Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor afsluiting achtertuin herstellen na stormschade:

Afsluiting achtertuin herstellen na stormschade

Door de storm van zondag is een deel van mijn houten beschutting afgebroken... tot nog toe 3 panelen.Schutting in houtwerk.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afsluiting achtertuin herstellen na stormschade uit heel België:

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van beton-douglas schutting type: https://nubuiten.nl/douglas-plankenscherm-zwart-180x180-cm of vergelijkbaar, zeker een dicht scherm met strakke betonpalen. in de achtertuin rechterzijde met buurman 12m diep en achterzijde 7m diep dus in totaal 19m schutting. Langs de zijde van de buurman moet eerst 9m haag gedemonteerd worden. De toegang tot de tuin is door onze woning, de doorgang kan wel recht gemaakt worden, in de woning hoeven er dus geen bochten gemaakt te worden(deuren staan recht over elkaar)

Plaatsen van houten afsluiting

Ik zou graag een omheining in de voortuin (in totaal 11 meter) als in de achtertuin (10 meter langs elke kantà willen. Ik heb een rijwoning. De voortuin zou ik graag in beukenhaag willen van min 1,50 m hoog. De achtertuin graag 1,80 meter hoog.

Houten afsluiting voorzien

Ik zou 20 meter afsluiting willen voorzien voor de achtertuin d.m.v. houten privacyschermen liefst rond 2 meter hoogte. Achterkant tuin is ook bereikbaar via de straat.

Afsluiting kunststof plaatsen

Achtertuin afsluiting, momenteel in hout panelen die 20 jaar oud zijn. Lengte 9 meter met een poortje en hoogte 1,80 meter graag zouden we een omheining in kunststof willen. Het poortje wensen we te behouden.

Omheining zetten

In de achtertuin hebben we al een omheining maar in een soort L vorm. Ik zou graag aan de rechterzijde eventueel nog de afsluiting verder doen lopen. Tis is over een lengte van 40m. Gewone zwarte draadaansluiting van 1m80.

Tuinafsluiting plaatsen

Ik wil mijn achtertuin terug laten afsluiten met de tuin van de buren, door de storm is onze omheining gaan vliegen. De tuin heeft ongeveer een lengte van 18 lopende meter, de hoogte van de afsluiting mag 1,80 meter zijn en graag een houten afsluiting.

Afsluiting plaatsen

Plaatsing van nieuwe volledig gesloten afsluiting in achtertuin op grens met buur over een lengte van 34 meter. Maximum hoogte (bovengronds) van 1m10. Materiaal volgens advies van vakman. Er moet nog een afsluiting weg: gedeeltelijk bestaande uit beton in de grond met betonpalen die eruit komen.

Draadafsluiting zetten

Het betreft de afscheiding van de achtertuin van een rijhuiswoning (zijkanten en achterkant van perceelgrens). In totaal zou dit ongeveer 27m² (naar boven afgerond) bedragen. Graag had ik hier een stevig afsluiting gehad die tegen een stootje kan als er iets van afscherming tegen hangt aangezien de wind redelijk fel aan onze achtergevel door komt waardoor ik toch eerder neig naar een draadpaneel met een betonnen voetplaat.