Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
315 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oost-Vlaanderen:

zondag 29 maart 2020

Herstellen zijkant tuinhuis

Wij hebben sinds 5 jaar een houten tuinhuis met overkapping,de zijkant van het overdekt gedeelte heeft een herstelling nodig,enkele panelen onderaan zijn verschoven waardoor de rechter wand van het tuinhuis nu scheef staat.
vrijdag 27 maart 2020

Draadafsluiting plaatsen

Ik wil een omheining laten plaatsen door tennisdraad met een bovenbuis. Het gaat om een L - hoek. Lengte is 9,70 meter dan een hoek naar links (naar binnen) daar bedraagt de lengte 1, 40 meter. Er zou een afstand van 50 - 60 cm tussen moeten zijn en erna wensen we graag een poortje van 90 cm. Voor de hoogte zouden we graag 1 meter 80 hebben.
vrijdag 27 maart 2020

Verwilderde tuin opruimen

Ik wil een stuk tuin laten opruimen om kippen te kunnen plaatsen. Er ligt heel wat rommel van takken en oude houtblokken (ongeveer 4m3). Er dienen ook een 5-tal relatief grote hulsten uitgedaan te worden. Het komt dus vooral neer op het leeghalen en opruimen, er dient geen nieuwe tuin aangelegd te worden aangezien het voor een kippenkot zal dienen. De tuin is gemakkelijk te bereiken langs het huis.
donderdag 26 maart 2020

Houten afsluiting plaatsen

Graag wensen wij op korte termijn een houten afsluiting te laten plaatsen tussen ons perceel en dat van de buren (op de perceelsgrens, er is een akkoord met de buren). Lengte ongeveer 37 meter, hoogte 2 meter. Aangezien we beiden langs weerszijden een haag gaan planten tegen de afsluiting, is het esthetische minder van belang, maar willen we vooral een kwalitatieve en duurzame afsluiting die uitermate stabiel is. De ondergrond is aarde.
dinsdag 24 maart 2020

Tuin egaliseren

Wij wensen onze tuin klaar te maken om grasmatten te plaatsen. Terrein is te egaliseren en nivelleren. Onze bouwgrond is 1150 m² en ik vermoed dat het terrein zonder het huis een 750 à 800 m² is.
dinsdag 24 maart 2020

Draadafsluiting plaatsen

Een draadafsluiting van 170 lopende meter zwarte draad en 1m80 hoogte plaatsen. Graag een afsluiting met bovenbuis. De oude omheining en hagen zullen weggehaald zijn.
dinsdag 24 maart 2020

Afsluiting in beton antraciet en met thermowood planken plaatsen

Wij zouden een afsluiting willen laten plaatsen aan onze oprit voor is 19,75 meter lang. Betonnen palen antraciet, onderplint in beton antraciet en thermowood planken tot op een hoogte van 180 à200cm.
dinsdag 24 maart 2020

Composiet afsluiting plaatsen

Zowel opzij van het terras als achteraan in de tuin zou ik graag een composiet afsluiting laten plaatsen. De afmetingen zijn ongeveer 3m x 1.80m, zowel voor opzij als achteraan. Er staat nog een oude draadafsluiting, maar ik weet nog niet of ik die weg wil.
maandag 23 maart 2020

Houten omheining met betonpalen plaatsen

De huidige schutting bestaat uit houten palen en tussen werk maar is aan vervanging toe. Het gaat over 35m lengte en een hoogte van 2 meter. De nieuwe omheining mag een zijn met betonnen palen en houten panelen ertussen. Halfopen bebouwing waarvaan zeker 25m rechtuit zal geplaatst worden. Zelf zullen wij de oude schutting weghalen.
zondag 22 maart 2020

Tuinafsluiting plaatsen

Plaatsen van een tuinafsluiting tussen twee percelen. Bekaert panelen met een lengte van 37,5 meter.