Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor terrein nivelleren:

Terrein nivelleren

Ik zou graag iemand onze aangevoerde grond laten nivelleren. Het is een terrein van 400 m².
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Buggenhout (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrein nivelleren uit heel België:

Stuk grond uitscheppen, nivelleren en worteldoek leggen

Terrein van 800m² uitgraven tot op 20cm diepte, nivelleren zodat water naar achter afloopt en op zelfde afmetingen worteldoek plaatsen,. Grond moet niet afgevoerd worden.

Huis + stallingen afbreken

Oud huis + stallingen afbreken en terrein nivelleren. Afbraakwerken : 300 m².

Verwilderde tuin laten omploegen en inzaaien

Verwilderde voor (100m2) en achtertuin tuin (400 m ²) met weinig gras, vele kale plekken en weinig jong onkruid (meeste onkruid is reeds met wortel uitgetrokken of doodgespoten). Omploegen (frezen) nivelleren en inzaaien. Bij voorkeur zo snel mogelijk Zie ook foto achtertuin. Hier ziet u ook waar het onkruid vandaan komt (braakliggend terrein naast tuin)

Terrein bouwrijp maken

We zouden u graag een terrein bouwrijp maken, het gaat om een oppervlakte van 6 are. Men moet een betonplaat, funderingen, geneutraliseerde mazouttank verwijderen. Hiernaast ook nog veel puin afvoeren om uiteindelijk te nivelleren en de grond bouwrijp te maken.

Tuin nivelleren

Ik heb +-5 are tuin bijgevuld met zwarte zand. Er zou een laatste keer overheen gegaan moeten worden met een soort van overtopfrees of rotoreg, dit om de laatste bulten eruit te halen en het terrein zaai klaar te maken. Vlakheid is voor mij goed genoeg dus hoeft verder niets aan te gebeuren.

Afvoeren van aanvulgrond en nivelleren van tuin

Wij zijn bezig aan het bouwen en we zouden graag grond laten afgraven om mooi op niveau te zitten. Ik vermoed tussen de 100 en 150m3 zou er moeten worden weggevoerd en het terrein genivelleerd worden!

Grondwerken vóór tuinaanleg

Op terrein van ongeveer 300 m2 : - verwijderen van hoog gras en onkruid - wegvoeren van dit tuinafval - Frezen (minimum 20 cm) en lichtjes nivelleren Graag PRIJS per m2 aub !

Niveleren terrein-gras zaaien

Door het plaatsen van een regenwaterput + infiltratieputten is de goede aarde vermengt met zand en zavelgrond. Dit moet afgegraven worden en er moet goede grond gestort worden + nivelleren van het terrein + eventueel gras zaaien. Foto's ter beschikking.