Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Gent:

Wingerd en andere plant tegen gevel snoeien

Ik wil het groen op mijn gevel laten snoeien. Wingerd en Trompetbloemenplant woekeren en deze zouden moeten netjes gezet worden .De gevel is ongeveer 10 hoog en 5 m breed.

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag hadden we een nieuwe muur betonmuur gezet in onze tuin. Deze wand zou 2m hoog en 8 m lang moeten zijn ongeveer . We wonen in een rijhuis, maar hebben een ruime garage die doorloopt tot in de tuin dus aanvoer/afvoer materiaal is geen probleem. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook)

Klimop snoeien en inkorten

De klimop op de achterste muur van onze stadstuin staat veel te dik en klimt nu ook tot bij de buren aan weerskanten. Ook de oranje trompetbloem en blauwe regen heeft zich over de volledige muur verspreid. De muur is zeker vijf meter hoog en zeven meter breed. Wie kan ons helpen om die plantengroei in te tomen .

Tuin nivelleren en inzaaien

Grond nivelleren zodat grond zaaiklaar staat en dan ook graad zaaien. Het gaat over een oppervlakte van 400 m² gemakkelijk bereikbaar voor machines.

Tuinafsluiting herstellen

Op een stenenmuur hebben we een metalen verhoogde afsluiting geplaatst van 10m en die is gedeeltelijk door de storm geplooid. Afsluiting is met klimop bekleed.

Houten afsluiting plaatsen

Dit is voor een stadstuin. Oude omheining , houten panelen, ook weghalen. Opnieuw een houten afsluiting plaatsen.Ongeveer 10m lang. Hoogte 1m80.

Draadafsluiting plaatsen

Afsluiting van een privé terras van een gelijkvloers appartement als maatregel tegen overlast. 20 m in totaal. Syndicus zal voorleggen op vergadering.

Betonnen afsluiting plaatsen tussen 2 percelen

Scheidingsmuur tussen 2 percelen plaatsen. Een betonnen afsluiting de lengte zou ongeveer 55 meter moeten zijn, dit is een recht stuk en de hoogte graag 2 meter. Een effen afsluiting zonder relief.

Verwilderde tuin opkuisen

Het onkruid is reeds meer dan 1 m hoog en de haag omvangrijk tot bij de buren. Het huis wordt verkocht, dus zou de opkuis in juli moeten gebeuren, desnoods begin augustus, eerste week. Stadstuin in rijwoning, gewone voordeur 86 cm breed, geen mogelijkheid om langs achteren met groot gereedschap binnen te geraken. Tuin is 3,5 op 15 meter ongeveer.

Grasmatten leggen in kleine tuin

Tuintje van 5,5 m² op 3,8 m² er ligt nu enkel aarde, hiervan moet wellicht enkele cm afgevoerd worden, zo niet ligt het gras te hoog. Grond moet voorbewerkt worden en vervolgens het plaatsen van grasmatten. Grasmatten leggen kleine tuin met een oppervlakte van 22 m².