Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor plaatsing dubbele poort + houten tuinschermen 28 meter:

Plaatsing dubbele poort + houten tuinschermen 28 meter

Bij deze graag een offerte voor de levering en plaatsing van houten tuinschermen met onderstaande kenmerken: *'Collstrop Elegant' of andere uitvoering binnen zelfde prijsklasse * Voorzien van houten steunpalen * Betonnen steunplaat onderaan * + bijpassende dubbele deur +- 2m72 * Uitvoering werken mogen snel worden ingepland * Afmetingen: zie foto in bijlage.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Beervelde (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsing dubbele poort + houten tuinschermen 28 meter uit heel België:

Twee badkamers vernieuwen

Badkamer 1 is ongeveer 10 m². Afbraak oude badkamer, plaatsing inloopdouche, hangmeubel (dubbele wastafel) en plaatsing hang-wc Geberit. Badkamer 2 is ongeveer 6,25 m²: verwijderen wc + lavabo, plaatsing ligbad , hang-wc Geberit en lavabomeubel. Aanpassingswerken elektriciteit zijn eveneens in beide badkamers nodig.

Badkamerrenovatie uitvoeren

• een nieuwe dubbele wastafel met spiegelkast. Het huidige toestel heeft te weinig vermogen om de badkamer te verwarmen. De badkamer meet 2 meter bij 5 meter. Eventueel is moet de plaatsing van de radiator ook herzien worden. • stopcontacten aan de wastafel. momenteel is er enkel een stopcontact aan de raamkant (overkant wastafel). • een nieuw plafond met ventilator en inbouwspotjes. Een afvoerbuis voor de ventilator is al voorzien in de buitenmuur. Het plafond mag liefst ook hoger geplaatst worden dan nu het geval is (hoogte is nu 2 meter), maar dat zal afhankelijk zijn van de (onbekende) dakconstructie boven het huidige plafond. De vloer mag ook blijven. Bad en WC zijn ook nog heel goed.

Twee houten plaatsen

2 trappen van 90cm breed. 1 gesloten rechte steektrap (16 treden) met trapleuning, beide gemaakt in rubberwood. Trapleuning te bevestigen met inox bevestigingshaken op stenen muur. 2e trap is een open dubbele kwartdraaitrap (16 treden) met 2 evenwijdige meelopende planken, dit alles gemaakt in rubberwood. Beide trappen zouden geplaatst en afgewerkt moeten worden in een grijze olie. Gelieve beide trappen ook af te dekken na plaatsing.

Plaatsen nieuw badkamermeubel en installeren lavabo's

Ik wil de badkamermeubel vervangen door een nieuwe , met dubbele lavabo (de oude is enkel) , een kolomkast , een spiegelkast met aparte verlichting boven op de spiegelkast . Nodig een vakman die alles kan plaatsen en liefst zo snel mogelijk ( zeker voor eind augustus ) Enkel plaatsing , meubel reeds aangekocht.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting plaatsen: dubbele plaatsing van omheining. Ong. 30 heen en 30 meter terug. Totaal van 60 meter. Rechte lijn heen en terug. Hoogte 2 meter. Met of zonder bovenbuis ter plaatse bespreken met de vakman.

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De badkamer is 2,35 m x 2,20 m. Er staat een bad en een dubbele lavabo. Afbraak doe ik zelf. Betegelen moet gebeuren + plaatsing van inloopdouche (90 x 140) en dubbele lavabo (120 cm breed) dienen te gebeuren.

Plaatsen Blokhut

Ik wil een offerte voor het plaatsen van een blokhut Type Latina, 320x205, met dubbele deur en raam, ook plaatsing van de roofing en vloer. Prijzen incl. BTW. Ook aparte offerte voor verwijderen oud tuinhuis (total loss door stormschade, omgevallen boom).

Plaatsen glazen wand met dubbele glazen deur

In de benedenverdieping van een oud herenhuis (verbouwd, 1 grote lange ruimte), willen we graag een glazen wand plaatsen, zodat de ruimte in 2 wordt opgedeeld. Resultaat zou moeten zijn dat er een gesprek of vergadering in de ene ruimte kan plaatsvinden, met minder lawaaihinder van de aanwezigen in de andere ruimte. Licht moet wel doorgelaten worden, vandaar keuze glas. Er zou een dubbele deur ingewerkt moeten worden. Het gaat om een hoogte van +/- 3m en breedte +/- 3m, aan te sluiten op pleisterwerk. Graag een offerte inclusief materiaal, plaatsing, ... (klinken, scharnieren, aansluiting op muren) Zie foto om een idee te hebben (bestaande ruimte iets kleiner, foto ter illustratie v/h internet gehaald).