Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor terras, tuin en oprit aanleggen:

Terras, tuin en oprit aanleggen

Voor een nieuwbouwproject opzoek naar tuinaannemer. Oprit +- 70 m², terras +-25 m², en tuin + afsluiting, lengte tuin +-25m. Oprit: steentjes, grind en stuk naar grote grijze tegels. Terras: te bepalen door vakman Afsluiting: draadafsluiting
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Beveren-Waas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras, tuin en oprit aanleggen uit heel België:

Gepolierde betonvloer plaatsen

De werken zijn voor een terras achteraan de tuin om later een overdekking te plaatsen (nog te bepalen). Deze vloer ligt niet ingesloten en is vlot bereikbaar. Afmetingen ±7x7m dikte 20cm.

Aanleg oprit en terras

Aanleg van terras en oprit in verschillende materialen: - Terras aan huis 70m²: Belgische blauwe steen - Terras in tuin: kleiklinkers - Tuinpad: kleiklinkers => in totaal 130m² - Oprit 50m² : platines en 75m² zou dolemiet moeten zijn.

Aanleggen houten terras

Graag had ik in onze tuin rond de treurwilg, maar in een rechthoek, een terras in cumaru hout laten plaatsen.

Terras heraanleggen

Terras van 8m x 4.5m heraanleggen, terras bekleden zelf ofwel tegels of hout. Er is een hoogteverschil met tuin van ong 0.9m dus terras dient opgehoogt te worden. Trap maken van 1.5m x 1.5m in natuursteen. L-Boordstenen plaatsen rondom op dezelfde hoogte als terras. Kleiklinkers van zijkant van huis tot aan terras aanleggen over een opp. van ong. 20m². Bestaande tuinpad afbreken.

Tuin aanleggen

Tuin van ong 50m² (met terras erbij) over de hele langte 30-40cm verhogen. Momenteel terras met trapje naar tuin en men wil graag een effen tuin/terras. Nieuwe betonnen tuinafsluiting van 7.85m x 1.8m plaatsen. Oude tuinafsluiting afbreken. Afval afvoeren.

Terras aanbouwen bel-etage met trap

Balkon van ong. 5m x 1.5m met trap naar tuin aanleggen. Terrastegels aanleggen op gelijkvloers over 8m x 2.5m. Betreft een bel-etage.

Opmetsen septische put en plaatsen geurdicht deksel

Vorige eigenaar van de woning plaatste een nieuwe (kunststoffen) septische put, maar heeft dit niet mooi afgewerkt. Uit te voeren werken: opmetsen en plaatsen van een geurdicht deksel. De put bevindt zich in de tuin achteraan de woning, onmiddellijk naast de achtergevel. Rondom rond de put ligt er zand, enkel kunststoffen afdichting is zichtbaar, deze heeft een diameter van 56 cm. Bedoeling is om nadien zelf een houten terras boven de put te plaatsen, met wegneembare planken zodat de put bereikbaar blijft.

Tuin egaliseren, overtollige grond afvoeren, terras en oprit maken

Ons huis is in aanbouw met geplande oplevering eind augustus 2020. Het lot is 430 m² in totaal met daarop een huis van 96 m² plus schuur van 12 m². We zijn op zoek naar een bedrijf die de langwerpige tuin uitvlakt en vooral naast het huis aanvult en de resterende grond afvoert. Bij het aanvullen moeten ook opzetstukken voor de diverse putten geplaatst worden. Erbij kunnen, maar niet zien. Naast het huis komt een parkeerplek van grind, hier graag advies over. Optioneel is ook aanleg (houten) terras en verharding aan de achterzijde van de tuin.