Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Gent:

Tuin aanleggen

Ik zou graag de tuin aanleggen van 7 appartementen. Nu is de tuin nog 1 groot geheel - zouden dus 7 aparte tuintjes moeten worden. 100 m tuinafsluiting met bovenbuis en betonplinten 30 hoog. Naargelang situatie 7 tuinpoorten. Afsluiting van 7 tuintjes tot lengte 100 m. De ondergrond is aarde.

Tuinafsluiting plaatsen

Metalen tuinafsluiting van 15m 1.8m plaatsen. Ook fundering nog te voorzien. Onderaan betonplaat Bovenbuis

Klimop van de gevel snoeien

Graag willen we de klimop van de gevel snoeien. De gevel is 8 meter hoog en 6 meter breed.

Kunststof afsluiting plaatsen

Plaatsen van een tuinafsluiting . 13 m lang en 2 m hoog is de afmeting voor een gewenste tuinafscheiding. Afsluiting in kunststof.

Haag en beplanting uitdoen

Verwijderen van 6 meter haag Verwijderen van ongeveer 40 m2 grondbegroeiing tussen bomen

Wingerd en andere plant tegen gevel snoeien

Ik wil het groen op mijn gevel laten snoeien. Wingerd en Trompetbloemenplant woekeren en deze zouden moeten netjes gezet worden .De gevel is ongeveer 10 hoog en 5 m breed.

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag hadden we een nieuwe muur betonmuur gezet in onze tuin. Deze wand zou 2m hoog en 8 m lang moeten zijn ongeveer . We wonen in een rijhuis, maar hebben een ruime garage die doorloopt tot in de tuin dus aanvoer/afvoer materiaal is geen probleem. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook)

Klimop snoeien en inkorten

De klimop op de achterste muur van onze stadstuin staat veel te dik en klimt nu ook tot bij de buren aan weerskanten. Ook de oranje trompetbloem en blauwe regen heeft zich over de volledige muur verspreid. De muur is zeker vijf meter hoog en zeven meter breed. Wie kan ons helpen om die plantengroei in te tomen .

Tuin nivelleren en inzaaien

Grond nivelleren zodat grond zaaiklaar staat en dan ook graad zaaien. Het gaat over een oppervlakte van 400 m² gemakkelijk bereikbaar voor machines.

Tuinafsluiting herstellen

Op een stenenmuur hebben we een metalen verhoogde afsluiting geplaatst van 10m en die is gedeeltelijk door de storm geplooid. Afsluiting is met klimop bekleed.