Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Eke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Eke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Eke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Eke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Eke:

Uitbreken betonen vijver en eventueel terras uit uitbreiden

Betonnen vijver van 5m x 7m verwijderen en eventueel terras uitbreiden en vernieuwen.

Coniferen rondom de tuin verwijderen

De coniferen (2 - 3 m hoog) rondom de hele tuin verwijderen. Advies over de manier hoe (uitgraven, omzagen...) en over heraanleg van de ontstane vlaktes. Er is ook 1 grote Conifeer (5 m?) op een moeilijk bereikbare plek (achter de schuur) en een kleine vijver (2,5 * 1,5 m) in de weg.

Plaatsen van kunstgras

Ik zou graag aan mijn voortuin kunstgras willen laten plaatsen. De totale oppervlakte is 20 vierkante meter.

Herstelling houten schutting

Ik heb een terrasje van ongeveer 8m2 voor mijn appartement omgeven door een houten afsluiting/omheining. De omheining zelf is ongeveer 6m lang en 1,8m hoog. De omheining is verdeeld in 4 panelen. 1 van de panelen is stuk en moet vervangen worden. Graag had ik ook de omheining laten behandelen. Het terras zelf bestaat uit bankirai dewelke ik ook wil laten behandelen. Graag zo snel mogelijk aangezien het terras uitkijkt op een parking en 1 van de luiken kapot is waardoor dit geen afscherming meer biedt.

Zwarte draadafsluiting plaatsen

Mijn oorspronkelijke omheining is losgekomen door de wind en wil dus deze graag laten vervangen. Het verwijderen van de oude kan ik eventueel zelf doen. Ik had een zwarte draadafsluiting in gedachten met een bovenbuis. De afsluiting moet 9 m lang zijn en 1.5 m hoog. Onderaan de draad zijn er betonplaten aanwezig.

Composiet afsluiting in nieuwbouw

Een nieuw aan te leggen tuin, afsluiting in antraciet grijs. Keuze 1: Composiet Keuze 2: Vaste draadafsluiting met lamellen Gelieve prijs te geven van de beide. Totale lengte van 45 meter. En de hoogte 1.80 meter.

Houtscherm plaatsen en sparren weghalen

Lange spar omheining met de gebuur moet weg, sparren moeten weggedaan worden. In de plaats 45 m houtschermen van 1m80 hoog Graag in midden augustus de werken uitvoeren.

Draadafsluiting plaatsen

Ik wil een draadafsluiting rond mijn tuin. Mijn voorkeur gaat uit naar een zwarte draadafsluiting met bovenbuis en onderaan beton en dit op 1,80 m hoogte. Volgens een voorlopige opmeting bedraagt de totale lengte ongeveer 115 meter.

Plaatsen houten afsluiting

Langs 2 zijden van de tuin een houten afsluiting plaatsen, hoogte 2 meter, ene zijde 21 meter andere zijde 30 meter. Er staat op dit moment een draad op een betonnen plaat, lengte van de plaat 2,10 meter, hoogte van de draad 1 meter. Deze draad mag weg en de betonnen platen hergebruiken om de houten afsluiting op te plaatsen. Aangezien er momenteel nog coniferen en planten staan in bloei, willen ze eerst wachten tot na de herfst om de coniferen weg te halen en de afsluiting de laten plaatsen.

Afsluiten van tuin

Graag hadden we offertes ontvangen voor het afsluiten van onze tuin met metalen palen en gaasdraad (2 meter hoogte), met natuurlijk de bijhorende betonplaten onderaan. In totaliteit gaat het over +- 16 meter.