen:

Draadafsluiting in een L-vorm plaatsen

We zouden onze tuin willen afsluiten met een nieuwe afsluiting type Bekaert of soortgelijk. De tuin helt af naar achter en er zou een afsluiting van ongeveer 80 lm geplaatst moeten worden in een L-vorm. Hoogte van de afsluiting is 1 meter en liefst in een zwarte kleur.

Zwarte draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Bij benadering 135 lopende meter zwart draad met zwarte palen en zwarte bovenbuis. Hiervan zou er een 80m oude draad met betonpalen weg moeten gehaald worden.

Draadafsluiting plaatsen

Momenteel is er geen afsluiting. De tuin zou volledig rondom rond moeten worden afgesloten. Enkel achteraan moet het zelfde soort graafwerk komen maar lager. Er zou 1 dubbele poort in moeten en 1 enkel poort aan de zijkant van het huis. Afsluiting : Zwarte draadafsluiting. 1m80 hoog aan zijkant en achterkant lager. aantal m op te meten door vakman. Oude afsluiting weg te nemen.

Draadafsluiting zetten

Afsluiting van de tuin bij nieuwbouw. Nu zo vlug mogelijk een eerste deel en later volgt een tweede fase. Bij voorkeur zwarte draad met palen. Langs drie zijden van de tuin. +- 100 lopende meters.

Draadpanelen zetten

Zwarte draadafsluiting of draadpanelen, geen betonplaten onderaan, wel buis bovenaan. Lengte +/- 24m, hoogte 150 cm

Draadafsluiting plaatsen

2 tuinpoortjes met slot (sleutelplan) en 2 stukken draad 1m60 met bovenbuis.Lengte ongeveer 20m. Beide in zwarte kleur. Zonder betonplaat. Geen oude tuinafsluiting wegnemen er staat niks.

Plaatsen van een draadafsluiting

Aan een nieuwbouw een afsluiting plaatsen. Plaatsen van een draadafsluiting van 50 meter en 1,80 H , zwarte draad met boven baren . Uitvoering maand juni.

Draadafsluiting herstellen

Door stormschade is de afsluiting beschadigd. Het gaat over een afsluiting met zwarte draad en ijzeren palen in de grond en bovenaan de draad.