Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
259 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 21 september 2018

Oude draadomheining verwijderen en nieuwe plaatsen

Draadafsluiting plaatsen: Hoogte draad 1,2 m lengte +/- 95 meter in een L vorm onderaan betonbalk en in groen. Geen bovenbuis. Een oude draadomheining verwijderen.
donderdag 20 september 2018

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis plaatsen

Graag een tuinafsluiting plaatsen zonder poortje. Vooraan tuinafsluiting plaatsen van 15 meter zonder betonplaat met bovenbuis. Achteraan afsluiting 15 meter met 1.80 hoogte met bovenbuis en betonplaat en in groen. Graag met ingevlochten latten. Graag zo snel mogelijk de afsluiting kunnen plaatsen.
donderdag 20 september 2018

Betonnen afsluiting met structuur aan oprit plaatsen

Graag een afsluiting in betonplaten 30 lopende meter met structuur plaatsen dit is voor aan de oprit te plaatsen. Deze afsluiting is 25 meter een recht stuk dan zit er een bocht in links en rechts.
maandag 17 september 2018

Afsluiting te vervangen

We hebben ongeveer 16m lengte voor de afsluiting waaronder een poortje van ongeveer 1m30. De oude afsluiting in houtwerrk moet weggenomen worden. Nu een afsluiting met betonplaten met structuur (houtlook, stenen,kunststof,...)
zondag 16 september 2018

Grasmatten aanleggen en dalstenen herleggen

Kunstgras of grasmatten laten aanleggen. 3 m op 4 m en ook de dalstenen herleggen. Momenteel is er enkel zand.
zaterdag 15 september 2018

Blokhut Lara plaatsen inclusief betonvloer

Plaatsen van blokhut Lara van 350 x 250 cm met dakgoot en betonvloer die 55 cm dieper is en 100 cm breder is dan nodig voor de blokhut.
donderdag 13 september 2018

Blokhut modern monteren

Graag willen wij onze blokhut modern 355 x 295 +ext. 400 laten monteren. Ook met een betonnen ondergrond.
woensdag 12 september 2018

Bekaert draadomheining en aluminium poort plaatsen

We zouden dus graag alles willen afzetten met zwarte bekaert draad, inclusief bovenbuis en betonpalen. Op sommige plaatsen dient er ook zwarte doek voorzien te worden tegen de draad. Gaat om ongeveer 90 lopende meter en er moet ook een poortje in de afsluiting komen. Hiernaast ook een volle, aluminium poort van een drietal meter breed voorzien.
woensdag 12 september 2018

Steenkorven plaatsen en opvullen met lavasteen

Het zou gaan om een lage schanskorf van max 1 m hoog, en dat over een lengte van ongeveer 12 m lang zou aan de voorzijde van het huis komen. We zouden dit graag laten vullen met een warm materiaal, zoals vb Lava of iets dergelijks. Ook zouden wij er graag in Cortenstaal een brievenbus in laten bouwen.
maandag 10 september 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluitng in beton over een afstand van 8m60 plaatsen De hoogte zou 1m80 moeten zijn .
donderdag 6 september 2018

Oude blokhut vervangen door blokhut Pila

Afbreken van bestaande blokhut en meenemen van materiaal Plaatsing van nieuwe blokhut type Pila 250 x 195 cm op de reeds bestaande betonplaat inclusief fundamentregel Behandelen van nieuwe blokhut met grondlaag
dinsdag 4 september 2018

Afsluiting van hardhout in combinatie met steenkorven plaatsen

Een kant van de tuin van 22 meter lang, dat nu met sparren is bezet, vervangen door een afsluiting. Ik wil graag een afsluiting met hardhout in combinatie met 2 stukken steenkorven afsluiting. Verwijderen van sparren doe ik zelf.
dinsdag 4 september 2018

Draadafsluiting plaatsen

Graag omheining plaatsen met draadafsluitingen in zwarte kleur en 2 meter hoog. Onze tuin is ongeveer 47 m².
dinsdag 4 september 2018

Blokhut Luna plaatsen

Blokhut Luna 400x295 met extensie van 380 cm plaatsen. Ook de betonplaat en houten ondervloer moet men plaatsen.
dinsdag 4 september 2018

Offertevraag plaatsing van een blokhut

Wij willen onze bestaande blokhut vervangen. Graag hadden wij dan ook prijs ontvangen voor aankoop, levering en montage van een blokhut die we bij Makro zouden aankopen. De betonnen plaat is reeds voorzien. Onze voorkeur zou uitgaan naar 1 van de volgende blokhutten: -blokhut Luna 295x295 cm + extensie 200 cm + gratis stormbeveiliging -blokhut lara 445x295 cm -blokhut chill 485x325 cm stalen dak met condensdoek -blokhut modern 415x385 cm stalen dak geïsoldeerd
vrijdag 31 augustus 2018

Vervangen van draadomheining

Door een brand bij de buren is een deel van onze tuinomheining beschadigd. Het gaat om 10 m, deze dient vervangen te worden.
vrijdag 24 augustus 2018

Tuinafsluiting met poortje plaatsen

Afsluiting in betafence (zwart). In totaal 11 lopende meters. 1m80 hoog. Ook een poortje plaatsen.
vrijdag 24 augustus 2018

Draadpanelen plaatsen

Wij willen draadpanelen + beton laten plaatsen rond een deel van onze tuin. Ongeveer 120m. Stuk omheining die er nu staat moet verwijderd worden.
vrijdag 24 augustus 2018

Draadafsluiting plaatsen

Een nieuwe afsluiting van 11 meter type gevulde wanden-zenturo-super. Van betalende 75 cm hoog zonder hoeken en 3D super panelen 2m neergaand naar 75 cm in lijn naar beneden gaand.
donderdag 23 augustus 2018

Hagen verwijderen

De hagen in onze tuin zouden moeten uitgedaan worden.
woensdag 22 augustus 2018

Draadafsluiting plaatsen

Momenteel staat er een draad met houten palen. Dit tussen 2 buren in een gesloten bebouwing . Deze zou ik willen vervangen dit gaat over ongeveer 50 à 55 meter zou deze willen vervangen door een draad met onderaan betonplaat er zou ook ergens een hekje tussen moeten voor doorgang.
dinsdag 21 augustus 2018

Draadafsluiting te plaatsen

Ik ben op zoek naar een levering + plaatsing van draadafsluiting in kleur zwart, 125 cm /150 cm hoog. Met betonplaten onder. Lengte van 32 meter en 1 hoek in het midden er loodrecht op met een lengte van 12 meter.
maandag 20 augustus 2018

Afsluiting zetten met betonpalen en houten planken

Het betreft een afsluiting van ongeveer een 28 meter lang, een 12 m op 1,80 m hoog en daarna verminderend. De afsluiting zou moeten bestaan uit betonnen steilen en een betonnen plaat onderaan en daarna houten planken. Materiaal aan te kopen door vakman.
zondag 19 augustus 2018

Tuinhuis + overkapping plaatsen

Graag plaatsing. Geen betonplaat. Zal op een houten ondergrond moeten komen. Tuinhuis nog niet besteld.
vrijdag 17 augustus 2018

Sparrenhaag verwijderen

Graag vakman voor verwijderen haag van sparren. Ongeveer 40 meter.

Partners

Partners van Casius