Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Aalst:

Tuinafsluiting met draad plaatsen

Het zou gaan om tuinafsluiting met draad om 2 grote honden tegen te houden dus mag zeker 1m80 hoog zijn met beton onderaan en bovenpaal Het zou gaan om 2x20 lm.

Verwijderen van klimop op buitenmuur

Er is een wildgroei van klimop tegen mijn muur tot dakgoot, waardoor er schade is aan mijn muren, en vooral de dakgoot. De muur is ongeveer qua oppervlakte 12 m breedte hoogte +- 11 m hoogte.

Vijver uitbaggeren 35 are

Door de extreem droge zomer is het waterpeil van onze 35 are grote vijver enorm laag. Wij zouden de vijver laten uitbaggeren. Het betreft hier een ronde vijver met in het midden een eiland. Is bereikbaar met half-zwaar materieel. Er zit nog veel vis op en de waterdiepte bedraagt nu gemiddeld 50 cm. Dit is een open bebouwing.

terras aanlegen en een nieuwe tuinhuis plaatsen

Afbraak van een tuinhuis. Aanleg van terrastegels ong 20m² op deze plaats (dus grond ook uit te graven). Afbreken van een bestaande terrasoverkapping en een nieuwe plaatsen. Afbraak van rommelkot achteraan in tuin,hier zou een nieuw tuinhuis moeten komen. Daar ook terrastegels leggen (15 à 20m²) Plaatsen van houten tuinpanelen (zal ongeveer 30m zijn). Aankoop van de tuinhuis en terrastegels aankopen via de vakman .

Verwijderen van huidige afsluiting en composiet afsluiting plaatsen

Uitbreken van bestaande omheining,( betonplaten en palen) en plaatsen van een nieuwe omheining (kunststof) Lengte af te sluiten is ongeveer 12 meter. De hoogte 1.80 meter.

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat en bovenbuis

Achteraan mijn tuin waar vroeger een weide was is een nieuwe verkaveling. Ik wil daarom dat de oude draadafsluiting achteraan de tuin (1. 2 m hoogte met ijzeren paaltjes) vervangen wordt door een draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis. De scheiding van de tuinen moet behouden blijven. Breedte van de tuin = 20m En graag een hoogte van 1m80 à 2m

Composiet afsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : 1 x +/- 10 l. M + 1 x +/- 15 l. M afsluiting in composiet (hoogte 180 cm )

Klinkers plaatsen in tuin

Klinkers plaatsen en buis plaatsen in tuinproject.

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen. We Hebben ongeveer 100 lopende meter tuin die omheind dient te worden. Momenteel is er geen oude afsluiting.

Draadafsluiting met betonpalen plaatsen

Ik zou graag betonnen palen gebruiken en dit voor een 20-30 meter lengte en 3,3 meter breedte. Draadafsluiting.