Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor plaatsen omheining tuin:

Plaatsen omheining tuin

Ik zoek iemand die mijn tuinafsluiting kan komen vervolledigen. Er dienen nog zes panelen geplaatst worden. De vorige heeft niets meer van zich laten horen , de panelen en toebehoren zijn al ter plaatse. De panelen zijn in composiet. Er dienen ook nog wat tuinwerken gedaan worden. Nu omheining in L en er moeten nog 6 panelen geplaatst worden.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Dendermonde (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen omheining tuin uit heel België:

Plaatsen van omheining

We willen een tuinschutting plaatsen met betonnenpalen met daartussen (horizontale) planken in (tropisch) hardhout. Gaat om ongeveer 28 lopende meter en graag een hoogte vna 2 meter. Momenteel is er een lage draad aanwezig, maar deze kunnen we zelf verwijderen.

Plaatsen betonnen afsluiting

Het zou gaan om 34 lopende meter zonder hoeken gewoon recht met 3 verschillende hoogtes. Omheining in 3 verschillende hoogtes starten bij hoogst mogelijk (2.40m). De afsluiting doen we zelf weg.

Betonnen afsluiting plaatsen

Wij willen onze houten afsluiting vervangen door een betonnen. Afmetingen van de 3stukken zijn 15,8m, 13m en 8,3m op 2m hoogte. Deel van de oude omheining moet weg gehaald worden.

Houten terras en omheining plaatsen

Appartement op bovenste verdiep er is al een toetredingsluik, maar zeer verouderd. Luik vervangen met een groter luik, waarin een uitklapbare vlizotrap is verwerkt. + koepel. Ongeveer 20 à 25 m².

Omheining plaatsen met houten panelen

In bijlage een beeld van mijn huidige panelen langs de linker buur. Graag had ik deze ook gehad langs de rechter zijde. Het gaat over ongeveer 18 meter. . ook zou de sparren en appelboom moeten verwijderd worden.

Aanleggen van dakterras

Houten dakterras op plat dak plaatsen. Momenteel enkel roofing. Opp. is ong. 22m². Graag ook lage heel stevige omheining waar wind door kan. Geen muren of andere huizen rond terras waardoor er veel wind kan zijn.

Omheining tuin plaatsen

Wij hebben juist gedaan met de renovatie aan ons huis. Nu moet de omheining komen. Deze zou aan de zijkanten +/- 2m hoog (+ 20lopende meter) moeten zijn en achterzijde +/- 3m hoog.(+ 10 lopende meter). Graag beton platen met structuur.

Composiet afsluiting plaatsen

Composiet omheining 1,8 meter hoog, naast de oprit over de lengte van het huis. Vanaf de voorkant aan het huis tot aan straat tussen de 60 cm en 1 m hoogte. Totale lengte is ongeveer 25/30 meter. Momenteel liggen er klinkers op de oprit, hierop zou de omheining dan moeten komen te staan.