Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Zwarte draadafsluiting met bovenbuis plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zwarte draadafsluiting met bovenbuis plaatsen:

Draadafsluiting plaatsen

+- 60 lopen meter antraciet beton met houten panelen en een +-20 zwarte draad met beton platen van onder en er moet een hek in van 1m breed.

Zichtdoek plaatsen aan draadafsluiting tuin

Wij willen een zwarte ondoorzichtige doek laten ophangen in onze tuin tegen een draad die reeds geplaatst is. Het betreft een draad met bovenbuis, 1,5 m hoog, met een borduur van 30 cm eronder. De draad is +/- 35m lang.

Draadafsluiting en houten panelen plaatsen

Zwarte tuindraad plaatsen in de voortuin in 1 rechte lijn voor 14 lopende meter. Onderaan de tuindraad mag er een betonplaat komen. Momenteel staat hier gewoon gras. Hiernaast ook plaatsen van kwalitatieve houten panelen voor 15 lopende meter. Dit ook in 1 rechte lijn.

Nieuwe tuinomheining zetten

Graag plaatsing draadafsluiting en/of draadpanelen in antraciet of zwart van 185cm hoog voor 115 lopende meters. Wij zouden hier graag ook klimop willen laten opgroeien. Alternatief is 85 meter afsluiting en 30 meter blokhutprofielen tussen antraciet of zwarte betonpalen en betonplaten.

Draadafsluiting plaatsen

Ongeveer 200 lopende meter ( 100 met plaat, 100 zonder ) , 1.8m hoog zwarte stijlen, geen bovenbuis.

Draadafsluiting plaatsen

Een draadafsluiting plaatsen. Het af te zetten stuk zou ongeveer 40 lopende meter bedragen , hoogte liefst tussen 1,2 en 1,5 m in zwarte draad en palen met betonplaat onder.

Zwarte draadafsluiting zetten

Gezien onze nieuwbouw bijna staat zijn wij op zoek naar iemand voor het plaatsen van onze tuinomheining. Het bedraagt ongeveer een 47 meter. Graag zouden we zwarte draad willen en dus aan de zijkant van het huis een klein poortje, ook een in het zwart.

Zwarte draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van een zwarte draadafsluiting, mogelijks met betonplaat, met een draadhoogte van 180 cm. Totaal aantal lopende meter is ongeveer 185 m.