Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Beveren Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Beveren Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Beveren Waas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Beveren Waas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Beveren Waas:

Plaatsen van draadafsluiting

Het is ongeveer 50 lopende meter met één hoek van 90 graden in de volle grond , hoogte 1,80 m. Daarnaast vraag ik mij af wat het beste is een buis bovenaan of staaldraad.

Aanleggen oprit in grasdallen

Aanleggen van oprit in voortuin voor 2 voertuigen gaat om ongeveer 40 à 45m². We hebben al een oprit, maar dit willen we terug bezaaien met gras. Waar onze nieuwe oprit moet komen ligt er momenteel gras. Voor onze oprit zouden we graag grasdallen laten leggen.

Terras, tuin en oprit aanleggen

Voor een nieuwbouwproject opzoek naar tuinaannemer. Oprit +- 70 m², terras +-25 m², en tuin + afsluiting, lengte tuin +-25m. Oprit: steentjes, grind en stuk naar grote grijze tegels. Terras: te bepalen door vakman Afsluiting: draadafsluiting

Betonnen afsluiting zetten

50 lopende meter beton met structuur 1,8 meter hoog

Herstellen van draadafsluiting in Bekaert

Herstelling van een Bekaert draad met bovenbuis en betonplaat die beschadigd is na storm. (Tuinhuis van de buren erop gevlogen). Over een lengte van ongeveer 14 meter. afbraak oude draad + betonplaat + beton rond palen. Plaatsen nieuwe draad met betonplaat en bovenbuis. aansluiten van de constructie aan beide kanten aan de bestaande afsluiting. Wegbrengen van al het kapot materiaal.

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag een rechte draad afsluiting willen laten plaatsen + - 39 m Met betonen plaat en bovenbuis met een draad hoogte van 150 cm. In antraciet kleur.

Composieten tuinafsluiting + poort plaatsen

Nieuwe omheining achteraan tuin, ipv bekaertdraad waar beukenhaag te weinig licht krijgt. Liever onderhoudsvriendelijke afscheiding ,we hadden gedacht aan houtcomposiet +/- 20 m en ook poort bestaande uit 2 delen en nog 2 enkele poortjes allen uit hetzelfde materiaal.

Composiet afsluiting plaatsen

Tuinafscheiding te plaatsen ipv de huidige bekaert. totale lengte ongeveer 20 m. ook een bijpassende poort zou er moeten geplaatst worden. hoogte is nog te bepalen maar ligt rond 1m60.

Tuinomheining en poortje herstellen na storm

De tuinomheining is kapot gegaan wegens de storm die zich vorig weekend plaatsvond.

Weideafsluiting plaatsen

3 rechte zijden van een vierkant oppervlak (4de zijde is reeds afgespannen). Totale afmeting (van de 3 zijden) : +/- 150m en graag +/- 120cm hoog Afsluiting met Ursusdraad