Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Oost-Vlaanderen.

111 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: verschillende parking plaatsen aanleggen van een appartementsgebouw, tuin gelijk trekken en terras en oprit aan te leggen, nieuwe omheining plaatsen, afsluiten van autostaanplaats en fietsenberging in staaldraadmatten, aanleggen terras en oprit, aanleggen gazon en onderhouden tuin, draadomheining met bovenbuis en betonplaat plaatsen, afsluiting tuin plaatsen met poortje, vernieuwen tuin, terras afsluiting met poortje plaatsen, plaatsen van weideafsluiting voor paarden, draadomheining te plaatsen, terras aanleggen achteraan huis, nieuwe omheining plaatsen, betonnen omheining plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oost-Vlaanderen:

zaterdag 27 mei 2017

Nieuwe omheining plaatsen

Graag wensen wij een nieuw hekwerk te plaatsen: * Bestaand hekwerk eruit halen + meenemen ; betonnen palen met draad tussen * Een volle lengte van +- 25 m nieuwe afsluiting plaatsen - Houten panelen tussen betonnen/ houten palen of - gespannen draad tussen alu palen. => graag een offerte van beide mogelijkheden
woensdag 24 mei 2017

Grachtkant verstevigen

Gracht langs één kant verstevigen ,lengte +- 15 m Grachtkant verstevigen met azobé palen en vlechtschotten.
woensdag 24 mei 2017

Verschillende parking plaatsen aanleggen van een appartementsgebouw

Volledige aanleg van parking appartementsgebouw, plus omheining plaatsen voor hok met containers.
woensdag 24 mei 2017

Gracht bekleden met hardhout

Een gracht van 10 meter met hardhout vlechtwerk bekleden.
maandag 22 mei 2017

Tuin klussen

Tuinman voor allerhande plant- en onderhoudsklussen in tuin, vijver en moestuin.
maandag 22 mei 2017

Omheining tuin plaatsen

Wij willen onze grond laten omheinen. De grond is 200. 6 meter in omtrek. Graag willen we deze omheinen met tuindraad met bovenbuis en de hoogte ongeveer een 2 meter. (liefst zwart)
maandag 22 mei 2017

Tuinafsluiting gesloten pvc plaatsen

Wij renoveren de tuin en er moet een gesloten tuinomheining komen van 180 cm hoog voor een lengte van 30 meter. Dit is in twee delen , een stuk lengte en een stuk breedte. Levering en materiaal nodig.
zondag 21 mei 2017

Afscheiding plaatsen

Plaatsen van 9 tuinpanelen in combinatie met beton voor onze tuin. Hoogte ongeveer 1.80 meter.
zaterdag 20 mei 2017

Opfrissen van de tuin

Opfrissing achtertuin (ongeveer 5x8m, vnl gras), voortuintje (ongeveer 5x6m, vnl gras) en zijtuintje (plantenstrook, ongeveer 12x2m). Vooral gras ontmossen, onkruid verwijderen, snoeien. Ook buxus verwijderen, vernield door rups.
zaterdag 20 mei 2017

Uitspitten van buxushagen

Dringend uitspitten van buxushagen (kleine hoogte, ongeveer 50 meter land).
vrijdag 19 mei 2017

Snoeien van sparren

Graag had ik sparren van 5m hoog laten snoeien tot 4 m. Ook de kanten dienen gesnoeid te worden en een afsluiting te plaatsen ( soort draad van 2m hoogte). Dit over een afstand van 25 m
vrijdag 19 mei 2017

Afsluiting tuin plaatsen met poortje

Werf 1: - Betonplaat grijs wildverband 20 lm - Betonplaat 40 cm + draad (groen) totale hoogte 2m 1 x 100 lm 1 x 25 lm - 20 lm draad (groen) hoogte 1. 5 m + poortje van 3 m Werf 2: 25 lm betonplaat 40 cm + (draad groen) totale hoogte 2 m.
vrijdag 19 mei 2017

Tuinafsluiting in composiet plaatsen

Ik wil mijn tuin laten afschermen met 22 composiet schermen, kleur antraciet, B180xH200cm en bijhorende 24 palen. Linkse zijde 8 stuks, rechtse zijde 12 stuks en dwarszijde 2 stuks. Graag een offerte.
donderdag 18 mei 2017

Terrastegels leggen

We zoeken iemand die tegels kan leggen voor een terras (10 x 4 ). We hebben alle voorbereidingen reeds uitgevoerd, rest ons samen nog juist stabilisé en tegels te leggen. Er kan geholpen worden.
woensdag 17 mei 2017

Gras afrijden

Ik wil op regelmatige basis ons gras laten afrijden. Tuin bestaat uit 3 delen. Voortuin : 15x5m. Tuin na terras : 20x40m Tuin met 5 fruitbomen : 20x10m
woensdag 17 mei 2017

Tuinafsluiting te plaatsen

Ik wil de tuin achteraan laten omheinen. Een rechte omheining van 9 meter , en de hoogte hangt ervan af 1.80 a 2 meter. bij voorkeur in sierbeton (op de plaats van het groene zeil, zie foto)
dinsdag 16 mei 2017

Houten tuinschermen plaatsen

Ik wens 3 houten tuinschermen te laten plaatsen . Schermen en palen reeds in mijn bezit.
zondag 14 mei 2017

Plaatsen betonnen tuinafsluiting met structuur

Ik zou graag een structuur betonnen afsluiting laten plaatsen . Het zou ongeveer 16 meter in lengte zijn en 1. 6 meter hoog. Met de hoogte kan gespeeld worden Het is in de volle grond . Ook bedoeld dat de hoek van de garage door de afsluiting in verbinding komt met een bestaande gemetselde hofmuur. Het mag ook in een ander materiaal zijn als het maar geen hout is. Te weinig tijd om te onderhouden. Gelieve ook een aantal prijzen van verschillende materialen met plaatsing door te sturen.
vrijdag 12 mei 2017

Tuinafsluiting in hout plaatsen

Ik wil de ene zijkant van de tuin laten afmaken met houten panelen van 1 m 80 hoog. De lengte is ongeveer 25 meter.
vrijdag 12 mei 2017

Tuinafsluiting in composiet plaatsen

Om mijn tuin af te bakenen heb ik nodig : 5 panelen (horizontale liggers, antraciet), 6 palen, 1 deur van 90 cm breed (horizontale liggers, antraciet) en eventueel het frame om de deur in te plaatsen. Mijn tuin is 9,90 lang dus dit past volledig.
woensdag 10 mei 2017

Houten afsluiting met poort plaatsen

Ik ben op zoek naar een duurzame houten afsluiting (lengte : 11 meter) + een houten poort (4 meter). Liefst een oplossing met hardhout die de bruine kleur kan behouden (en met andere woorden niet grijs wordt) en waarbij de houten poort uit 2 delen bestaat namelijk een vast deel van 3 meter en de poort zelf die open gaat (1meter)
dinsdag 9 mei 2017

Plaatsen afsluiting

Ik wil mijn achtertuin voorzien van afsluiting , zal ongeveer 35 lopende meter zijn. Materiaal nog te kiezen.
dinsdag 9 mei 2017

Terras afsluiting met poortje plaatsen

Ik wil mijn terras afsluiten voor gevoel van veiligheid. Terras is L vormig. het lange gedeelte is 5,50 m daarbij komt een poortje van 1,20 breed en dan een stuk van 0,80 het korte stuk is 2,40 m de hoogte is 1,50 m of een steenkorf van 2,50 lang met een breedte van 0,20 en een hoogte van 1,20.
maandag 8 mei 2017

Afsluiting in de voortuin plaatsen

Ik wil graag een Amerikaanse White picket fence in kunststof plaatsen in de voortuin. De lengte is 10 m. Materiaal aankopen en plaatsing door professional.
maandag 8 mei 2017

Draadafsluiting plaatsen

Ik wil een draadafsluiting rond mijn tuin. Mijn voorkeur gaat uit naar een zwarte draadafsluiting met bovenbuis en onderaan beton en dit op 1,80 m hoogte. Volgens een voorlopige opmeting bedraagt de totale lengte ongeveer 115 meter.

Partners

Partners van Casius