Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
317 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 24 januari 2020

Composiet afsluiting installeren

20 lopende meter afsluiting. Er is nog geen afsluiting aanwezig. Alles is bespreekbaar qua afsluitingen.
donderdag 23 januari 2020

Vervangen 2 betonplaten in afsluiting

In een afsluiting bestaande uit betonplaten, zijn er 2 die gaan omvallen en gescheurd zijn. Ik wil die vervangen.
woensdag 22 januari 2020

Oude draadafsluiting vervangen

Het is voor een bestaande draad te vervangen door een nieuwe hogere draad. Betonplaten moeten niet vervangen worden. Het gaat om een afsluiting van ongeveer 30 meter lang. De nieuwe draad mag 1 meter 80 hoog zijn.
woensdag 22 januari 2020

Geluidswerende tuinafsluiting plaatsen

Wij wensen een tuinafsluiting te laten plaatsen tussen onze buren en achterburen. Lengte van de zijde met de buren: 25.6m lengte van de zijde met de achterburen: 10,6m. Hoogte liefst 2m30 à 2m40. Wij willen volle panelen die geen geluid doorlaten, bij voorkeur met mogelijkheid tot het laten begroeien met bijvoorbeeld klimop. Het geluidsisolerende aspect is heel belangrijk voor ons. Wij kunnen eventueel zorgen voor het verwijderen van de aanwezige beplanting en omheining.
woensdag 22 januari 2020

Plaatsen van draadafsluiting

Wij zijn aan het kijken om een afsluiting te plaatsen. Een draadafsluiting met betonplaat en buis bovenaan. Totale hoogte +-180cm (plaat + draad). kleur zwart. Dit voor een lengte van 220 meter. In optie ook met kunststofdoek. Er is geen oude omheining die moet worden weggehaald.
dinsdag 21 januari 2020

Houten afsluiting zetten

Wij zouden graag ons tuinscherm opnieuw laten invlechten met wilgentakken. Onze palen zijn nog in goede staat. Afmetingen zijn 15m lang en 1,80m hoog.
maandag 20 januari 2020

Draadafsluiting plaatsen

het betreft het omheinen van een tuin waarbij één lange zijde van +/- 45 m en een korte zijde van +/- 24 m dient afgezet te worden. Korte zijde dient opening voor poort voorzien te worden. Hoogte van de omheining graag 1,80 meter. Het terrein is aflopend en dient opgehoogd te worden, het hoogste deel zou toch 1 meter opgehoogd moeten worden. Ik vraag me af of jullie dit eveneens uitvoeren met bvb betonpanelen onder de draad dan wel betonnen L profielen. Kan een bekaert draad op betonnen L profielen geplaatst worden? Zwarte draad met bovenbuis.
maandag 20 januari 2020

Tuinhuis dak herstellen

Wegens een stormweer is mijn dakroofing er een stuk af. Afmetingen zijn ongeveer 3 meter op 1. Ik vrees dat de roofing niet meer te recupereren valt.
zondag 19 januari 2020

Fundering leggen tuinhuis

Betonfundering voor tuinhuis plaatsen 2.5 m × 2.5 m × 10cm.
vrijdag 17 januari 2020

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting van minstens 180 of 200 cm hoog, ongeveer 25 lopende meter tuinafsluiting te plaatsen in U vorm zonder betonplaat en zonder bovenpaal. Daarnaast zou er ook een spar verhakseld worden.