Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Dendermonde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Dendermonde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Dendermonde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Dendermonde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Dendermonde:

Plaatsen omheining tuin

Ik zoek iemand die mijn tuinafsluiting kan komen vervolledigen. Er dienen nog zes panelen geplaatst worden. De vorige heeft niets meer van zich laten horen , de panelen en toebehoren zijn al ter plaatse. De panelen zijn in composiet. Er dienen ook nog wat tuinwerken gedaan worden. Nu omheining in L en er moeten nog 6 panelen geplaatst worden.

Draadafsluiting en poort plaatsen

- 1m25hoog - 6m lang - poort standaard model

Houten afsluiting plaatsen

Op zoek naar een hovenier om een houten afsluiting te zetten. Dit voor 110 lopende meter in tuinschermen of een plankenwand in geïmpregneerd hout.

Snoeien van sparren

Snoeiwerken aan de terraskant. Snoeien en vuil mee pakken Dringend uit te voeren.

Draden tuinomheining plaatsen

Ik wil ons stuk bouwgrond laten omheinen met een draden omheining. Dit voor in totaal 90 lopende meter. Hoogte tussen de 100 en 120 cm. Mogelijks ook beton onderaan en bovenbuis bovenaan voorzien, ook één poortje te zetten.

Draadafsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen in metaal (type bekaert draad of gelijkaardig): 1x 8m (inclusief dubbel poortje), 1x 1m, 1x 50m. Bijkomend ook een draaipoort/hekken van 600cm breedte x 160/180/200cm hoogte uit 1 of 2 delen.

Tuin onderhouden

Ik had graag het onderhoud van mijn tuin laten doen. Voortuin: snoeien van struiken. Tuin: snoeien van haag, snoeien van twee bomen. Haag is 20 à 25 meter lang en 2 meter hoog.

Composieten afsluiting plaatsen

Betreft 52 lopende meter afsluiting te plaatsen

Vernieuwen van tuinafsluiting

Dit betreft het vervangen van 80 meter tuinafsluiting. De nieuwe afsluiting dient te bestaan uit betonnen gleufpalen en 1 betonplaat degene tussen 2 gleufpalen komt te zitten.

Plaatsen van houten afsluiting in bamboo

Ik had graag een offerte voor 4 bamboo panelen, zo stevig mogelijk van 180 op 180 plus plaatsing