Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor bekaert draadafsluiting plaatsen:

Bekaert draadafsluiting plaatsen

Bekaert tuinafsluiting van 35m x 1.8m plasitor zwart en betobokaal plaatsen. Afwerken met ericamatten zwaar. Bestaande afsluiting van betonpalen en groene draad van 1.2m hoog verwijderen. Afval afvoeren.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Drongen (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bekaert draadafsluiting plaatsen uit heel België:

Plaatsen draadafsluiting en houten afsluiting en leggen grasmatten

Plaatsen bekaert afsluiting 30 meter 180 hoogte en 55 meter 150 hoogte Plaatsen houten panelen 30 meter 180 hoogte Verwijderen 30 meter oude afsluiting + Verwijderen grond/begroeiing en plaatsen grasmatten. 350 vierkante meter

Draadafsluiting herstellen

Een stuk van mijn Bekaert draadomheining is beschadigd nadat er een auto op in gereden is. De draad is beschadigd over een lengte van ong. 6 meter en een paal is volledig krom. Het gaat om een hoogte van 1m50 meter, vermoed ik.

Draadafsluiting plaatsen

Graag wil ik voor onze paardenpaddock en stukje weide Bekaert draad laten plaatsen. Het zou over 2 zijdes gaan. De oude afsluiting zal verwijderd worden. In totaal ongeveer 50 a 80 meter.

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

We zijn aan het zoeken naar een bekaert omheining (90 meter, hoogte 1,80 à 2 meter) met bovenbuis en betonplaat.

Draadafsluiting plaatsen

De bestaande afsluiting (houten en betonnen palen met draad tussen) dient vervangen te worden door Bekaert Draad met metalen palen. Een afstand van ongeveer 10 meter, dan een hoek en nog ongeveer 30 meter en 1,20 meter hoog.

Draadafsluiting vervangen

Beste, wij hebben stormschade aan onze Bekaert tuinafsluiting over breedte van 8m. Deze is volledig van elkaar en van de palen afgerukt. Wij willen volledig dezelfde afsluiting terug hebben. Afsluiting van 2m hoog.

Draadafsluiting plaatsen

het betreft het omheinen van een tuin waarbij één lange zijde van +/- 45 m en een korte zijde van +/- 24 m dient afgezet te worden. Korte zijde dient opening voor poort voorzien te worden. Hoogte van de omheining graag 1,80 meter. Het terrein is aflopend en dient opgehoogd te worden, het hoogste deel zou toch 1 meter opgehoogd moeten worden. Ik vraag me af of jullie dit eveneens uitvoeren met bvb betonpanelen onder de draad dan wel betonnen L profielen. Kan een bekaert draad op betonnen L profielen geplaatst worden? Zwarte draad met bovenbuis.

Draadafsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen in metaal (type bekaert draad of gelijkaardig): 1x 8m (inclusief dubbel poortje), 1x 1m, 1x 50m. Bijkomend ook een draaipoort/hekken van 600cm breedte x 160/180/200cm hoogte uit 1 of 2 delen.