Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Oost-Vlaanderen.

136 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: aanleggen van tuin, terras en oprit, houten schermen met betonplaten plaatsen, terras, oprit en gazon heraanleggen, draadafsluiting zonder beton of metalen staaf, houten afsluiting voor kinderboerderij, kunststof afsluiting plaaten, achtertuin renoveren en vernieuwen terras, betonnen afsluiting plaatsen, strakke afsluiting plaatsen, draadafsluiting weide en houten poorten plaatsen, houten afsluiting op scheidingslijn buren, draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, afsluiting plaatsen beton in combinatie met hout, draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis en poort plaasten, houten afsluiting plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oost-Vlaanderen:

woensdag 28 juni 2017

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting plaatsen. De palen staan er al.
dinsdag 27 juni 2017

Vervangen van zwemvijver door siervijver

De bestaande zwemvijver van 5 m op 10 m en 1.5 m diep met groen gedeelte van 5 m op 5 m (boog) en 1.5 m diep vervangen door een siervijver in polyester die kleiner is maar die ook een groen en waterval heeft
dinsdag 27 juni 2017

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting plaatsen onderaan betonplaten en bovenaan houten panelen met tussenin betonpalen. Circa 6m lengte 2m of 1,80m hoogte.
maandag 26 juni 2017

Composiet afsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een afsluiting in composiet. Over 3/4de van de lengte zijn de panelen te plaatsen op klinkers - over 1/4de van de lengte zijn de panelen te plaatsen op aarde . 20 m ongeveer.
maandag 26 juni 2017

Draadafsluiting plaatsen met betonnen palen en panelen van gevlochten wilgentakken

Draadafsluiting met beton palen en panelen. Ook hoek te herstellen met draad afsluiting en beton paal, eventueel hekken voorzien (metaal of hout) Ook een afsluiting van gevlochten wilgentakken 25 meter.
maandag 26 juni 2017

Houten afsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een houten tuinafsluiting. 16 + 8 + 16 meter.
maandag 26 juni 2017

Kunststof afsluiting plaatsen

Bekaert draad 2 meter met bovenbuis alu in zwarte kleur plus boordsteen. Totale lengte van de gewenste afsluiting is bij benadering 35 meter. Liefst uitvoering voor 10 augustus.
zondag 25 juni 2017

Terras, oprit en gazon heraanleggen

We willen een bestaand gazon opnieuw aanleggen (oud gazon is in slechte conditie en vol met onkruid). Hiernaast ook bekijken wat de mogelijkheden zijn voor heraanleg terras/oprit.
zondag 25 juni 2017

Kunststoffen afsluiting plaatsen

Afsluiting rond tuin plaatsen. Liefst een duurzaam materiaal (geen hout of beton). Ongeveer 33 meter.
zaterdag 24 juni 2017

Tuinfsluiting in Baj beton plaatsen

Betonplaten met structuur en een hoogte van 2.4 m volledig afgewerkt (opgevoegd) met het bespuiten van hars indien voorkeur platen van Baj beton Ongeveer 14 m.
zaterdag 24 juni 2017

Gracht afwerken in duurzaam hout

Ik wil de gracht aan de voorkant van de straat laten afwerken met duurzaam hout. De lengte van de gracht is ongeveer 30 meter en wil dit afwerken aan beide kanten. (dus 60 meter in totaal) De breedte van de gracht is 3meter breed en versmalt na 20m tot 1,5meter. De diepte is 1meter tot 1,30meter. De gracht dieper uitgraven is niet echt nodig. Het verzanden van de gracht tegengaan is eigenlijk de hoofdzaak.
donderdag 22 juni 2017

Kunststof afsluiting te plaatsen

Er staat reeds een collstrop afsluiting die aan vervanging toe is. Ongeveer 24 panelen van elk 1 m 80 te plaatsen.
donderdag 22 juni 2017

Snoeien hagen en afval wegvoeren

Snoeien (2 zijdes + bovenkant) van haag 77 m (binnen en buitenkant samen), 2 m hoog, 60 cm breedte. Snoeiafval mee te nemen.
donderdag 22 juni 2017

Houten afsluiting voor kinderboerderij

Afsluiting voor kinderboerderij graag in hout met poortjes. Totale lengte is ongeveer 40 meter.
donderdag 22 juni 2017

Draadpanelen plaatsen met poort als omheining voor honden

Bestaand, recent tuingebouw met 'carport'. Vloer is gepolierd beton. Deze overkapping willen we laten omheinen met zwarte of antraciet draadpanelen, als buitenverblijf voor onze 2 honden : 3 zijden + 1 poortje. Achteraan een plasplaats met middelgrote keien (4 m x 1 m). Diepe betonplaten aan draadpanelen. De totale lengte van de gewenste afsluiting is bij benadering 12 m². Zijde die aansluit aan tuinhuis geen draad. 3 zijden wel draad met poortje in. Niveauverschil bij betonplaten.
woensdag 21 juni 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een betonnen omheining. Momenteel is er een gewone lage betonnen afsluiting. Ongeveer 50 lopende meter.
woensdag 21 juni 2017

Plaatsen afsluiting in tuin

Wij zouden graag steenkorven willen plaatsen op het einde van onze tuin. Deze is aansluitend aan een parking waardoor we weinig discretie hebben. De breedte is ongeveer 10 meter. Wij hebben nu een ingebetoneerde draadomheining (met riet). De tuin is erg vlot bereikbaar (ligt aan parking waar er vrij kan gewerkt worden)
dinsdag 20 juni 2017

Snoeien van haag + opkuisen onkruid en wegvoeren snoeisel

Ik kreeg brief van de Groendienst van de gemeente Evergem dat ik mijn haag moet laten scheren wegens te ver uitgegroeid Uit te voeren werk: langsheen de openbare weg ca. 45 m + langsheen een kerk wegel 75 m + enkele overhangende takken van rij wilgen inkorten + langsheen de openbare weg de bermrand tussen haag en goot onkruidvrij maken + alles afvoeren (mag desnoods verhakseld op mijn terrein achter gelaten worden) Dit zou minstens 2 x per jaar moeten gebeuren: 1 x in juni 1 x in najaar. Verder zouden er regelmatig met tussenpozen wat opkuis- en snoeiwerken in de rest van de tuin moeten gebeuren. (haag scheren is wel dringend)
dinsdag 20 juni 2017

Onderhouden vijver en technische installatie

Onderhoud van onze vijver. Opkuisen bodem, checken technische installate, jaarlijks algemeen onderhoud. Ronde vijver diameter 4 meter. Graag ook advies.
zondag 18 juni 2017

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen en dit voor een lengte van ongeveer 14 meter. Hoogte 1m80.
zaterdag 17 juni 2017

Houten afsluiting plaatsen

Wilgevlechtschermen van 150 hoog Totale lengte van de gewenste afsluiting: 20 m
zaterdag 17 juni 2017

Kunsthaag aanleggen op terras

Kunsthaag aanleggen op terras. Afmetingen : 2,5 * 1,5
woensdag 14 juni 2017

Draadafsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen: afmetingen 3 x 6 meter afsluiting tussen vier huizen plaatsen. Ongeveer 18 meter. Hoogte ongeveer 1.60 - 1.80 meter.
woensdag 14 juni 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Wij hadden graag prijs gevraagd voor een betonnen afsluiting te plaatsen. deze zou 18meter zijn Van de straat tot aan onze garage. Dit graag met een steenmotief en naar de donkere kant zwart grijs, ... Totale lengte van de gewenste afsluiting: 18m
woensdag 14 juni 2017

Haag verwijderen en houten afsluiting plaatsen

We willen onze haag verwijderen en een houten afsluiting plaatsen. 20 lopende meter

Partners

Partners van Casius