Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Gent:

Tuinafsluiting herstellen

Op een stenenmuur hebben we een metalen verhoogde afsluiting geplaatst van 10m en die is gedeeltelijk door de storm geplooid. Afsluiting is met klimop bekleed.

Houten afsluiting plaatsen

Dit is voor een stadstuin. Oude omheining , houten panelen, ook weghalen. Opnieuw een houten afsluiting plaatsen.Ongeveer 10m lang. Hoogte 1m80.

Draadafsluiting plaatsen

Afsluiting van een privé terras van een gelijkvloers appartement als maatregel tegen overlast. 20 m in totaal. Syndicus zal voorleggen op vergadering.

Betonnen afsluiting plaatsen tussen 2 percelen

Scheidingsmuur tussen 2 percelen plaatsen. Een betonnen afsluiting de lengte zou ongeveer 55 meter moeten zijn, dit is een recht stuk en de hoogte graag 2 meter. Een effen afsluiting zonder relief.

Verwilderde tuin opkuisen

Het onkruid is reeds meer dan 1 m hoog en de haag omvangrijk tot bij de buren. Het huis wordt verkocht, dus zou de opkuis in juli moeten gebeuren, desnoods begin augustus, eerste week. Stadstuin in rijwoning, gewone voordeur 86 cm breed, geen mogelijkheid om langs achteren met groot gereedschap binnen te geraken. Tuin is 3,5 op 15 meter ongeveer.

Grasmatten leggen in kleine tuin

Tuintje van 5,5 m² op 3,8 m² er ligt nu enkel aarde, hiervan moet wellicht enkele cm afgevoerd worden, zo niet ligt het gras te hoog. Grond moet voorbewerkt worden en vervolgens het plaatsen van grasmatten. Grasmatten leggen kleine tuin met een oppervlakte van 22 m².

Draadafsluiting Bekaert plaatsen

Zie in bijlage het plan waar de omheining moet komen dit staat aangeduid in fluo-roze. Zie plan.

Plaatsen van tuinafsluiting en hagen

Door een gedeeltelijke onteigening van onze voortuinen, voorzien voor het einde van 2018, dienen de afsluiting en de hagen van onze woonhuizen vernieuwd te worden. Perceel A. 1. Draadafsluiting over een lengte van 32 meter (onderverdeeld in een strook van 24 meter en een strook van 8 meter, waartussen de inrijpoort komt). Hier een geplastificeerde groene draad 2 meter hoog, met groene metalen palen, zonder betonplaten en zonder bovenbuis, maar wel met bovenaan 1 of 2 geplastificeerde prikkeldraden. Achter deze afsluiting wil ik graag planten gebruiken, waarschijnlijk paplaurier. Ook een groenblijvend groenscherm in te planten achter de draadafsluiting over de lengte van 32 meter.

Steenkorven plaatsen

Steenkorven plaatsen in metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Lengte van 16,5 m lang. Hoogte ongeveer 1 meter. We zijn nu onze oude omheining aan het afbreken.

Gevlochten wilgen of hazelaar afsluiting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe afsluiting laten plaatsen met gevlochten takken, liefst wilg of hazelaar. Het gaat om een lengte van ongeveer 6 meter, de ondergrond is aarde.