Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Aalter te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Aalter.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Aalter of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Aalter die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Aalter:

Houten afsluiting plaatsen

Voor 20 lopende meter met twee poorten van 90 cm. Grond nog niet bewerkt te plaatsen met betonmolen en betonplaten . Tuinschermen of plankenwand in hardhout met betonpalen . Niks af te breken.

Draadpanelen plaatsen

Paneelafsluiting (hoogte 1530mm) het is een stuk 10 meter in de breedte dan 20meter in de lengte en dan nog eens 10meter in de breedte.

Houten afsluiting en geluidhinder schermen plaatsen

Onze woning ligt aan een drukke gewestweg. We overwegen een geluidsscherm te plaatsen om de geluidshinder te beperken. deze moet bij voorkeur uit hout bestaan. De totale lengte van de plaatsen geluidsafscherming = +/- 23 meter.

Draadafsluiting plaatsen

plaatsen van 6 l/m draadafsluiting hoogte 1m + plaatsen van 5 steunpalen

Weghalen van sparren

42 sparren verwijderen gelegen langs een oprit naar garage toe.

Draadafsluiting plaatsen

Een nieuwe afsluiting van 11 meter type gevulde wanden-zenturo-super. Van betalende 75 cm hoog zonder hoeken en 3D super panelen 2m neergaand naar 75 cm in lijn naar beneden gaand.

Wilgenscherm plaatsen

We zouden een niet-doorzichtig wilgenscherm willen plaatsen van in totaal 36 lopende meter. Een stuk van ongeveer 16 meter en een stuk van ongeveer 20 meter. Hoogte moet 1,80 meter zijn.

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen. Er is een bestaande draad met palen van ca 125 cm hoog (op betonpanelen). Kan daar een H-profiel of zo over worden geplaatst ? Palen op 1m80 ong van elkaar, totale lengte ongeveer 12 meter Geen voorbereidende werken uitvoeren.

Draadafsluiting plaatsen aan straatzijde

Er is nog geen tuinafsluiting langs de straatkant. Dit willen we nu plaatsen. De totale lengte van de gewenste afsluiting is 20 meter ongeveer met een hoogte van 1.80 meter. In draadafsluiting.

Houten afsluiting plaatsen

Ik wil graag een houten afsluiting laten plaatsen met onderaan beton. Qua materiaal willen we graag Europees hardhout, tropisch hardhout of geïmpregneerd hout. Het gaat om één recht stuk afsluiting van zo een 25 meter.