Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor tuinpoort vervangen:

Tuinpoort vervangen

Dubbele tuinpoort vervangen. Tweledige poort van 3.15m x 1.05m bevestigd aan 2 houten palen.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Aalst (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinpoort vervangen uit heel België:

Herstellen van beschadigde draadafsluiting en plaatsen van tuinpoort

1)Herstellen van beschadigde draadafsluiting (Plasitor h=200 cm met betonplaat en bovenbuis) door middel van het vervangen van 3 tussenpalen en 2 St. bovenbuis. De bestaande gaasdraad en betonplaten kunnen worden herbruikt. De palen worden geplaatst in een magere betonfundering. 2)Leveren en plaatsen van 1 tuinpoortje h=180 cm in zwart met vrije doorgang van 85 cm. Deze moet worden ingewerkt in een bestaande draadafsluiting.

Houten tuinpoort herstellen

Onze houten tuinpoort uit padouk (3meter, 2vleugels) is door de storm open gewaaid naar de verkeerde kant. Deze zou moeten worden hersteld. De buitenste latten van beide vleugels zijn gebroken, dus weten wij niet of deze nog kan hersteld worden of moet vervangen worden door een nieuwe.

Plaatsen van tuinscherm, houten poort met berging en bekleding betonnen keerwand

1.Tuinschutting ter hoogte van het terras Graag willen we samen met de buren het huidige tuinschutting vervangen. De ankerpunten zijn reeds voorzien. Het nieuwe hek moet op maat worden gemaakt. Over vorm en materiaal willen we graag uw advies vragen. 2. Tuinpoort met tuinkast Naast het huis willen een poort laten plaatsen, gecombineerd met een tuinkast, bedoeld om enkele fietsen in te plaatsen. 3. Bekleding van keerwanden met hout Vooraan willen we een betonnen keerwand, zuid-westelijkgericht, laten bekleden met een hout van een hoge duurzaamheidsklasse (we dachten aan Ceder, Larix, Padoek of eik). Het heeft een decoreer functie.

Tuinafsluiting plaatsen-en tuinpoort

Betreft afsluiting en tuinpoort: We wensen onze tuin af te sluiten met een houten afsluiting van 1,80 m tot 2 m hoog. Er dient eveneens een tuinpoort voorzien te worden (1,5 a 2 m) die dezelfde hoogte heeft als de afsluiting. We dachten aan geïmpregneerd hout met onderaan een betonnen plaat in de grond en planken met tand en groef De bestaande afsluiting in hout (2 panelen) dienen afgebroken te worden. Een 2e deel van de offerte is een offerte voor het vervangen van gras en planten door grindmatten waarop een wagen mag staan. Een stuk van 7 meter in totaal te plaatsen omheining.

Vervangen of herstellen tuinpoortje

Sleutel afgebroken in slot + klink afgebroken van metalen tuinpoort Afmetingen: (Breedte 1,40 meter / Hoogte 1,45 meter)

Diverse klusjes

Wij zijn naar iemand op zoek voor een aantal karweitjes : - Monteren van een schommelspeeltuig in de tuin - Vervangen van een toilet - Plaatsen van een tuinpoort