Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
285 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 15 januari 2019

Verwijderen van sparrenhaag

Verwijderen van sparrenhaag aan twee zijden, per zijde ongeveer 31 meter en 2 meter hoog. Plaatsen van een draadafsluiting langs beide zijden.
maandag 14 januari 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

Langs 1 zijde van de tuin een betonnen afsluiting willen laten plaatsen voor ongeveer 34 lopende meter en graag min. 2 meter hoogte. Nu staat er een afsluiting. Eventueel prijs voor afbraak.
zondag 13 januari 2019

Draadafsluiting plaatsen

Ik wil een nieuwe afsluiting voor de achtertuin laten plaatsen over een lengte van +/- 10 meter, hoogte 1m80. Qua type wil ik ofwel een composiet afsluiting, anders een draadafsluiting met bovenbuis. Ook wil ik de mogelijkheid van een tuinpoortje (breedte 80cm) te installeren. Houten schutting af te breken.
zaterdag 12 januari 2019

Draadafsluiting plaatsen

L=32m licht hellend h= 1,20m groene draad met rechthoekjes.Beton plaat h= 40cm, er moet niets verwijderd worden.
zaterdag 12 januari 2019

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen.Afsluiting aan beide kanten van woning. Ook een poortje te voorzien. Acherkant 11 m br en linkerkant 7 m. Rechtse kant 21 m. Draadafsluiting af te breken.
vrijdag 4 januari 2019

Afsluiting met betonpalen en hout plaatsen

Tuinafsluiting van 50 lopende meter te zetten. Deze moet 180cm hoog zijn. Liefst beton met houtstructuur.
woensdag 2 januari 2019

Draadafsluiting plaatsen

Op dit moment staan er twee houten poorten van 1 meter breed. Deze dienen vervangen en één bij te plaatsen. De omheining zal ongeveer 17-18 meter zijn, in een stuk van woning naar straat, naast de straat, van straat naar garage. Er staat nu een hoog beuk haag, te bekijken of deze weg moet. De hoogte 1,7 meter.
woensdag 2 januari 2019

Houten afsluiting in u-vorm plaatsen

Het plaatsen van een houten afsluiting tussen betonpalen. De lengte van de afsluiting bedraagt ongeveer 56 lopende meter. Liefst 2 meter hoogte en afsluiting moet een u-vorm worden.
dinsdag 1 januari 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

Afmeting 12 meter lengte x 1,8 meter hoogte. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...).
zondag 30 december 2018

Nieuwe omheining plaatsen

Nieuwe afsluiting installeren. Materiaal zijn we nog niet uit en bespreken we graag met de stielman. Totale lengte is 20m en 1,50m hoog ongeveer.