Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Oost-Vlaanderen.

145 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: tuinaanleg voorzien, heraanleg van tuin en terras, tuin nieuwbouwwoning aanleggen, ontbossen en bouwrijp maken perceel, draadafsluiting of bamboe afsluiting plaatsen, terras en oprit in tegels aanleggen, draadafsluiting met betonplaat en hek, draadafsluiting met betonplaat onderaan en bovenbuis, draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, draadafsluiting plaatsen, houten afsluiting te plaatsen, beton met houten afsluiting plaatsen, betonnen tuinafsluiting met relief plaatsen, draadpanelen plaatsen, draadafsluitingen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oost-Vlaanderen:

maandag 21 augustus 2017

Draadafsluiting of bamboe afsluiting plaatsen

Afsluiting tussen 2 afritten op de oprit tussen de buren: Totale lengte af te sluiten: 25 m, (H+- 1,50 m) Graag een draadafsluiting en een bamboe afsluiting zo kunnen wij een beslissing maken met de buren.
zondag 20 augustus 2017

Houten afsluiting plaatsen

Nu staan er sparren . Plaatsen van nieuwe afsluiting met poortje, deur. Totale lengte is 20 lopende meters.
zaterdag 19 augustus 2017

Draadafsluiting plaatsen

Graag de aanwezige houten panelen verwijderen en een draadafsluiting plaatsen. Ongeveer 8 meter af te sluiten.
vrijdag 18 augustus 2017

Houten afsluiting met beton palen

Nieuwe afsluiting te plaatsen in hout met betonnen palen en onderste plaat ook in beton of steen, graag een deur of hek voor zijkant. Het hout waardoor je niet kan door kijken. (geïmpregneerd hout ) 2 m hoog. Totale lengte is 44 meter , en dit zijn 2 zijden.
vrijdag 18 augustus 2017

Hardhouten afsluiting plaatsen

De buurman rooit zijn taxushaag, we zoeken dus een duurzaam alternatief hardhout, 2 meter hoog, afhankelijk van prijs tussen 20 en 30 meter in rechte lijn van straat naar achter. Totale lengte is ongeveer 20 a 30 meter tussen buurman.
vrijdag 18 augustus 2017

Houten afsluiting met poort plaatsen

Houten afsluiting met poort inbegrepen. Totaal af te sluiten is 20 meter.
donderdag 17 augustus 2017

Houten afsluiting met betonplaat

Graag houten afsluiting met betonplaat de hoge onderaan en betonpaal van van 2 m 70 hoog. De lengte is ongeveer 16 meter te plaatsen. Dit is een scheidingslijn tussen buurman en is te bespreken met buurman.
woensdag 16 augustus 2017

Houten afsluiting met poortje plaatsen

We willen de tuin in de breedte afsluiten voor kippen. De tuinbreedte is 14 meter. Dus we hebben 12 a 13 m afsluiting nodig met een poortje van 1 a 2 m. We zouden opteren voor een kastanjedraad afsluiting met bijhorend poortje. Totale lengte af te sluiten is ongeveer 14 meter en hoogte ongeveer 1.20 meter.
woensdag 16 augustus 2017

Houten afsluiting plaatsen

Scheiding plaatsen in achtertuin, voor de gemeenschappelijke grens, liefst zo spoedig mogelijk. Totale lengte afsluiting is ongeveer 20 meter.
woensdag 16 augustus 2017

Beton met houten afsluiting plaatsen

Afsluiting tuin: Graag hout met beton. Ongeveer 55 meter.
dinsdag 15 augustus 2017

Taxushaag verwijderen

In onze tuin staan 2 taxushagen van elk ongeveer 50 m lang. Deze zouden we graag laten verwijderen.
maandag 14 augustus 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Enkele betonnen platen langs beide kanten. Tuin is 5 op 5.
maandag 14 augustus 2017

Herstellen betonnen hekwerk

Het betonnen hekwerk aan onze straatkant is stuk. Dient vernieuwd te worden. Lengte is een 15 tal meter.
zaterdag 12 augustus 2017

Houten afsluiting plaatsen

Huidige afsluiting door sparren moet dus ook verwijderd worden, nieuwe afsluiting op de scheidslijn met buurman. 18 lopende meters.
zaterdag 12 augustus 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Het gaat over een afsluiting aan een hof achteraan om de hof dicht te maken. Ongeveer 8 lopende meters in totaal.
donderdag 10 augustus 2017

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting nodig voor de scheiding met de gebuur van ongeveer 12 meter.
donderdag 10 augustus 2017

Schutting in composiet te plaatsen

Ik zou graag de prijs krijgen voor verwijderen 8 meter coniferen en het plaatsen van 8 meter composiet omheining van 1m80 hoog en geplaatst op een betonplaat (onderaan). Ook zou een betonpaaltje van 1m20 hoog dienen te worden verplaatst van de bestaande scheidingsdraad.
woensdag 9 augustus 2017

Afsluiting in wilgentakken plaatsen

Een afsluiting in tuin met gevlochten wilgentakken. Ongeveer 6 lopende meters.
woensdag 9 augustus 2017

Plaatsen van een afsluiting voor klimop erop te laten groeien

Wij willen de zijkant van onze tuin afschermen met een afsluiting om nadien klimop te laten groeien. Ongeveer over een afstand van 35 m met een hoogte van max. 2m20.
woensdag 9 augustus 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Tuinafsluitng plaatsen met betonnen structuurplaten . Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 20m
woensdag 9 augustus 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Momenteel staat er een houten afsluiten (langs beide kanten van tuin). Ik wens deze te vervangen door betonnen afsluiting met het oog op onderhoudsvriendelijkheid. 29 lopende meters.
woensdag 9 augustus 2017

Opfrissen van tuin

Er zou het één en ander moeten veranderen in mijn tuin, vijver is weg maar heb nog altijd put (nog geen zand in, omdat ik zeker wil zijn dat alle electriciteit daar ook weg is). Een stuk kot uitbreken (een stuk kot laten staan om mijn hout in op te stapelen) en beton uitbreken en alles gelijkmaken met grond dat dit mijn tuin mooi vergroot terug. Er staan 2 hagen die gerust nog dienst kunnen doen en die ik dan aan de zijkant van mijn tuin zou willen laten plaatsen.
dinsdag 8 augustus 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

De betonplaten dienen aansluitend aan een garage te worden geplaatst. Er is nu over die lengte een afsluiting met draad van bekaert aanwezig met een begroeiing van klimop en wilde wingerd. Deze moet verwijderd worden en vervangen door de betonplaat. Afhankelijk van de kostprijs kan het ook in kunststof worden uitgevoerd. 6 lopende meters.
maandag 7 augustus 2017

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting met bovenhuis in U-vorm. Hoogte ong. 1,80 m. Totale lengte is ongeveer 100 lopende meter.
zondag 6 augustus 2017

Betonnen of houten tuinafsluiting plaatsen

Verwijderen van huidige draad, daarna plaatsen van betonnen platen of houten afsluiten van ongeveer 40 meter.

Partners

Partners van Casius