Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Dendermonde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Dendermonde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Dendermonde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Dendermonde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Dendermonde:

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Uitbreken van bestaand draad met ijzeren palen en onderplaat beton en dit ongeveer 43 meter. Afbraakwerken moeten ook gedaan worden door de vakman. Hoogte: 1m80 - 2m.

Kunststof afsluiting zetten

Buxushaag over een lengte van 25-30 meter verwijderen. Vervolgens afsluiting van 19 meter in totaal plaatsen met een maximaal toegelaten hoogte. Er klein staan ook enkele kleine betonnen palen die weg moeten.

Draadpanelen plaatsen

wij hebben een perceel van 13 are, de helft bouwgrond en achterliggend de helft landbouwgrond. Wij willen dit afsluiten met een draadafsluiting ( zeker aan de bouwgrond ) 175 lopende meter ongeveer Wij dachten aan een betonplaat met daarboven zwartkleurige draad en een bovenbuis evt. Zijn er nog andere ( evt goedkopere ) alternatieven ?

Betonnen afsluiting plaatsen

9 lopende meter, 1.80m hoogte betonplaten met houtstructuur (lichte kleur) dient geplaatst te worden. We zijn juist nog aan het twijfelen of we de afbraak werken zelf gaan doen of laten uitvoeren van de bestaande 9m lopende meter betonpalen met draad afsluiting. Nu heb ik zojuist vernomen dat volgens de bouwvoorschriften er ook een stuk transparant hoort te zijn, daar het in de voortuin komt te staan. Dan zou de hoogte ongeveer 1,60 meter moeten zijn. Ik moet mij hier rond nog verder bevragen.

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsing van 12 houten (grenen) panelen met 13 steunpilaren. Ook afbreken en meenemen van de 12 oude houten panelen welke door storm zijn vernield. Ook bekijken voor versteviging van de ondergrond voor plaatsing van de steunpilaren (betonneren ?). 24 lopende meters.

Steenkorven plaatsen

Bestaande situatie zijn nu betonnen paaltjes van +/-50cm hoogte met dwarsliggers in beton. Deze moeten verwijderd worden. Steenkorf oost: 5m lengte, +/-60 à 70cm hoogte en 30cm dik. Steenkorf zuid: brievenbus in de steenkorf 60cm breed daaraan lengte van 9,4m steenkorf van +/-60cm hoogte en 30cm dikte. Er moet een glasblokken laag van 10cm gevuld worden van 40 to 50cm hoogte waarin ik LED verlichting ga steken.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen omheining voor 80 lopende meter plaatsen. Hoogte van de afsluiting is 180 cm.

Tuinafsluiting plaatsen

Plaatsen van een draad op de grens van twee tuinen. Hoogte standaard 180 cm. Onderaan betonnen platen, met een doek op de draad (zwart). Lengte van de afsluiting 12 meter.

Plaatsen omheining tuin

Ik zoek iemand die mijn tuinafsluiting kan komen vervolledigen. Er dienen nog zes panelen geplaatst worden. De vorige heeft niets meer van zich laten horen , de panelen en toebehoren zijn al ter plaatse. De panelen zijn in composiet. Er dienen ook nog wat tuinwerken gedaan worden. Nu omheining in L en er moeten nog 6 panelen geplaatst worden.

Draadafsluiting en poort plaatsen

- 1m25hoog - 6m lang - poort standaard model