Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Denderleeuw te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Denderleeuw.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Denderleeuw of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Denderleeuw die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Denderleeuw:

Dubbele deur tuinhuis vervangen

Dubbele deur van tuinhuis is verrot en scheefgetrokken. Nieuwe deuren zouden geplaatst moeten worden. Tuinhuis zelf is nog in goede staat.

Hernieuwen van een bestaande overdekte siervijver

Afbreken van de houten overdekking van onze siervijver en vervolgens vernieuwen en opmaak siervijver, gebruiksklaar maken voor de visjes.

Klimop verwijderen van de zijgevel

Klimop, die meer als de helft van de zijgevel inpalmt, verwijderen. Dit voor een gebouw van 2 verdiepingen hoog.

Betonnen afsluiting zetten

Betonnen tuinafsluiting tuin zelf : (linker + rechterkant) = 2 x 13 m lang + verwijderen oude afsluiting Betonnen afsluiting oprit in 4 verschillende hoogtes (van 2m40 tot 1m20) = 1 x 8m lang + verwijderen haag

Afsluiting zetten in beton en tuindraad

Gezocht: plaatser voor afsluiting 30l m 11 a 12 m betonpalen onderaan 1 betonplaat en afwerken met hout tussen de palen 170 a 2 m hoogte.....alsook prijs voor het zelfde maar in ander materiaal plaatsen van composiet panelen zelfde afmetingen 2 prijzen dus Dan aansluitende afsluiting plaatsen +_19 m met palen in in metaal met tennisdraad en onderaan betonplaat bovenaan bovenbuis .zelfde hoogte afsluiting van de 11 m Optie 2 ijzeren palen met vaste draadpanelen zelfde hoogte

Houten afsluiting plaatsen

Afbreken van huidige afsluiting (betonnen platen met draadafsluiting 1.8m hoog) + plaatsen van nieuw afsluiting met betonnen platen en palen met daartussen houten planken in geïmpregneerd hout. Hoogte planken =1.8m. Afmeting : 12 m hoogte 1m80 voor de planken.

Afsluiting en koer plaatsen en aanleggen

Plaatsing van een nieuwe afsluiting langs beide zijden van de tuin. Het gaat over 15m en minstens 2m. Houtenafsluitingaan aan enekant met een poortje De andere kant te zien met de vakman welk materiaal . Leggen van een nieuwe koer. De huidige afbreken en de vloer aanleggen in klinkers voor 36m².

Tuin onderhouden

Ik zoek een tuinman voor de onderhoud van een tuin. Deze is gedeeltelijk moestuin en gedeeltelijk bloementuin. De volledige tuin is ongeveer 5 x 20 meter.

Tuin volledig heraanleggen

Mijn tuin is 4 meter op circa 25 meter en is momenteel oneffen met onkruid en gras. Ik zou graag de tuin laten frezen, egaliseren en laten inzaaien of graszoden laten plaatsen. Dit hangt van het prijsverschil af, graag zou ik voor elk een aparte prijs krijgen, gras inzaaien en graszoden plaatsen. Verder zou ik graag een terrasje laten aanleggen in de tuin van 3 meter op 2. 50. De grootte kan nog lichtjes veranderen bij bekijken tuin met de zelfstandige. De stenen zijn reeds ter plaatse. Indien het in het kunnen van de werkman ligt is het ook mogelijk dat er een omheining word geplaatst. Dit betreft het terras aan het huis. Deze is 4 meter breed omgeven door de gevels van de buren.

Kunststof afsluiting plaatsen op terras

Een omheining aan het terras plaatsen. Terras is op de 1e verdieping, met zicht op de tuin. Dus graag geen dichte panelen. Moet onderhoudsvriendelijk zijn en niet te duur, vandaar dachten wij aan kunststof afsluiting te plaatsen. De lengte is een serieuze afstand.