Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Evergem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Evergem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Evergem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Evergem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Evergem:

Plaatsen van tuinhuis Latina

Wij hebben een latina tuinhuis besteld van 320 x 205cm. De ondergrond is al gegoten in beton, enkel het plaatsen moet nog gebeuren.

Snoeien sparren

Het snoeien van een 10tal sparren van 5m naar 3m hoogte. Dan nog aan de andere kant van de tuin ook nog 5 sparren.

Tuinhuis plaatsen

Tuinhuis Bonn van 3.85m x 2.95m plaatsen. Betonnen ondergrond van 4m x 3m reeds voorzien. 4x3m is de max afmeting van het tuinhuis.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting met gestucte motief erop +- 45 meter lang. Hoogte graag 1m80. Enkel de laatste 8 meter moet iets lager zijn. Oude draadomheining die er nu staat haal ik zelf weg.

Houten omheining met betonpalen plaatsen

De huidige schutting bestaat uit houten palen en tussen werk maar is aan vervanging toe. Het gaat over 35m lengte en een hoogte van 2 meter. De nieuwe omheining mag een zijn met betonnen palen en houten panelen ertussen. Halfopen bebouwing waarvaan zeker 25m rechtuit zal geplaatst worden. Zelf zullen wij de oude schutting weghalen.

Asfalt terras verwijderen en plantklaar maken 60 m2

Ik wil graag een deel asfalt verwijderen en afvoeren om daarna de ruimte te gebruiken voor beplanting. Het oppervlak is makkelijk bereikbaar. Het asfalt moet regulier worden afgevoerd en propere aarde aangevoerd. Het oppervlak zal ook een nieuwe afboording nodig hebben. Het dichtste deel op de foto (tot aan het greppeltje) hoeft niet verwijderd te worden.

Plaatsen nieuwe afsluiting

Verwijderen van de haag (sparren) 21,20 m + verwijderen van oude houten panelen 5,70 m. Volledige vervanging door een degelijke afsluiting, zonder uitkijk bij de buren. Afval mee te nemen. Tuinafsluiting : hout/composiet :, iets niet doorzichtig. Sterk voor 4 honden. en hoogte 2 m.

Omheining in thermowood plaatsen

Het is voor een afsluiting in thermowood van 34 meter. Dit 28 meter van 1,8m hoog en 6 meter van 1m hoog. Zwarte alupalen, toplat en zwarte betonplaten onderaan.

Houten panelen met betonnen palen plaatsen

Vakman voor een afsluiting met houten panelen en betonnen palen en dit voor een lengte van 14,40 meter

Grond nivelleren

Ik heb een stuk tuin van ongeveer 100 m². Is gefreesd, compost ondergefreesd, en grote stenen en takken zijn verwijderd. Zoek nu iemand om het snel gelijk te leggen. Wellicht met kleine rotoreg.