Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Aalst:

Afsluiting plaatsen

Nieuwbouwproject in St-Katarina-Lombeek. Het gaat om een afsluiting rond een perceel van 9a50ca (ongeveer 150 lopende meter, met 6 punten waar de richting veranderd). Doel van de omheining is tweeledig, 1. Hond binnen het perceel houden 2. Veiligheid/inbraakwerend. Er dient ook nog een poort voorzien te worden (de poort moeten we nog kiezen, dus lengte/hoogte/gewicht nog niet gekend. We vermoeden dat deze niet langer dan 4 meter zal worden). Graag dus een prijsberekening/offerte voor de plaatsing van de omheining (materiaal en werkuren meegerekend, incl. BTW). We opteren voor een zwarte afsluiting van draadpanelen. Graag een offerte voor de zwarte afsluiting (zonder gebogen bovenstuk). Kan u ook 2 verschillende offertes maken (1ste offerte voor hoogte 2 meter///2de offerte voor hoogte van 1,80 meter hoogte) Voorkant van het perceel = 24,17 meter (+1ste bocht) Linkerkant van het perceel = 39,21 meter (+2de bocht) + 11,18 meter (+3de bocht) + 14,18 meter (+4de bocht) Achterkant van het perceel = 15,24 meter (+ 5de bocht) Rechterkant van het perceel = 52 meter (+6de bocht)

Snoeien van sparren en struiken

Achtertuin 2 are, sparren en struiken snoeien + verwijderen van klimop. Afval mee te nemen.

Aanleggen kunstgras

Zouden graag het huidige gazon laten vervangen door kunstgras. Het gaat over 3.30 m x 8.60 m

Steenkorven platsen als afsluiting

We hadden dit graag als afsluiting gezet in onze tuin. afmetingen 12m L x 2m H Steenkorven Metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal)

Klimop snoeien in stadstuin

Wij hebben een klimop in een stadstuin (omringd door muren), op de achtermuur met een hoogte van 6 à 7m., tuin is niet toegankelijk voor hoogtewerkers. Klimop moet dringend gesnoeid worden.

Nieuwe draadomheining zetten

We zijn op zoek naar een vakman voor een draadafsluiting te plaatsen. Dit voor zo een 32 lopende meter.

Zwarte draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Bij benadering 135 lopende meter zwart draad met zwarte palen en zwarte bovenbuis. Hiervan zou er een 80m oude draad met betonpalen weg moeten gehaald worden.

Kunststof afsluiting plaatsen

Ongeveer 30 lopende meter op 2 meter hoog. Geen oude afsluiting af te breken.Afsluiting plaatsen in kunststof.

Tuinhagen snoeien

Tuinhagen snoeien. Laurier en beukhaag. Laurierhaag :Hoogte 2,5 m . Lengte : 50 m. Beukhaag: Hoogte 2,5 m. lengte 10 m.

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen voor 16,5 meter en een ander stuk 14,2 meter. Alles 2 meter hoog en zonder hoogteverschillen op één rechte lijn. Omheining in beton.