Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Oost-Vlaanderen.

188 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, schutting plaatsen, houten afsluiting plaatsen, draadafsluiting met bovenbuis met poortjes, draadafsluiting plaatsen met poorten, draadafsluiting plaatsen, kunststof afsluiting plaatsen, draadpanelen plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, plaatsen houten afsluiting en metalen poort, betonnen afsluiting plaatsen, draadafsluiting met bovenbuis plaatsen en deurtjes, composiet afsluiting plaatsen, plaatsen van een betonnen afsluiting en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oost-Vlaanderen:

maandag 11 december 2017

Betonnen afsluiting

Afsluiting in beton met houtstructuur + plaatsing. Houten afsluiting moet weggehaald worden. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 12 meter
zaterdag 9 december 2017

Draadafsluiting plaatsen

Betafence® Plasitor zwart H 200 met bovenbuis geplaatst bereikbaar met kniklader. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 290. 3 zijdes te omheinen.
zaterdag 9 december 2017

Houten afsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : de afsluiting is tussen twee perceeltjes van de volkstuinen . Totale lengte bedraagt ongeveer 13m, hoogte mag 1,80m zijn. Er is geen poort nodig. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 13m
donderdag 7 december 2017

Tuinafsluiting plaatsen

Graag een offerte voor 50 lm afsluiting met boven baar en betonplaat hoogte 2 meter. Ook afzonderlijk een heidemat 4 cm dikte. Graag een offerte voor 50 lm afsluiting met betonpaal en betonplint met hout.
woensdag 6 december 2017

Draadafsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Uitbreken oude afsluiting van 57m met klimop op + betonplaat van 40 cm onderaan. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 57m
woensdag 29 november 2017

Draadpanelen plaatsen

Er staat een houten omheining, maar er zijn geen beton, wortels of andere obstakels. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 6 + 5 meter
woensdag 29 november 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Mijn huidige platen zijn schuin geduwd door aanliggende parking die hoger ligt . De lengte is ongeveer 8 betonplaten lang, een recht stuk. De hoogte ongeveer 2 meter.
dinsdag 28 november 2017

Draadafsluiting vervangen

Enkel de draad moet vervangen worden aangezien deze kapot is. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 40m
maandag 27 november 2017

Plaatsen houten afsluiting en metalen poort

Plaatsen van houten afsluiten + metalen poort met hekwerk Poort van 6 meter breedte in metaal voor achterkant van tuin bij de boomgaard. Lengte af te sluiten ongeveer 30-36 meter. Achterzijde en draaipoort. Er zullen enkele planten en bomen verwijderd moeten worden. Dit is een rechte lijn.
vrijdag 24 november 2017

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen en deurtjes

Draadafsluiting plaatsen met bovenbuis zonder betonplaten. Verbouwing en de tuin word aangepast,de hagen gaan er uit. Er zouden ook deurtjes moeten geplaatst worden. Totale lengte 60 meter, de hoogte 2 meter.
vrijdag 24 november 2017

Composiet afsluiting plaatsen

Vervangen van een coniferenhaag door een andere afsluiting, welke uitvoering weten we nog niet, maar we zoeken iets dat quasi ondoorzichtig is,geen onderhoud vraagt en duurzaam is. Geen beton. Hout of composiet of vlechtwerken zouden kunnen. Lengte is 22 meter. Hoogte :1.80 meter .
vrijdag 24 november 2017

Coniferen uitdoen en zaaien

We willen graag ongeveer 30 meter coniferen laten uitdoen. De bedoeling is van erna gazon te leggen aansluitend aan de bestaande gazon. (dit is over een lengte van ongeveer 20 m) De tuin is heel gemakkelijk bereikbaar.
vrijdag 24 november 2017

Plaatsen van een betonnen afsluiting

Wij willen een betonnen afsluiting plaatsen aan de grens met onze buren. Aan onze kant van de grens stonden de afgelopen 20 jaar sparren die wegen te groot en te breed zijn afgezaagd. De lengte bedraagt 10m.
woensdag 22 november 2017

Reparatie vijver

Er zit een lek in de folie van mijn vijver, waardoor het waterpeil zeer laag staat en de pomp niet meer werkt. Er zou dus een nieuwe folie moeten gespannen worden in de vijver
zondag 19 november 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Ondergrond bestaat uit steenpuin. Oprit word later aangelegd met soort klinkers. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 12 meter.
zaterdag 18 november 2017

Houten afsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman voor een gevlochten wilgenafsluiting van ongeveer 20 meter lang en 1m80 hoog. Haag moet verwijderd worden. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 20 meter
donderdag 16 november 2017

Steenkorven plaatsen

Totale lengte af te sluiten ongeveer 12 meter Ik zou steenkorven willen hebben van 60 cm hoogte en 30 cm breedte, met kleine keien zodat er geen vogels of ratten in kunnen nesten.
woensdag 15 november 2017

Composiet afsluiting plaatsen

Composiet afsluiting plaatsen in antraciet : (graphite black - 180 cm hoog) De totale lengte van de gewenste afsluiting 63 meter.
dinsdag 14 november 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : afsluiting vervanging van draadafsluiting Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : +/- 50 meter
zondag 12 november 2017

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat en bovenbuis

Het gaat om een half open gebouw, , wil een draad afsluiting met van onder betonplaat en een boven buis Totale lengte 45 meter dit is een hoek. En de hoogte 1.80 meter. Graag in antraciet kleur.
zondag 12 november 2017

Houten panelen plaatsen als afscheiding in tuin

Naast twee reeds bestaande panelen nog twee panelen 1. 80 x 1. 80 bij plaatsen, zelfde type als bestaande. Is herstelling.
zaterdag 11 november 2017

Steenkorven plaatsen

Afsluiting plaatsen. Steenkorven. Afmetingen : 350 cm lang, 200 cm hoog, ongeveer 50 cm breed, vermoedelijk keuze donkere steen.
zaterdag 11 november 2017

Draadpanelen plaatsen

Bestaande draadafsluiting met klimop haag moet weggenomen worden wegens beschadiging door ongeval. We overwegen panelen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 37 meter
donderdag 9 november 2017

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat en bovenbuis

Plaatsen van groene draad 1. 80 m hoog met boven aan draad afwerkbuis en onderaan betonplaat van ongeveer 25 cm. De totale lengte van de gewenste afsluiting is 50 meter.
maandag 6 november 2017

Draadafsluiting plaatsen

Nieuwe afsluiting plaatsen tussen weide en landbouwgrond. Hoogte 2,1 m. Met bovenbuis en betonplaat. In het groen. De totale lengte is 64 meter.

Partners

Partners van Casius