Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Oost-Vlaanderen.

179 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting rondom bos plaatsen, totale tuinrenovatie uitvoeren, draadafsluiting plaatsen, houten afsluiting plaatsen, composiet afsluiting plaatsen, houten afsluiting plaatsen, duurzame afsluiting plaatsen, betonnen of houten afsluiting te plaatsen, draadafsluiting plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, houten wilgenafsluiting plaatsen, draad- en houten afsluiting voor nieuwbouw woning, tuinafsluiting plaatsen, draad afsluiting plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 17 oktober 2017

Draadafsluiting plaatsen

Niveau verschil 50 cm met naastliggende tuin van buur dus onderaan betonplaat van 50 cm plaatsen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 16 m draadafsluiting met bovenbuis en onderaan betonplaat en kunstmat Er staat een afsluiting en wordt door ons afgebroken .
maandag 16 oktober 2017

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis

Afsluiting tuin met draad. Onderaan betonnen plaat en bovenaan een paal. 2 rechte stukken met 1 hoek. De totale lengte van de gewenste afsluiting is ongeveer 43 meter. En de hoogte 1.80 meter of 2 meter.
maandag 16 oktober 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen: 4 palen en afsluiting 180 cm hoog Totale lengte afsluiting : 7 meter. Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 16 oktober 2017

Houten wilgenafsluiting plaatsen

Een gevlochten wilgenafsluiting van ongeveer 1. 50m hoog plaatsen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 40m
maandag 16 oktober 2017

Haag planten

Een gewone groene beukenhaag en een haag van haagbeuk. Graag voor lengte 125-150 . Het aantal meters moet ik nog nameten maar voorlopig mag u 30 meter als richtwaarde gebruiken. Wij zouden de plantjes zigzag plaatsen om minder doorkijk te bekomen.
maandag 16 oktober 2017

Draad- en houten afsluiting voor nieuwbouw woning

We bouwen momenteel een nieuwbouw in Buggenhout. We wensen tot 30 m een houten tuin afsluiting of steenkorven te plaatsen. De volgende 70 m een draadafsluiting met onderaan een betonstrook. De totale lengte van de gewenste afsluiting is 100 meter.
zondag 15 oktober 2017

Draadafsluiting met bovenbuis en betonplaten plaatsen

Plaatsen van een draadafsluiting zwart met bovenhuis en betonplaten. Totale lengte van 25 meter. Graag een zwarte doek voor de privacy.
zondag 15 oktober 2017

Houten afsluiting plaatsen

Een hout beton schutting plaatsen van ongeveer 20 meter met 1 hoek erin. De totale lengte af te sluiten is 20 meter. De hoogte te zien ter plaatse met de vakman.
zaterdag 14 oktober 2017

Totale tuinrenovatie uitvoeren

Wegens aankoop van een aanpalend onroerend goed +/- 750 m² zijn we op zoek naar een tuinaannemer die beide tuinen wil aanleggen/renoveren, en dit helemaal vanaf nul. In de opdracht zit vervat: - afbraak duiventil - afbraak veranda - afbraak klinkerterras - aanleggen integrale tuin, gazon,... - aanleggen nieuw terras - aanleg oprit (waterdoorlaatbare tegels) - onderhoud vijver - snoeien haag en bomen - plaatsen betonafsluiting Wij zoeken iemand die al deze opdrachten aankan, eventueel in onderaanneming. Het moet gaan om iemand die mee kan nadenken over het concept en ons kan adviseren hoe onze ideale tuin er zou moeten uitzien. De aannemer zorgt ook voor alle materialen en voor de afvoer van afbraakmaterialen. Periode: bomen en vijver zo snel mogelijk
vrijdag 13 oktober 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen palen met betonnen plaat en opvullen met houten planken De totale lengte van de gewenste afsluiting is 50 meter. De hoogte is bespreekbaar met de vakman.
vrijdag 13 oktober 2017

Gras inzaaien

De tuin zou moeten ingezaaid worden. Volgende week zal de grond genivelleerd worden. Het zal over ongeveer 800 m ² gaan
vrijdag 13 oktober 2017

Draadomheining met bovenbuis in tuin plaatsen

afsluiting van onze tuin. We hadden graag een zwarte draad met bovenbuis en onderaan een betonplaat van ongeveer 30 cm en daarboven zwarte gaas van 1. 8 meter. Met een zwart privacy doek. Het zou gaan om ongeveer 43,5 lopende meter. De hoogte 1.80 en 2 meter. Ook eens nakijken of er een poortje mogelijk is.
vrijdag 13 oktober 2017

Houten afsluiting plaatsen

Scheiding tussen twee percelen, alles zal vrijgemaakt zijn, toegang via poortje, 1 m breed. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 20 meter.
vrijdag 13 oktober 2017

Draadpanelen plaatsen

Betonnen palen met 1 betonplaat. Geen uitweg langs achter. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 48 m
donderdag 12 oktober 2017

Kunststof afsluiting plaatsen en beton platen verwijderen

Vervallen betonplaten vernieuwen door kunststof afsluiting. Beton platen dienen door de vakman verwijderd te worden. Ongeveer 10 meter lengte en de hoogte is 1.80 meter.
dinsdag 10 oktober 2017

Verplaatsen beukhaag

De beukhaag tussen onze buur en ons moet op de scheiding komen te staan. Momenteel staat deze 0. 5 m op onze grond. De haag werd 1. 5 jaar geleden aangeplant en is nu zo'n 1. 4 m hoog. Er staan ook paaltjes en draad tussen, ook deze moet verplaatst worden net als 10 m azobe afboording. De plaats waar de haag moet komen te staan moet eerst onkruidvrij gemaakt worden.
maandag 9 oktober 2017

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsing van draad afsluiting met betonplaat lange zijde 25m korte zijde 16,5m net naast de afsluiting ligt een gracht Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 42m
maandag 9 oktober 2017

Terrein opruimen en opkuisen

Ik wil het terrein laten opruimen (en opkuisen). Allerlei zaken dienen verwijderd te worden: plastiek, bevloeiingsbuizen (niet gebruikt, op hoop op terrein) , remorque, isomo paletten, ijzeren vat, stenen, (boom)stronken.
maandag 9 oktober 2017

Hagen onderhouden

Ik zoek een tuinman voor hagen te scheren, ongeveer 3m hoog op 8m lengte.
vrijdag 6 oktober 2017

Draadpanelen plaatsen

Plaatsen van panelen decofor arco hoogte 89 cm met tussen de palen een boordsteen. De totale lengte is 37 meter.
vrijdag 6 oktober 2017

Aanleggen van graszoden en een petanquebaan in tuin

Wij willen 1100 m² gras aan leggen waar op ook een petanquebaan van 3 x 12 m moet komen. U dient ook rekening te houden met het feit dat er op dit moment wel nog wat steenpuin zit in de bestaande grond van deze oppervlakte. Mochten er verder vragen zijn kunnen jullie me steeds contacteren. Graag spoedig de werken kunnen uitvoeren. Ter plaatse komen kijken.
vrijdag 6 oktober 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik heb ongeveer een 7m bestaand uit 2 stukken met in het midden een poort het moet ongeveer 1m70 hoog zijn in betonplaten met houtstructuur. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 7m
donderdag 5 oktober 2017

Tuinafsluiting plaatsen in hout en draad met bovenbuis

De oude afsluiting afbreken en wegdoen. Langs 1 zijde wil ik mijn tuin vernieuwen. Ik wil over 4 meter een houten tuinafsluiting van 2 m hoog. Daarachter wil ik graag over de lengte van 22 m een groene draad van 160 cm hoogte met beton er onder en een groene draad bovenop.
donderdag 5 oktober 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen: 15 meter betonnen afsluiting dient geplaatst te worden waarvan 11 meter en hoek van 4 meter. De hoogte graag 2 meter 40.
woensdag 4 oktober 2017

Aanleggen petanquebaan

Ik wil in een park (eigendom van stad) een petanquebaan laten aanleggen.

Partners

Partners van Casius