Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Aalst:

Plaatsen metalen tuinhuis

Tuinhuis Palladium van 2.44m x 1.83m plaatsen. Betonnen ondergrond reeds aanwezig. Verankeren. Tuinhuis is besteld.

Omheining plaatsen

Het plaatsen van een omheining tussen mijn tuin en de tuin van de buren. We opteren voor een degelijke en budgetvriendelijke oplossing. Momenteel is de oude tussenmuur gedeeltelijk ingestort en dient verder te worden afgebroken en het puin geruimd. De muur is 14 meter lang en we opteren voor een afsluiting van 1.50 of 1.80 m hoog. Het gaat om een afsluiting tussen 2 rijhuizen. We zijn er nog niet uit welk materiaal we wensen.

Omheining plaatsen

We zouden graag een omheining in kunststof laten plaatsen over een lengte van 10 meter en met een hoogte van 1,80 meter.

Tuinpoort vervangen

Dubbele tuinpoort vervangen. Tweledige poort van 3.15m x 1.05m bevestigd aan 2 houten palen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaats (bouw) een tuinhek van ongeveer 7 m lang (om 2 percelen te scheiden) met betonnen kolommen en houten planken om tussen de betonnen kolommen te glijden Poser(construire) une clôture de jardin de plus ou moins 7m de long(pour séparer 2 parcelles) avec des colonnes en béton et des planches de bois à glisser entre les colonnes de béton

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting plaatsen met palen en bovenbuis in metaal. Dit voor 10 lopende meter en 2m hoog.

Plaatsen afsluiting met bamboo

Mijn tuin is afgesloten met groene draad. Afmetingen 10 - 6 - 6 meter (ongeveer) Ik verkies een afsluiting van bamboe met grote takken.

Plaatsen betonnen afsluiting

Ik zou graag een betonnen afsluiting laten plaatsen achteraan in mijn tuin. Het bedraagt 25 lopende meter en ze zouden 2 meter hoog moeten zijn. Mijn tuin van achter paalt aan een weg waartussen een strook van 6 meter zit.

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Vervangen van tuinafsluiting. Plaatsen van betonpalen en betonplaten in de grond. Afwerken met houten panelen. Afsluiting in L-vorm: 20m diep en 5 breed. Oude afsluiting kan ik zelf weghalen.

Houten tuinschermen plaatsen

Momenteel heb ik betonnen panelen staan dat zou gaan om zo'n 4 meter en hoogte van 1,8 meter. Voor deze panelen zou ik graag 3 houten tuinschermen willen plaatsen. Specifiek materiaal zou ik nog graag bespreken met de vakman, als dit mogelijk is. Langs de ene kant zou er wel een stukje beton verwijderd moeten worden in de grond. Zou gaan om een 10 à 15 cm. Dit om de palen tegen het tuinhuis te plaatsen. Aan de andere kant moet het juist bevestigd worden tegen een muurtje.