Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Oost-Vlaanderen.

101 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: omheining van een bos, complete tuin voorzien van omheining, omheining kunstgrasveld, vervangen draadafsluiting speelplaats school, omheining tuin draad met poort, afsluiting plaatsen, afsluiting met houten panelen buren 50 meter, omheining tuin, omheining weiland, afsluiting tuin met betonpalen, omheining te herstellen en of te vervangen, draadafsluiting met bovenbuis en aan het maaiveld een kleine betonplaat., afsluiting plaatsen, aanleg voortuin, tuinomheining in draad met betonnen plaat plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tuinman in Oost-Vlaanderen:

donderdag 19 januari 2017

Plaatsen van korte muur met betonplaten

Ik wens een muur (7m) met betonplaten te laten oprichten. De platen zijn 1800 mm lang en worden in sleufpalen ingeschoven. Er zijn 5 palen (2 randpalen en 3 middenpalen met sleuven aan 2 kanten). Van de 4 delen zal de laatste ietsje korter zijn en moeten de platen dan ook ingekort worden met slijpschijf. De ondergrond is aarde, maar soms wel met gebroken steenresten.
donderdag 19 januari 2017

Vervangen van een haag door een houten/betonnen afsluiting

Onze tuin is omringd door snelgroeiende sparren (Leylandi). We willen graag het eerste deel van de tuin naast het huis de sparren weg en vervangen door een schutting die blijvend en onderhoudsvriendelijk is. Graag hadden we de verschillende mogelijkheden eens besproken. Ook het grasveld zelf moet heraangelegd worden zodat we een robot kunnen installeren om het gras af te rijden.
woensdag 18 januari 2017

Zijkant tuin afsluiting + voorkant tuin afsluiting betafence kleur groen

De af te sluiten zijkant is ongeveer 17 m. We zouden dit graag willen afsluiten met volle platen (zonder doorkijkmogelijkheid) in behandeld hout of beton (niet het uitzicht van beton). 1,80 m of 2 m hoogte. Geen onderhoud nodig (ook niet na 10 of meer jaar). Voorkant tuin afsluiting: betafence kleur groen (bv becafor Classic, hoogte 1 m): lengte tuin is ongeveer 10 m. Bij beide afsluitingen werken met betonplaten? Graag ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte. In het voorjaar graag plaatsen.
woensdag 18 januari 2017

Afsluiting tuin met betonpalen

Ik wil een afsluiting rond mijn tuin plaatsen met betonpalen en een betonplaat onderaan en erna invullen met hout.
woensdag 18 januari 2017

Scheidingswand tussen woningen, hout en aluminium

Scheidingswand tussen twee eigendommen. Combinatie hout in aluprofielen en onderaan betonplint. Ongeveer een 18 meter dit is een zijde. Graag in de maand maart of april aan de werken kunnen starten.
dinsdag 17 januari 2017

Afsluiting plaatsen

Wij willen een afsluiting plaatsen, 100 meter, afsluiting met palen en draad. (nog geen materiaalkunde gemaakt)
zondag 15 januari 2017

Afsluiting tuin in beton platen

Volledige tuin afsluiting in beton platen. Lengte van de tuin 35 meter opgesplitst in twee delen. Enkel de linker zijde.
zaterdag 14 januari 2017

Afsluiting tuin zie plan

Betreft een tuinafsluiting: Afmetingen vanachter 11,14 meter Links 15,48 meter Rechts 32,73 meter Totaal 59 meter af te sluiten. (lot 6)
zaterdag 14 januari 2017

Afsluiting achterzijde tuin

Ik wil één kant van de tuin voorzien van een nieuwe afsluiting, draad met betonplaat onderaan. Ongeveer 15m lengte, hoogte 1. 5 bv.
zaterdag 14 januari 2017

Ommuurde tuin verhogen met schuine opstand

Wij hebben een ommuurde tuin maar die willen we voorzien van een schuine boven afsluiting om onze huisdieren binnen te kunnen houden....
vrijdag 13 januari 2017

Haag van sparren verwijderen

Wij zouden graag een houten afsluiting zetten maar daarvoor moet een Haag van sparren van 30 meter verwijdert worden. Graag hadden wij geweten hoeveel ons dat zou kosten. Adresgegevens bij afspraak
vrijdag 13 januari 2017

Houten tuinomheining vervangen

2 panelen van mijn houten tuinomheining zijn omgevallen door de storm. Zou graag weten hoeveel mij dat zou kosten om het te vervangen het is een lengte tussen de 5 en 10 meter.
vrijdag 13 januari 2017

Bekaert draad afsluiting tussen 2 eigendommen

Ik wens de afsluiting te vernieuwen. De lengte bedraagt 25 meter, 1 rechte lijn. Bekaert draad met een hoogte 2 meter en met een bovenbuis. Graag prijs met en zonder betonplaten. Graag ook van een ondoorzichtig doek.
dinsdag 10 januari 2017

Nieuwe omheining plaatsen met beton en hout en aanleg nieuwe grasmatten

Ik zou graag een nieuwe omheining laten plaatsen met beton en hout gecombineerd en nieuwe grasmatten met antionkruiddoek zodat er geen onkruid meer door komt nu op deze moment enorm veel. Oppervlakte van de tuin is 36 m². Vanaf april-mei de werken uitvoeren.
maandag 9 januari 2017

Tuinafsluiting van beton in houtstructuur

Graag prijs van beton afsluiting in houtstructuur gekleurd Eerst in plakken grijs zoals op site Tweede offerte bruin kleur zoals op site Enkel levering plaatsing doen we zelf Lengte 40 m lang, dat is 1 zijde.
maandag 9 januari 2017

Tuinafsluiting renoveren

Momenteel heb ik een 14 tal houten schuttingen staan. (180/180) met houten palen. De houten palen beginnen te rotten en zou die willen laten vervangen door betonstijlen. De platen die nog goed zijn zou ik hergebruiken.
vrijdag 6 januari 2017

Omheining van een bos

Deze lente willen wij graag ons stuk bos laten omheinen de omtrek van ons bos is ongeveer zijde 1: 100m zijde 2: 10 meter zijde 3; 45 meter zijde 4; 80 meter en zijde 5 ; 55 meter dus in totaal is dat ongeveer 290 meter en daarin zouden we graag 2 grote poorten hebben ( voor auto of camionette) en klein voetgangers poortje. Bij de gemeente hebben we een aanvraag gedaan en we zouden mogen gaan tot 2 meter hoogte we zouden graag een afsluting hebben met harminicagaas met of zonder bovenbuis. Ook zouden we graag weten wat het geplaatst zou kosten of enkel het materiaal. Gelieve enkel te mailen wij zitten nu in het buitenland.
donderdag 5 januari 2017

Afsluiting L-vorm in metaal met hek

Afsluiting in L-vorm totale lengte:25m + 15m , hoogte 1m75 +aan straatkant tussen muur en afsluiting ,ijzeren hek ,breedte straatkant 4m.
woensdag 4 januari 2017

Afsluiting plaatsen in vervanging haag

Een afsluiting liefst in composiet van 15m doorlopend ter vervanging van haag.
vrijdag 30 december 2016

Plaatsen van nieuwe afsluiting

Het plaatsen van een nieuwe afsluiting 1 x 20m en 1 x 16 m met draadpanelen van 200 x 200 en een betonnen paneel onderaan.
woensdag 28 december 2016

Vernieuwen afsluiting

Momenteel hebben we een bekaertdraad staan van 1m20 met er achter een haag van sparren 1m80 hoogte maar die beginnen te verdorren en zouden graag een oplossing hebben waar we geen kijk meer naar hebben , vandaar ons gedacht van korven met keien. In totaal 21 - 22 meter. Eventueel hek ook vernieuwen.
maandag 26 december 2016

Omheining tuin achterzijde + poort

De omheining dient over een lengte van ongeveer 23 meter geplaatst te worden, en in een rechte hoek op het einde dient een ingangspoort van 2 meter geplaatst te worden. Bij voorkeur verkiezen wij draadpanelen.
maandag 26 december 2016

Tuinafsluiting in composiet plaatsen

Ik zou een tuinafsluiting willen in composiet van 1m80 hoog over een lengte van. 20m lang met plaatsing. Graag zou ik willen weten wat de kostprijs zou zijn.
zaterdag 24 december 2016

Haag vernieuwen

Oude haag wegdoen 30 m lang. We zouden geen levende haag meer willen. Op de foto: tuinhuis met brandschade.
vrijdag 23 december 2016

Afsluiten in beton

Afsluiting in beton +- over 50 meter en 2 hoog

Partners

Partners van Casius