Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Aalter te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Aalter.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Aalter of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Aalter die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Aalter:

Drainage in tuin voorzien

De tuin staat bij hevige regen (zoals de voorbije tijd) op sommige plaatsen dagenlang onder water. Dit veroorzaakt ook wateroverlast in huis. Meer bepaald in de ondergrondse centrale verwarmingsputten.

Houten afsluiting plaatsen met betonplaat

Ik wens een afsluiting te plaatsen tussen ons perceel en het perceel van de achterbuur. Er staat nu reeds een betonplaat met een draadafsluiting. De bestaande afsluiting zou ik laten staan, en er een nieuwe voor zetten. We zouden graag et een betonnen plaat werken, eventueel betonnen palen of houten palen waarin balken geschoven worden. De totale hoogte moet ongeveer 230 cm hoog zijn, inclusief betonplaat van 50 cm. De lengte bedraagt 12 meter.

Vervangen omheining

Lengte ongeveer 30 meter, hoogte 1,80 meter. Vervangen van een houten scheidingswand tussen twee eigendommen, graag zouden we erna een nieuwe plaatsen.

Blokhut Bonn plaatsen

Ik wil een blokhut Bonn ref.1797341 bestellen. Het is eventueel nodig om vooraf de nodige beton sokkel gieten.

Houten afsluiting plaatsen

Voor 20 lopende meter met twee poorten van 90 cm. Grond nog niet bewerkt te plaatsen met betonmolen en betonplaten . Tuinschermen of plankenwand in hardhout met betonpalen . Niks af te breken.

Draadpanelen plaatsen

Paneelafsluiting (hoogte 1530mm) het is een stuk 10 meter in de breedte dan 20meter in de lengte en dan nog eens 10meter in de breedte.

Houten afsluiting en geluidhinder schermen plaatsen

Onze woning ligt aan een drukke gewestweg. We overwegen een geluidsscherm te plaatsen om de geluidshinder te beperken. deze moet bij voorkeur uit hout bestaan. De totale lengte van de plaatsen geluidsafscherming = +/- 23 meter.

Draadafsluiting plaatsen

plaatsen van 6 l/m draadafsluiting hoogte 1m + plaatsen van 5 steunpalen

Weghalen van sparren

42 sparren verwijderen gelegen langs een oprit naar garage toe.

Draadafsluiting plaatsen

Een nieuwe afsluiting van 11 meter type gevulde wanden-zenturo-super. Van betalende 75 cm hoog zonder hoeken en 3D super panelen 2m neergaand naar 75 cm in lijn naar beneden gaand.