Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Deinze te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Deinze.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Deinze of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Deinze die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Deinze:

Draadomheining plaatsen tegen bestaande haag

Metalen tuinafsluiting met metalen palen, zonder bovenbuis plaatsen tegen bestaande haag. Achterzijde is 20m en 1 zijkant 30m van de tuin. Graag ook 2 poortjes erin.

Houten afsluiting zetten

Het betreft een afsluiting van ongeveer 40 meter

Blokhut Capri zetten

Blokhut Capri 295 x 248 cm met stalen dak te monteren. De vloer is er al juist de dak van de blokhut zou ook gedaan moeten worden wanneer en hoeveel zou dat kosten

Houten carport monteren

Graag had ik een carport van Makro in hout van 570x340 laten monteren. Wat de ondergrond betreft: er ligt reeds grind op matten.

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen. Lengte 12 meter , betonplaat onderaan liefst palen in bruin beton of hout . Geen oude afsluiting weg te nemen is nieuwbouw.

Betonnen afsluiting plaatsen

92 lopende meter x 2 meter hoog. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...).

Houten afsluiting plaatsen

Ongeveer 43m in U-vorm ( 9m+ 12m+ 22m) Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood, tuinschermen of plankenwand in Europees hout (eik, kastanje, wilg), tuinschermen of plankenwand in bamboe, kastanje afsluiting (treillage), betonpalen met daartussen houten panelen of planken.

Draadpanelen en composiet afsluiting zetten

10 meter draad panelen en 15 meter composiet met een betonplaat onder. Met een hoogte van 180 voor draad panelen en 2m voor composiet gedeelte .

Heraanleggen van gazon

Ik wil op korte termijn (best nog in april) mijn gazon laten heraanleggen. De oppervlakte van de gazon is ca. 800m². De gazon is gemakkelijk te bereiken via een toegangsweg achter mijn grond. Ikzelf zou op de komende dagen de gazon al dood sproeien. Hierna zou door de tuinaanlegger de oude gazon er afgehaald moeten worden + terug nivelleren en ook 3-5cm compost invoeren + gras zaaien.

Houten afsluiting plaatsen

15 meter lengte 1.80 m hoogte afsluiting in een hoek in de tuin plaatsen. Voorkeur voor tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in Europees hout.