Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Oost-Vlaanderen.

101 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, betonnen tuinafsluiting plaatsen, betonomheining van ongeveer 65 lopende meter plaatsen, aanleggen tuin met grasmatten en afsluiting plaatsen, bekaert omheining plaatsen, voorbereiden ondergrond voor tuinaanleg, schutting in composiet schermen en steenkorf, plaatsen van serre met dubbelglas, tuinafsluiting plaatsen, achtertuin betegelen, plaatsen draadafsluiting met bovenbuis, afsluiting in beton of hout plaatsen, gevlochten tuinscherm met knotwilg of haselaar plaatsen, draadafsluiting met betonplaten plaatsen, oude taxus haag verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oost-Vlaanderen:

woensdag 1 maart 2017

Betonnen afsluiting tuin achteraan plaatsen

Wij hadden graag een betonnen afsluiting gezet achteraan onze tuin. De lengte zou op ongeveer 10,6 meter komen en zou een hoogte moeten hebben van 200 cm. Er mag een motief langs onze zijde zitten in de omheining.
woensdag 1 maart 2017

Omheining in betonplaten plaatsen

Ik wil een omheining in moderne betonplaten. De afmetingen zijn 10 meter op 10 meter en aan 1 buitenzijde zou ik ook een poortje willen.
dinsdag 28 februari 2017

Leveren en plaatsen van betonplaten

Tuinafsluiting in standaard betonplaat van 2 meter hoog plaatsen. Afsluiting staat op één lijn met een lengte van 32 meter. Terrein is vrij toegankelijk.
dinsdag 28 februari 2017

Tuin vlak leggen en gras inzaaien

Ik wil een stuk tuin van ongeveer 250 m² laten vlak leggen en gras inzaaien.
dinsdag 28 februari 2017

Draadafsluiting met buis bovenaan en betonplaten onderaan

Ik wil de linkerkant van mijn tuin herdoen betreffende de draadafsluiting. Ik had graag een afsluiting met betonplaten in de grond, en een buis bovenaan voor de stevigheid. De afmeting is ongeveer 35 meter, dit is een zijde van de tuin.
dinsdag 28 februari 2017

Tuinomheining Plasitor plaatsen

Leveren en plaatsen van 30 meter Plasitor draad van 1,80 m hoogte. Dit is voor een recht stuk , aansluiten aan de garage tot achteraan in de tuin.
maandag 27 februari 2017

Kappen bomen en knotten boom

Het verwijderen van twee bomen (notelaar & pruimenboom) en het ontwortelen (frezen) van deze bomen. Daarnaast moet een andere boom geknot worden.
maandag 27 februari 2017

Onderhouden van tuin

Gazon onderhouden en enkele plekken bijzaaien. Groot onderhoud van de tuin, die circa 7 x 7 meter groot is.
maandag 27 februari 2017

Stuk schutting terug vastzetten

Door stormschade zijn de schuttingspanelen losgekomen. Sommige palen zitten los in de grond.
zondag 26 februari 2017

Afsluiting tuin in kastanjeafrastering maken

Wat is de prijs van een kastanje afrastering van de tuin. Behandeld en niet- behandeld Eén kant is 12m op 19,5 meter. Een poortje inbegrepen. Hoogte 1200mm. Hoeveel kost ons dit de meter, palen inbegrepen?
zaterdag 25 februari 2017

Oude taxus haag verwijderen

Verwijderen van taxushaag van 25 meter lang ongeveer en 2 meter hoog 40 cm dik. Graag zou ik eens prijs weten om ze helemaal weg te doen om later een houten tuinschutting te plaatsen. Er kan een kraan op de oprit indien nodig.
zaterdag 25 februari 2017

Plaatsen van kastanjehouten afsluiting

Ik woon in een rijhuis met achteraan een tuin. Er is al een degelijke afsluiting van Bekaertdraad met om de 2 meter een paal en onderaan een betonplaat, maar ik zou aan onze kant er een kastanjehouten afsluiting willen vóór plaatsen. Reden: het zal mooier zijn en het zal de inkijk verminderen. Afmetingen; 20 m lang en 1,75 cm hoog. De latten graag ongeveer 4 cm van elkaar.
zaterdag 25 februari 2017

Afsluiting met draad en betonpalen en groen doek

Onze tuin is 17 meter diep en 8 meter breed. Graag voor beide zijden en achterkant omheining gewenst. We willen graag bedrading met betonpanelen onderaan en met een groene doek of gevlochten voor de privacy. Liefst in de maand mei. Zeker voor de zomer.
zaterdag 25 februari 2017

Afsluiting in composiet platen plaatsen

Wij willen graag een afsluiting en hebben interesse in composiet platen. Lengte is ongeveer 10 meter. Ook mogelijkheid van betonplaten.
vrijdag 24 februari 2017

Houten panelen van schutting herstellen

Houten schutplaten naast de oprit, deze moeten vervangen worden na stormschade.
vrijdag 24 februari 2017

Afspanning tuin met betonnen platen en motief

Zouden een nieuwe afspanning willen plaatsen in de tuin ongeveer een lengte van 20 meter. Wat zou dit in betonnen platen ons kosten? Met motief erin.
donderdag 23 februari 2017

Tuinafsluiting plaatsen met betonplaat en folie

Graag offerte voor tuinafsluiting over 53 m met draadafsluiting op betonplaat en (zwarte) folie. Een alternatief dat voldoende privacy biedt mag ook in de offerte worden opgenomen. Op de draad een zwarte folie plaatsen.
donderdag 23 februari 2017

Afsluiting in steigerhout plaatsen

We willen een bestaande afsluiting (zowel deels in hout als deels klimop op draad) vervangen door houten afsluiting in steigerhout. We zijn op zoek naar doorlopende afsluiting, zonder dat palen zichtbaar zijn, dus dubbelwandig, Eventueel al voorzien van electriciteitspunten. totale lengte is +/- 17 lm, hoogte 180cm - 200cm. Er zal ook nog een fundering moeten voorzien worden.
woensdag 22 februari 2017

Nieuw gazon aanleggen

Nieuw gazon (graszoden) aanleggen op bestaand gazon (veel onkruid en zwaar beschadigd). Eerst opvullen met tuinaarde (gazon moet circa 10 cm hoger staan dan huidig gazon) .Prijs per m² all-in (inclusief tuinaarde en graszoden, geplaatst).
dinsdag 21 februari 2017

Omheining van tuin herstellen en poorten plaatsen

Ik heb een tuin van 5500 vierkante meter en wil mijn omheining repareren en poorten plaatsen. Er zou 1 houten poort met motor moeten geplaatst worden.
dinsdag 21 februari 2017

Grote beukenhaag verwijderen

Graag hadden wij een totaalofferte ontvangen voor het verwijderen van een 40 meter lange beukenhaag, doorsnede van de stammen 10 à 15 cm.
dinsdag 21 februari 2017

Aanvoer van tuingrond

Voor het ophogen van onze voortuin hebben we 2m³ tuingrond nodig, welke klaar is om te beplanten. Aangezien we geen remorque hebben, kunnen we dit niet afhalen en hadden we dit willen laten leveren.
dinsdag 21 februari 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

De draad afsluiting en ceders die onze tuin met de buur scheiden is versleten. We zouden die willen vervangen door een betonnen afsluiting van min 1. 80 meter hoogte. De afsluiting is 28 lopende meter in één rechte lijn. Ze wordt volledig op mijn eigendom geplaatst zodat ze mijn eigendom blijft. Graag in de maand augustus of september laten uitvoeren.
maandag 20 februari 2017

Bestaande draadafsluiting vervangen

Vorig jaar kocht ik mijn woning, intussen woon ik er nu. De bestaande draadafsluiting op betonpalen is kapot en moet vervangen worden. Ik zou terug willen opteren voor draadafsluiting, misschien iets steviger en voorzien van meer privacy. 3 zijden - 2x 10m + 1x 5m.
maandag 20 februari 2017

Tuinafsluiting met steenkorven of andere

Wil samen met buurman een degelijke, afsluiting laten plaatsen, geen onderhoud, ondoorzichtig, min 1. 8 m hoog. Nu staat er een 'bekaertafsluiting'= draad tussen betonpalen op betonplaat (kan, bij gebruik van steenkorven bv, eventueel blijven staan en misschien gebruikt worden als extra versteviging?) Er moet 1 volledige zijde worden afgesloten tussen de buur...gemeenschappelijke zijde. Beste ter plaatse komen kijken voor advies en prijs op te maken. Graag zo snel mogelijk herstellen en afsluiting plaatsen.

Partners

Partners van Casius