Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Aalst:

Plaatsen afsluiting met bamboo

Mijn tuin is afgesloten met groene draad. Afmetingen 10 - 6 - 6 meter (ongeveer) Ik verkies een afsluiting van bamboe met grote takken.

Plaatsen betonnen afsluiting

Ik zou graag een betonnen afsluiting laten plaatsen achteraan in mijn tuin. Het bedraagt 25 lopende meter en ze zouden 2 meter hoog moeten zijn. Mijn tuin van achter paalt aan een weg waartussen een strook van 6 meter zit.

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Vervangen van tuinafsluiting. Plaatsen van betonpalen en betonplaten in de grond. Afwerken met houten panelen. Afsluiting in L-vorm: 20m diep en 5 breed. Oude afsluiting kan ik zelf weghalen.

Houten tuinschermen plaatsen

Momenteel heb ik betonnen panelen staan dat zou gaan om zo'n 4 meter en hoogte van 1,8 meter. Voor deze panelen zou ik graag 3 houten tuinschermen willen plaatsen. Specifiek materiaal zou ik nog graag bespreken met de vakman, als dit mogelijk is. Langs de ene kant zou er wel een stukje beton verwijderd moeten worden in de grond. Zou gaan om een 10 à 15 cm. Dit om de palen tegen het tuinhuis te plaatsen. Aan de andere kant moet het juist bevestigd worden tegen een muurtje.

Vijver uitbaggeren

wij hebben een vijver van ongeveer 70 m op 50 m dewelke zou moeten worden uitgebaggerd , er is al jaren niets aan gedaan door de vorige eigenaars

Afsluiting plaatsen

Nieuwbouwproject in St-Katarina-Lombeek. Het gaat om een afsluiting rond een perceel van 9a50ca (ongeveer 150 lopende meter, met 6 punten waar de richting veranderd). Doel van de omheining is tweeledig, 1. Hond binnen het perceel houden 2. Veiligheid/inbraakwerend. Er dient ook nog een poort voorzien te worden (de poort moeten we nog kiezen, dus lengte/hoogte/gewicht nog niet gekend. We vermoeden dat deze niet langer dan 4 meter zal worden). Graag dus een prijsberekening/offerte voor de plaatsing van de omheining (materiaal en werkuren meegerekend, incl. BTW). We opteren voor een zwarte afsluiting van draadpanelen. Graag een offerte voor de zwarte afsluiting (zonder gebogen bovenstuk). Kan u ook 2 verschillende offertes maken (1ste offerte voor hoogte 2 meter///2de offerte voor hoogte van 1,80 meter hoogte) Voorkant van het perceel = 24,17 meter (+1ste bocht) Linkerkant van het perceel = 39,21 meter (+2de bocht) + 11,18 meter (+3de bocht) + 14,18 meter (+4de bocht) Achterkant van het perceel = 15,24 meter (+ 5de bocht) Rechterkant van het perceel = 52 meter (+6de bocht)

Snoeien van sparren en struiken

Achtertuin 2 are, sparren en struiken snoeien + verwijderen van klimop. Afval mee te nemen.

Aanleggen kunstgras

Zouden graag het huidige gazon laten vervangen door kunstgras. Het gaat over 3.30 m x 8.60 m

Steenkorven platsen als afsluiting

We hadden dit graag als afsluiting gezet in onze tuin. afmetingen 12m L x 2m H Steenkorven Metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal)

Klimop snoeien in stadstuin

Wij hebben een klimop in een stadstuin (omringd door muren), op de achtermuur met een hoogte van 6 à 7m., tuin is niet toegankelijk voor hoogtewerkers. Klimop moet dringend gesnoeid worden.