Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor afsluiting achtertuin herstellen na stormschade:

Afsluiting achtertuin herstellen na stormschade

Door de storm van zondag is een deel van mijn houten beschutting afgebroken... tot nog toe 3 panelen.Schutting in houtwerk.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afsluiting achtertuin herstellen na stormschade uit heel België:

Tuinafsluiting plaatsen

In de achtertuin staat momenteel een draadafsluiting. Deze zou moeten verwijderd worden en een nieuwe zou moeten geplaatst worden. De afsluiting moet geplaatst worden net naast een gracht. Ik twijfel uit 2 soorten afsluitingen: 1. een afsluiting met betonnen palen en houten latten tussenin zodat er geen inkijk is 2. een afsluiting met draadpanelen. Het zou de bedoeling zijn dat ik later lamellen plaats in die draadpanelen . De draad die op heden aanwezig is zou ikzelf kunnen verwijderen. De palen niet. De lengte voor de afsluiting is ongeveer 10 m en graag had ik de afsluiting ongeveer 1.80m hoog gehad.

Aanleggen voor- en achtertuin + afsluiting + grondwerken

Aanleg van voor- en achtertuin (+/- 200 vierkante meter): egaliseren van grond, aanleg oprit en pad naar voordeur en langs het huis, aanleg terras, achter- en zijtuin afsluiting met draad en klein gedeelte met hout (privacy). Aanleg pad en oprit in klinkers.

Geluidswerende afsluiting plaatsen

Mijn achtertuin is afgesloten met Bekaertdraad en poorten, meer dan 20 meter. Gezien mijn tuin naast drukke weg ligt wens ik geluidswerende schermen of dergelijke plaatsen

Houten afsluiting plaatsen

Op zoek naar een tuinafsluiting voor onze achtertuin. Houten tuinafsluiting of draadafsluiting of composiet. Geen voorkeur van materiaal maar onderhoudsbvriendelijk.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting in achtertuin : breedte : 5 meter / hoogte : 2.20 meter Betonplaten zonder structuur (egale betonlook). Oude afsluiting is weg en opgeruimd.

Leveren en plaatsen van grasmatten

In onze achtertuin dient de bestaande grasmat verwijderd te worden. Achterin de tuin ligt een beetje lager dan de rest van de tuin, 1-2kuub verse grond nodig om alles mooi egaal te maken. Hierna leveren en plaatsen van 90 m² grasmatten. Optioneel: Verwijderen oude tuinafsluiting + plaasten afsluiting en poortje . +- 30 m . Heras hekje.

Draadafsluiting plaatsen

Ik wil een nieuwe afsluiting voor de achtertuin laten plaatsen over een lengte van +/- 10 meter, hoogte 1m80. Qua type wil ik ofwel een composiet afsluiting, anders een draadafsluiting met bovenbuis. Ook wil ik de mogelijkheid van een tuinpoortje (breedte 80cm) te installeren. Houten schutting af te breken.

Complete tuinaanleg voor nieuwbouw woning

Graag een tuinontwerp en aanleg voor onze nieuwbouw woning, zowel voortuin (+/- 15 m²) en achtertuin (+/- 120 m²). In achtertuin circa 40 m² bestrating met ruim grasveld en een gedeelte voor moestuin. Aan de achterzijde aan 2 zijde van 17 meter lengte een afsluiting (mag zowel draadafsluiting met privacy of een houten schutting zijn) .