Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
276 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oost-Vlaanderen:

maandag 12 november 2018

Bekaertdraad en haag verwijderen en betonnen afsluiting plaatsen 80 meter

Plaatsen van een betonnen afsluiting. Er moet nog een bekaert draad en haag eerst weg gedaan worden voor men aan de betonen tuinmuur kan zetten ongeveer 80 meter lang , voor aan straat liefst +/- 1,20 m hoog , achteraan +/- 2 m hoogte. Gemakkelijk toegankelijk. Dit is een vrijstaande woning.
maandag 12 november 2018

Draadafsluiting plaatsen

Voor achterkant tuin - 10 meter breed - sluit aan 1 kant aan op een bestaande Bekaertpaal 1. 80 hoog - andere kant niks met dwars erop een haag - er staan L-vormige keerwanden in de grond (achterbuur zit 50 cm dieper) waarop de palen gemonteerd kunnen worden - kleur antraciet . Nu staat er nog niks enkel keerwand.
vrijdag 9 november 2018

Tuinafsluiting plaatsen met gleufpalen en planken

De gleufpalen, tand en groefplanken (geperst bamboe) en metalen poortframes zijn reeds besteld. De te vervangen omheining bestaat uit twee delen. Deel 1: lengte +/- 11 meter. De huidige omheining is hier bevestigd aan een muur langs de ene zijde en een schuur langs de andere zijde. De palen zijn bevestigd via stalen pootjes en verankerd aan betonplaten. Deel 2: lengte +/- 8,2 meter (incl. Poort). De huidige poort is +/- 2 meter. Hier dient te poort gevormd te worden via twee te bekleden stalen tuindeurkaders. Bij dit deel kunnen de palen in de grond bevestigd worden.
woensdag 7 november 2018

Draadafsluiting plaatsen met onderplaat

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis en met een poort. Lengte is ongeveer 50 meter af te sluiten. Hoogte 1.80 meter.
zaterdag 3 november 2018

Draadafsluiting plaatsen

Tuin omheinen met draad voor 40 lopende meter. Moet een stevige omheining zijn. Exact materiaal te bespreken met vakman.
zaterdag 3 november 2018

Houten afsluiting met poortje plaatsen

Houten afsluiting plaatsen ongeveer 35-40 lopende meter rond de tuin. Afsluiting met een houten poortje. Alles graag 180 cm hoog.
donderdag 1 november 2018

Verwijderen van klimop op buitenmuur

Er is een wildgroei van klimop tegen mijn muur tot dakgoot, waardoor er schade is aan mijn muren, en vooral de dakgoot. De muur is ongeveer qua oppervlakte 12 m breedte hoogte +- 11 m hoogte.
woensdag 31 oktober 2018

Afsluiting in composiet plaatsen

Composiet afsluiting plaatsen tussen 2 geburen. Gaat om 25 lopende meter afsluiting van 180 cm hoog. Er staat momenteel ook reeds een afsluiting, nog niet zeker of ik deze zelf weghaal of dit ook voor vakman is.
woensdag 31 oktober 2018

Jaarlijkse tuinonderhoud uitvoeren

Jaarlijks tuinonderhoud, snoeien, onkruid verwijderen, ... Rondom de kantoorgebouwen. Oppervlakte : 5000 m².
zaterdag 27 oktober 2018

Draadafsluiting plaatsen

Graag hadden we een afsluiting geplaatst met bovenbuis en betonnen plaat, hoogte 2 meter over een lengte van ongeveer 50 meter. Er staat nu geen afsluiting.
zaterdag 27 oktober 2018

Draadpanelen plaatsen

Draadpanelen of draadafsluiting met betonnen onderplaat. Recht stuk van 25 meter. Hoogte min 220 cm tov maaiveld. Nu staan er sparren.
donderdag 25 oktober 2018

Vellen van 2 hoogstambomen

Er zouden twee hoogstambomen geveld moeten worden, de eerste (californische cipres) staat vlak bij mijn woning, de tweede (gewone esdoorn) staat achteraan in de tuin, naast verschillende andere hoge bomen en dicht bij een andere woning. Ik hiervoor een velvergunning ontvangen van mijn gemeente.
dinsdag 23 oktober 2018

Tuin omheinen met houten panelen

Een gesloten omheining plaatsen,er staat reeds een kleine omheining van buur van 1 m hoog, wij zouden graag een er tegen zetten van 1. 80 m hoog (houten panelen of dergelijks) zodat buren niks meer kunnen zien en wij een geruste prive-plaats hebben. Een tien houten platen nodig.
donderdag 18 oktober 2018

Vijver uitbaggeren 35 are

Door de extreem droge zomer is het waterpeil van onze 35 are grote vijver enorm laag. Wij zouden de vijver laten uitbaggeren. Het betreft hier een ronde vijver met in het midden een eiland. Is bereikbaar met half-zwaar materieel. Er zit nog veel vis op en de waterdiepte bedraagt nu gemiddeld 50 cm. Dit is een open bebouwing.
donderdag 18 oktober 2018

Houten afsluiting verwijderen en nieuwe afsluiting plaatsen

Houten afsluiting 42 meter verwijderen , en nieuwe omheining plaatsen zonder poortje. Graag een nieuwe houten afsluiting, of composiet. Sparren verwijderen. Dit is een afsluiting te plaatsten tussen de buren met een hoogte van 1.80 meter.
donderdag 18 oktober 2018

Draadafsluiting plaatsen met poort

Afsluiting aan de straat kant en langs de oprit + poort, lengte ongeveer 20 meter langs bestaande haag - breedte oprit 2,68 meter en de hoogte 1.20 meter. Zonder onder plaat en bovenbuis. Poort in accordéon-in 3 delen.
woensdag 17 oktober 2018

Betonnen afsluiting met poortje tussen buren plaatsen

Het betreft hier een tuin van ongeveer 50 meter diepte en 10 meter breed tussen de buren. Er staat een draadafsluiting tussen de buren, maar voor de inkijk graag een betonnen of een houten afsluiting plaatsen met poortje.
zaterdag 6 oktober 2018

Harmonicadraad met bodemplaat en bovenbuis plaatsen

Afsluiting met harmonicadraad en bodemplaat en bovenbuis plaatsen. Dit voor een 22.5 lopende meter en hoogte 150 cm.
vrijdag 5 oktober 2018

Tuin en vijver met betonnen afsluiting omheinen

Ongeveer 20 lopende meter platen rondom de tuin plaatsen. Ook moet men de vijver afsluiten met een afsluiting in ander materiaal.
donderdag 4 oktober 2018

Draadpanelen plaatsen tussen buren

Wij willen met ons buren samen een draadpanelen plaatsen maar wij hebben een hoogte verschil tussen onze tuinen waardoor wij met een soort beton willen werken om de draadpanelen te versterken. Lengte 12 meter lang en hoogte van 1. 80 cm draadpanelen.
woensdag 3 oktober 2018

Blokhut plaatsen en betonnen ondergrond

Tuinhuis van makro blokhut Luna 295x295 met 2m extensie of blokhut Lounge 295x295 met 2m85 extensie + plaatsen van beton.
dinsdag 2 oktober 2018

Beukenhaag planten als omheining

Beukenhaag planten als omheining in een L vorm voor een 30m ongeveeer
maandag 1 oktober 2018

Houten poort in padoek plaatsen

Oprit van 4 meter breed dient afgesloten te worden met een houten poort in padoek. Uitvoering in strakke moderne stijl. Poort moet 3 meter breed zijn en is aan gevel te bevestigen aan een kant.
vrijdag 28 september 2018

Betonnen afsluiting met structuur plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen met structuur aan de achterzijde van de tuin. De lengte is ongeveer 20 meter , de hoogte 1.80-2 meter. Nergens een poortje. Geen afsluiting weg te nemen.
vrijdag 28 september 2018

Draadafsluiting en kunsthaag plaatsen

1ste deel: Afsluiting achteraan 15m lang 2m hoog, met bovenbuis . Van paal naar paal. Hier privaat afgesloten. 2de deel: Van huis naar zijkant,5m lang 2m hoog. Van muur naar paal. Hier zou ik een kunststof haag willen. Met eventueel een poortje.

Partners

Partners van Casius