Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor kunststoffen afsluiting plaatsen:

Kunststoffen afsluiting plaatsen

Scheidingsmuur te vernieuwen. Een afsluiting in kunststof van 17 lopende meter.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Berlare (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststoffen afsluiting plaatsen uit heel België:

Kunststof afsluiting plaatsen

Momenteel staat er draadafsluiting, maar daarnaast wil ik op mijn grond een volle afsluiting plaatsen. Dit zal over een 8 tal meter gaan.Hoogte van 1m80. Ik vind deze kunststoffen afsluiting met betonlook wel leuk.

Kunststof afsluiting zetten

Vakman voor : kunststoffen tuinschermen (kleur grijs - RAL kleur door mij zelf te kiezen) 8 panelen (180 cm x 180 cm) met bijbehorende palen en afdekplaatjes renovatie (vervangen van bestaande houten afsluiting) prijs op te splitsen in : materiaal en plaatsing (meenemen oude afsluiting inbegrepen in plaatsingskosten) woning ouder dan 10 jaar.

Kunststoffen afsluiting plaatsen

Kunststof afsluiting plaatsen met een lengte 33 meter de hoogte graag 1.80 a 2 meter. Met betonnen plaat en zonder poortje. De huidige afsluiting mag blijven staan.

Kunststoffen afsluiting en draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van een omheining in kunststof voor ongeveer 40 lopende meter. Ook een bijkomende omheining met standaard draadafsluiting van 8 m, hoogte liefst 120 cm en een poortje. Ook afbraak van bestaande omheining uit draad en betonplaten alsook meenemen van afbraakmateriaal.

Kunststoffen afsluiting plaatsen

Wij willen graag een kunststoffen omheining laten plaatsen voor enkele nieuwbouwwoningen. 3 maal 7. 5m op 12m 2 maal 7. 5m op 10m 1 maal 7. 5m op 11m Telkens dus langs 3 kanten een omheining plaatsen.

Kunststoffen afsluiting plaatsen

Ik wil graag een kunststoffen afsluiting in een L vorm laten plaatsen. Een stuk is 17 meter en het andere stuk is 6 meter, qua hoogte dacht ik aan 1,8 meter.

Afsluiting in kunststof plaatsen

Ik wil graag een kunststoffen afsluiting laten plaatsen. Het gaat om zo een 43 lopende meter. Ook moet er een toegangsdeur komen van 1 meter breed.

Kunststoffen afsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman om een kunststoffen tuinafsluiting te plaatsen van 2,40 m hoogte, over 30 lopende meters. Er staat momenteel een haag die moet verwijderd worden.