Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit De Klinge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit De Klinge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in De Klinge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in De Klinge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in De Klinge:

Opruimen verwilderde tuin

Tuin van om en bij de 200 vierkante meter. Al jaren verwaarloosd wordt. Bramen moeten weg, bomen moeten gesnoeid worden en de tuin in het algemeen moet proper gezet worden.

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat en bovenbuis

Plaatsen van groene draad 1. 80 m hoog met boven aan draad afwerkbuis en onderaan betonplaat van ongeveer 25 cm. De totale lengte van de gewenste afsluiting is 50 meter.

Hagen scheren

De hagen rondom mijn woning dienen te worden gesnoeid zowel in de hoogte als in de diepte. Het betreft een mix van coniferen en bladvormige hagen.

Houten of betonnen schutting plaatsen

Wij willen graag een houten schutting laten plaatsen voor 31 meter lang. Dit is aan de volledige zijde. Prijs graag afzonderlijk een prijs met hout en een prijs met beton afsluiting zo kunnen wij een beslissing maken met de buren en prijs bespreken. Graag 2 meter hoog en reeds behandeld hout.

Betonomheining van ongeveer 65 lopende meter plaatsen

Tussen onze tuin en de plaatselijke chirolokalen zouden we graag een degelijke betonomheining laten plaatsen die zo hoog mogelijk is. Momenteel staat er op de scheidingslijn een gaasdraadomheining waarvan al enkele houten palen zijn gebroken. Een half metertje op onze tuin staat een houten schutting om onze honden tegen te houden en een beetje privacy te verkrijgen, die aan vervanging toe is. Aangezien er veel onkruid tussen de twee omheiningen groeit zouden we graag 1 degelijke omheining laten plaatsen. Zou u ons een prijs kunnen bezorgen voor het verwijderen van de gaasdraad omheining en het plaatsen van een beton schutting? Graag een degelijke omheining zonder onderhoud en stevig genoeg voor voetballende jeugd en ander kattenkwaad.

Tuin delen door middel van een afsluiting met poortje

In totaal zal het gaan om een 4meter lengte ongeveer. Aan elke kant van het huis een dikke 2meter waarin aan beide kanten een poortje moet komen. Dit op een hoogte van 1m20. Graag een afsluiting in hout en volledig dicht zonder gaten of gleuven of geweven met mooie houten planken.

Plaatsen van draadafsluiting

Ik zoek een vakman voor een dubbele tuinpoort 3m op 180cm en draadafsluiting +-30m.

Tuinafsluiting plaatsen

Graag offerte voor leveren en plaatsen van tuinafsluiting met tuinpoort zoals hieronder beschreven: Afsluiting: Type Plastitor 1,8 m hoog draadafsluiting (L = 30 m) met bovenbuis zwart. Palen om de 3 m diameter 65 mm en ingebetonneerd. Tuinpoort: Hoogte 2 m breedte 1 m. Poort samen met afsluiting te plaatsen.

Tuin afsluiten voor katten

Ik heb een huis gekocht. De tuin is volledig afgesloten maar ik wil dat mijn poezen NIET uit de tuin kunnen. Nu hoorde ik bij de dierenarts dat er een systeem bestaat om een draad te plaatsen op een hoogte (mag erg hoog zijn - 2m? ) met dan bovenaan een knik naar binnen van zo een 30cm zodat de poezen op de draad klimmen maar de knik niet kunnen maken en dan er terug afvallen. Graag asap advies en prijs.

Haag te verwijderen

Wij zouden een coniferen haag willen uit laten doen met wortel en al + afvoeren van afval. Ze is ongeveer 20 m lang en 1,70 m hoog.