Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
315 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten tuinman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oost-Vlaanderen:

donderdag 23 mei 2019

Wingerd en andere plant tegen gevel snoeien

Ik wil het groen op mijn gevel laten snoeien. Wingerd en Trompetbloemenplant woekeren en deze zouden moeten netjes gezet worden .De gevel is ongeveer 10 hoog en 5 m breed.
woensdag 22 mei 2019

Afsluiting in sierbeton plaatsen

De omheining is nu nog met draad waar klim op ophangt. Graag zou ik deze willen laten verwijderen en vervangen door betonsierplaten. Langs de kant van de straat effen en langs de tuinkant met motief. De afmetingen zijn : 12m op 10m graag zou ik de hoogte van de platen op +- 2.40 a 2.50m willen De kleur van de platen zou ik in het beige willen nemen. Oude tuinafsluiting, draadafsluiting met klimop verwijderen.
woensdag 22 mei 2019

Kunststof afsluiting plaatsen

Ongeveer 30 lopende meter op 2 meter hoog. Geen oude afsluiting af te breken.Afsluiting plaatsen in kunststof.
dinsdag 21 mei 2019

Draadpanelen plaatsen

Een draadafsluiting ( draadpanelen) 2.50M × 5.00M ×2.50M × 5.00m met een poortje in. Hoogte 1m53 in het zwart. de maten die ik opgeef is een vierkant van beide zijden 5meter en kopsekanten 2.50m elk met in de zijkant een poortje. Dit is bedoeld als afsluiting voor een hond (hondenkot).
maandag 20 mei 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag hadden we een nieuwe muur betonmuur gezet in onze tuin. Deze wand zou 2m hoog en 8 m lang moeten zijn ongeveer . We wonen in een rijhuis, maar hebben een ruime garage die doorloopt tot in de tuin dus aanvoer/afvoer materiaal is geen probleem. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook)
maandag 20 mei 2019

Kunststof afsluiting plaatsen

Ik heb momenteel een buxushaag staan van 50 meter lengte, 1 meter breedte en 1.3 meter hoogte. Deze verwijderen en vervangen door een afsluiting in kunststof. Het betreft een open bebouwing , + 20 jaar, beide kanten heel goed bereikbaar.
maandag 20 mei 2019

Steenkorven plaatsen

Ongeveer 7m lang 8cm hoog. Nu staat er nog niks. steenkorven in metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal)
maandag 20 mei 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

het gaat over een afboording van een perseel grond het werk van den akker max 30 cm boven de grond ongeveer 20 meter lang Betonplaten zonder structuur (egale betonlook)
zaterdag 18 mei 2019

Blokhut plaatsen

Heb een nieuwe blokhut voor in de tuin besteld en zoek niemand om het in elkaar te zetten. Blokhut Van hadero.
zaterdag 18 mei 2019

Snoeien of verwijderen van sparren

De omtrek van onze tuin is ongeveer 100 meter. De sparren zouden moeten worden gesnoeid. De hoogte bedraagt ongeveer 3,5 meter. Een meter eraf lijkt ons voldoende. Indien ze niet meer kunnen worden gered, kunnen ze ook worden verwijderd.