Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Belsele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Belsele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Belsele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Belsele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Belsele:

Bomen vellen

Bomen vellen. 6 tal sparren. 12 - 15 meter hoog.

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen.Afsluiting aan beide kanten van woning. Ook een poortje te voorzien. Acherkant 11 m br en linkerkant 7 m. Rechtse kant 21 m. Draadafsluiting af te breken.

Draadafsluiting en kunsthaag plaatsen

1ste deel: Afsluiting achteraan 15m lang 2m hoog, met bovenbuis . Van paal naar paal. Hier privaat afgesloten. 2de deel: Van huis naar zijkant,5m lang 2m hoog. Van muur naar paal. Hier zou ik een kunststof haag willen. Met eventueel een poortje.

Heraanleg van voortuin

Gras en onkruid verwijderen en grasmatten leggen. Oppervlakte : in vierkant 6 op 6 m

Draadpanelen Betanfence plaatsen tussen oprit

Afsluiting in draad met vast paneel ongeveer 2 meter hoogte. Totale lengte: 15 meter. Merk Betanfence.

Heraanleg voortuin met parkeerstrook

Graag hadden wij onze voortuin laten heraanleggen met parkeerstrook. Oppervlakte voortuinstrook: +/- 35 vierkante meter. Werken: verwijderen van oude taxushaag + betonnen boorden + bodembedekkers. Aanleggen van parkeerstrook met soort grind en rondom rond afwerken (afwerking te bepalen). Planten van nieuwe taxushaag.

Aanleggen van tuin, terras en oprit

We willen voor een halfopen nieuwbouw, tuin, terras én oprit aanleggen. De tuin is 96 m² waarvan we een stuk terras willen aanleggen. Zijkant huis is 36 m² waar ook een padje zal lopen. Voorkant huis is 60 m² waarvan oprit 5 m op 4,5 m, een padje en de rest ook tuin/groen aanleggen.

Paviljoen plaatsen

Graag hadden we een paviljoen besteld en ook laten installeren. Ook voorzien van ondergrond en palen bevestigd in beton. Ik ga dit eerstdaags bestellen. De plaatsing kan zo snel mogelijk gebeuren. Het betreft een paviljoen, outdoor living 505 x295 met 2 dichte wanden

Afsluiting plaatsen

Afsluiting 12 meter. In beton of dergelijke. Met vakman mogelijkheden te bekijken.

Tuin omheining met draad

Graag wil ik een tuinomheining met draad en bovenbuis. Lengte is ongeveer 21 meter. Met poortje-standaardmaat. Hoogte omheining is 1. 80 meter.