Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
243 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 19 juni 2018

Verwilderde tuin laten omploegen en inzaaien

Verwilderde voor (100m2) en achtertuin tuin (400 m ²) met weinig gras, vele kale plekken en weinig jong onkruid (meeste onkruid is reeds met wortel uitgetrokken of doodgespoten). Omploegen (frezen) nivelleren en inzaaien. Bij voorkeur zo snel mogelijk Zie ook foto achtertuin. Hier ziet u ook waar het onkruid vandaan komt (braakliggend terrein naast tuin)
dinsdag 19 juni 2018

Coniferenhaag uithalen

Ik heb coniferen rondom mijn perceel (ongeveer 105 lopende meter). Deze zouden allemaal verwijderd moeten worden (uittrekken geen mogelijkheid aangezien ze meer dan 40 jaar oude zijn). Graag offerte voor het uithalen van de coniferen en wegvoeren van groenafval.
dinsdag 19 juni 2018

Verwijderen bamboe en klimop

In onze tuin staat een bamboe met uitgroeiende wortels. Ik zou deze bamboe willen verwijderen en ook klimop vooral omdat hij naast een waterloop staat met plasticfolie.
zondag 17 juni 2018

Grondwaterput boren

Het zou zijn voor de wc's keuken en wasmachine te voorzien van water. de put moet achteraan in de tuin komen.
donderdag 14 juni 2018

Heraanleg van voortuin

Gras en onkruid verwijderen en grasmatten leggen. Oppervlakte : in vierkant 6 op 6 m
donderdag 14 juni 2018

Afgraven grasgrond

Project = tuinterras + tuinpad. M² = +/-70 m² Type grond: grasgrond.
dinsdag 12 juni 2018

Grond omspitten en nivelleren

Grond omspitten en nivelleren zodat grond zaaiklaar staat. Het gaat over een oppervlakte van 400 m² gemakkelijk bereikbaar voor machines.
dinsdag 12 juni 2018

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting te plaatsen met betonpalen met daartussen houten panelen of planken Ongeveer : +- 40 lopende meter dient te worden geplaatst . Nu staat er nog geen afsluiting, woning aan het bouwen.
maandag 11 juni 2018

Grasmatten leggen in kleine tuin

Tuintje van 5,5 m² op 3,8 m² er ligt nu enkel aarde, hiervan moet wellicht enkele cm afgevoerd worden, zo niet ligt het gras te hoog. Grond moet voorbewerkt worden en vervolgens het plaatsen van grasmatten. Grasmatten leggen kleine tuin met een oppervlakte van 22 m².
maandag 11 juni 2018

Houten afsluiting met betonplaten plaatsen

Houten afsluiting met betonplaten. Lengte 35 af te sluiten, twee rechte stukken. Hoogte graag 1.80 meter.
maandag 11 juni 2018

Draadpanelen plaatsen met boordplaat op scheiding buur

Draadpanelen met betonnen boordsteen, hoogte 1,50 meter en 38 meter lengte , dit een recht stuk met een hoek. Dit is samen met de buurman te plaatsen. Met een betonnen boord onderaan. Zwarte draadpaneel.
zondag 10 juni 2018

Kunststof afsluiting plaatsen

We zouden een afsluiting nodig hebben van 30 m lang, 10 m op hoogte van 90 cm, 10 m op hoogte 2 m , en dan opnieuw 10 m op 90 cm hoogte . Plaatsen in de grond , kleur grijs , panelen.
zaterdag 9 juni 2018

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat en bovenbuis

Draadafsluiting plaatsen graag in zwart 150 meter draad met bovenbuis en eventueel betonplaat. Dit is op scheiding van de tuinen. Hoogte afsluiting 1 m 80. Met twee tuinpoortjes. Dit zijn nieuwbouwwoningen.
maandag 4 juni 2018

Draadafsluiting plaatsen

Voor een nieuwbouw : voor een afsluiting van 92,85 meter breed en 1,80 meter hoog, met een poortje/hekje in verwerkt van 1,20 meter breed en 1,80 meter hoog te plaatsen. Graag bij de draadafsluiting met of zonder bovenbuis.Plannen kunnen doorgestuurd worden.
maandag 4 juni 2018

Draadafsluiting plaatsen

Graag wil ik een draadafsluiting plaatsen . Recht stuk van 50lopende meters Zwarte bekaert draad met onderaan betonplaatjes. Hoogte incl betonplaatjes 2m.
zaterdag 2 juni 2018

Verwijderen coniferen en plaatsen Bekaert afsluiting

Verwijderen coniferen en plaatsen Bekaert afsluiting. 12mx5m plus het plaatsen van een klein poortje Graag ook minstens 1m 80 hoog
donderdag 31 mei 2018

Bestaande draadafsluiting verwijderen en nieuwe plaatsen

Ik heb een tuin van +/- 4000 m² met een lage en oude draadafsluiting ( jaren 70 ). Het is een vierkant rondom afsluiting te plaatsen. Graag een groene afsluiting, hoogte 1.80. Zonder bovenbuis, de betonnen plaat is al aanwezig. Geen poortje nodig.
donderdag 31 mei 2018

Plaatsen draadafsluiting met onderplaat en bovenbuis

Het plaatsen van een draadafsluiting, 1. 8 m hoog met bovenbuis en betonplaat. Dit voor de lengte van 32 meter (rechte lijn). De hoogte graag 1.80 meter. Dit is een afsluiting die op de scheiding gaat komen.
woensdag 30 mei 2018

Afsluiting in steenkorven plaatsen

Voorhof bestaat uit 2 delen met oprit in klinkers. Voorzijde te voorzien met steenkorven, één zijde is 12 m, ander stuk 5,5 m. Gewenste hoogte 0,5 m, diepte 0,25 m. Steensoort voor vulling weet ik nog niet.
woensdag 30 mei 2018

Houten afsluiting plaatsen

We wensen een afsluiting te plaatsen tussen 2 opritten (tussen de onze en die van de buurman). We willen hier graag gebruik maken van een afsluiting met verticale latten naast elkaar. Waarbij er geen tussenpalen zichtbaar zijn, en visueel het hout mooi in 1 lijn loopt. De totale lengte is 6m80, Graag een hoogte tussen 1m50 en 1m80 . Het liefst hadden we dit in hardhout of in zwart hout.
dinsdag 29 mei 2018

Terras aanleggen in klinkers

Ik ben op zoek naar een vakman voor het volgende : 1. Stabilise gelijk trekken 2. Klinkers leggen 3 kantafsluitingen plaatsen Dit voor een totale oppervlakte van 20m²
dinsdag 29 mei 2018

Kunsthaag plaatsen

Ik wil een kunsthaag plaatsen , ongeveer 3 m. Niet te hoog max 90 cm.
dinsdag 29 mei 2018

Tuin onderhouden en opruimen

Onze tuin heeft een grondig onderhoud nodig dwz onkruid uittrekken en bestrijden, en terug helemaal op orde te zetten. en dan jaarlijks een 4-tal keer komt om het onderhoud te doen. Geen gras , wel veel rondom planten en bloemen Voor een totale oppervlakte van ongeveer 100m².
maandag 28 mei 2018

Draadafsluiting plaatsen

Oude draad dient vervangen te worden. Het gaat over een hoek met de volgende afmetingen 9m op 7,5 m. Het liefst met een bovenbuis en onderaan betonnen plaat .
maandag 28 mei 2018

Herstellen lek drainage systeem in tuin

Wij hebben een drainagesysteem in visgraatmodel in onze tuin. Wij hebben een lek in de buis aan het centraal punt. Bij zware regenval komt het water terug naar boven en hebben we wateroverlast op ons terras. Er zit een gat in een buis, waardoor het lekt.

Partners

Partners van Casius