Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
213 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oost-Vlaanderen:

zondag 18 februari 2018

Afsluiting plaatsen tussen twee tuinen

Omheining plaatsen met betonplaten zonder structuur of andere soort omheining. Mag ook een houten afsluiting zijn. Verschillende opties bekijken. Tussen twee tuinen te plaatsen. Een lengte van 30 meter. De hoogte 1.80 meter. Graag ook te zien naar privacy.
zondag 18 februari 2018

Draadafsluiting met bovenbuis op perceelgrens plaatsen

We hadden graag een afsluiting op de perceelgrens geplaatst. We kozen hier voor een zwarte uitvoering en een bovenbuis. Lengte van de afsluiting is +/- 30 meter (één afsluiting, geen hoeken. De hoogte hadden we graag op 2 meter.
zondag 18 februari 2018

Draadpanelen plaatsen

Graag afsluiten met draadpanelen is tussen twee tuinen. Lengte van 35 meter en 1.60 hoog. Er staan oude panelen maar zijn aan vervanging toe. De panelen gaan zelf verwijderd worden, dus enkel de plaatsing.
vrijdag 16 februari 2018

Betonplaat voor tuinhuis leggen

Ik wil een tuinhuis plaatsen. Daaronder moet een betonplaat komen van ongeveer 15 cm dik.
vrijdag 16 februari 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen : 45 meter Graag willen we afsluiting laten plaatsen met betonnen plaat met daar op houten planken en betonnen palen. In L-vorm. Met een structuur, relief.
donderdag 15 februari 2018

Draadafsluiting vervangen door kunststof afsluiting

Bestaande afsluiting vervangen door een kunststof afsluiting lengte 20. 35 meter. Dit is een recht stuk tussen de buren. Met een hoogte van ongeveer 1.80 meter.
woensdag 14 februari 2018

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Wij zouden graag onze bouwgrond laten ontbossen. Loofbomen (eik etc): te kappen + frezen oppervlakte 400M2, hoogte 5-10m Naaldbomen: te kappen + frezen oppervlakte 500M2, hoogte bomen: ongeveer 10m
maandag 12 februari 2018

Laurierhaag verwijderen en houten afsluiting plaatsen

Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, betonpalen gevuld met houten panelen of planken. Ook draadafsluiting plaatsen. Hoogte 1.80/ 2 meter. Laurierhaag verwijderen over een afstand van 16 m. ,en plaatsen van een afscherming ,liefst met onderaan een betonnen boord. Ter plaatse komen kijken.
maandag 12 februari 2018

Betonnen afsluiting met houtstructuur

Graag afsluiten met betonplaten met structuur (houtlook, stenen,.. ) Momenteel een oude draadafsluiting en gedeeltelijk een oude scheidingsmuur waar we de betonplaten graag voor willen zetten. Het is een L-vorm van +/- 10 m en dan nog eens 5 m diep.
maandag 12 februari 2018

Nieuwe Betafence omheining plaatsen

Wij zouden onze tuin willen afsluiten dit met een Betafence draad met een betondal onderaan. Graag zouden we nog een poort hebben waar een auto door kan en een gewone poort voor een doorgang te hebben, een kleintje dus. Het gaat om een totale lengte van een kleine 105 meter en 1.80 meter hoogte.
zondag 11 februari 2018

Draadafsluiting plaatsen met privacy doek

Draadafsluiting plaatsen 11 meter lang 1,80 hoogte + Betonplaatjes. Ook graag zwarte doek toebehoren.
zondag 11 februari 2018

Houten afsluiting wegnemen en composiet afsluiting plaatsen

Kleur paal en afsluiting in antraciet grijs Bestaande houten afsluiting af te breken dient in de prijs begrepen te zijn. de aankoop en levering en plaatsing van de nieuwe tuinafsluiting. => de richtprijs dient all in te zijn aangezien de 2 buren moeten eerst hun akkoord dien te geven. De totale lengte van de tuinafsluiting is ongeveer 70 lopende meters. Dit zijn twee rechte lijnen en een schuin stuk. Standaardhoogte 1.80/ 2 meter.
zondag 11 februari 2018

Draadafsluiting met betonplaat en lamellen plaatsen

Draadafsluiting opgevuld met Colorado GMP kunststof lamellen 2: composietafsluiting (duo fuse grey) voor een lengte van 30 m en hoogte 150 cm + betonplaat 30 cm (dus totale hoogte zichtbaar 170 cm)
zondag 11 februari 2018

Tuinhuis afbreken en afval meenemen

Ik wil graag mijn bakstenen tuinhuis laten afbreken. De golfplaten die op dit dak liggen moet men ook afbreken en meenemen. Het gaat om een tuinhuis van ongeveer 4 x 8 meter.
zaterdag 10 februari 2018

Afsluiting plaatsen

Betonplaten zonder structuur (egale betonlook), betonplaten met structuur (houtlook, stenen,.. ), tuinafsluiting draad / gaas Met keien, schors, kokos. Verschillende soorten afsluiting te bespreken met de vakman. Dit betreft een 15 meter, dit zijn 3 zijden af te sluiten. Ongeveer hoogte van 1.80/ 2 meter.
vrijdag 9 februari 2018

Draadomheining plaatsen

Onze tuin moet volledig opnieuw omheind worden in draad. Is een rechthoek van ongeveer 9 meter op 15 meter en 15 meter: in totaal dus pakweg 40 meter dat moet worden omheind.
vrijdag 9 februari 2018

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat en bovenbuis

Totaal lengte af te sluiten 50 meter met een hoogte van 180 hoog, met betonplaat en bovenbuis, in zwart, om perceelsgrens met de buren rechts af te sluiten - weghalen van huidige palen en draad ook nodig.
vrijdag 9 februari 2018

Houten afsluiting plaatsen

Af te sluiten lengte is ongeveer 7,25 meter. Momenteel is er geen afsluiting. We zouden graag een mooie en vooral degelijke - liefst houten - afsluiting hebben die we liefst niet jaarlijks moeten behandelen en lange tijd mee kan gaan.
donderdag 8 februari 2018

Metalen tuinhuis plaatsen

Wij hebben interesse in het Metalen tuinhuis 87 GEYZ 242 x 217 x 193 cm. Fundering is gelegd.
donderdag 8 februari 2018

Composiet afsluiting plaatsen

Composiet afsluiting plaatsen ongeveer 18 meter. Er is een stuk van 5 m waar betonklinkers liggen, de rest is gras.
donderdag 8 februari 2018

Oprit en terras aanleggen in natuursteen of gepolierde beton

Ik wil graag een terras laten aanleggen in natuursteen of gepolierde beton. Het gaat om een terras van 7 x 7,5 meter en het moet 30 cm verhoogd worden en liefst met natuursteen die we zelf gaan kiezen . De 2 kanten moeten aan zijkant afgewerkt worden op ongeveer 80 cm hoogte met steenkorven of op gemetst met betonblok of een ander voorstel.
woensdag 7 februari 2018

Houten afsluiting plaatsen

Lengte is 25m en hoogte: 2m Graag de prijs voor boomschorsmatten dubbel - en enkelzijdig over een lengte van 25m en een hoogte van 2m
woensdag 7 februari 2018

Draadafsluiting plaatsen

Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : ongeveer 35 m Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : tuin moet nog aangelegd worden en daarna willen we wat prive door draadafsluiting te laten plaatsen, later een haag.
dinsdag 6 februari 2018

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis

Draadafsluiting. We hebben een woning gekocht. Aan één kant van het perceel staat nog geen afsluiting en willen we graag een kwalitatieve draad zetten. (onderaan beton en bovenaan een buis). Het is een recht stuk van 40 meter.
dinsdag 6 februari 2018

Draadafsluiting met betonblokken

Lengte 23,11 meter. We hebben een prachtig uitzicht dus willen daar niets van weg nemen. We willen wel dat het afgesloten is voor de hond en dat vossen niet aan onze kippen geraken. Dus we willen een draadafsluiting met betonblokken. Langs voor moet er ook nog 1 komen van 4,37 m. Graag komen kijken ter plaatse.

Partners

Partners van Casius