Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor houten afsluiting plaatsen:

Houten afsluiting plaatsen

Voor 20 lopende meter met twee poorten van 90 cm. Grond nog niet bewerkt te plaatsen met betonmolen en betonplaten . Tuinschermen of plankenwand in hardhout met betonpalen . Niks af te breken.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Aalter (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten afsluiting plaatsen uit heel België:

Tuinafsluiting verwijderen en nieuwe plaatsen

Betonnen palen van ong. 0.7m hoog verwijderen aan weerskanten van de inrijpoort. Huidige kastanje tuinafsluiting van 12-14m x 1.5m en 12-15m x 1.5m verwijderen. Nieuwe kanstanje tuinafsluiting plaatsen met houten palen die in beton vastgeankerd zijn. Stevig alternatief voor betonnen tuinafsluiting om kastanje afsluiting te verstevigen. Nieuwe inrijpoort van ong. 1.5m plaatsen met nodige steunpalen van 1.8m.

Houten trap op maat maken

Ik wens graag een gesloten trap vanuit het verdiep naar zolder te leggen met de optie om kasten/opslagruimte te voorzien alsook afsluiting van de zolder.

Betonnen afsluiting zetten

Op zoek naar een vakman om een betonnen afsluiting te plaatsen met houten schuttingen tussen. In totaal een tiental panelen in een L-vorm. De afsluiting moet 3 percelen afsluiten.

Houten afsluiting van 100 m te plaatsen

100 m afsluiting, 3 poortjes, bijhorende palen, gepaste dikte en lengte en 8 actieve hoeken of stops (enkel te tellen - waar dan een schuine steun extra moet voorzien worden vermoed ik) + 6 extra voor de poortjes. 14 hoeken in totaal.

Houten afsluiting plaatsen

Er zou een thermo ayous afsluiting moeten geplaatst worden van 5m85 lang en min 1m80 hoog met sleufpalen in hout met een onderste betonplaat van 2m / 50cm/3,2cm dik.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Ik zou een afsluiting willen plaatsen in houten panelen met een poortje. Het gaat over een lengte van +/- 10 meter. 5 panelen en 1 poortje.

Houten afsluiting te plaatsen

Laurierhaag verwijderen en vervangen door tuinafsluiting. Nieuwe afsluiting in vorm van tuinschermen of plankenwand in thermowood.

Afsluiting en tuinhuis plaatsen in dezelfde houtsoorts

Houten tuinafsluiting plaatsen + het zetten van een tuinhuis dit allemaal in het zelfde houtmateriaal. Thermowood,Europees hout, Eik, Kastanje, Wilg. Er moet tussen de 10 en 50 meter omheining geplaatst worden.