Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Gent:

Tuinmuur bouwen en afwerken

Wij wensen achteraan de tuin een stenen muur, 1 zijde afgewerkt in cementpleister of vergelijkbaar. Voldoende stevige muur qua dikte, 2m hoog, fundering nog te gieten ook. Lengte 11m, dan een hoek van 90° en nog een stuk van 3 m (totaal = 14m). Er zou pleistercement bestaan die gekleurd is, of er kan overheen geschilderd worden (of gekaleid). Zulk schilderen zouden we zelf kunnen doen. Het pleisteroppervlak moet zeker niet ‘perfect strak’ zijn, maar mag er zeker wat ruw, ‘organisch’ uitzien.

Metalen tuinhuis Regent plaatsen

Graag willen wij het tuinhuis Regent laten plaatsen. We zullen zelf de bodem plaatsen. Hiervoor zijn we langs gegaan bij de Drive In. Het is voldoende om een bodem te plaatsen en nadien het tuinhuis te verankeren in de grond (beton).

Tuin heraanleggen

Graszoden vernieuwen. Gazon is meerdere malen geverticuteerd en gezaaid maar zonder succes. Onkruid neemt het telkens over. Graag ong. 40m² grasmatten plaatsen.

Tuin aanleggen

Ik zou graag de tuin aanleggen van 7 appartementen. Nu is de tuin nog 1 groot geheel - zouden dus 7 aparte tuintjes moeten worden. 100 m tuinafsluiting met bovenbuis en betonplinten 30 hoog. Naargelang situatie 7 tuinpoorten. Afsluiting van 7 tuintjes tot lengte 100 m. De ondergrond is aarde.

Tuinafsluiting plaatsen

Metalen tuinafsluiting van 15m 1.8m plaatsen. Ook fundering nog te voorzien. Onderaan betonplaat Bovenbuis

Klimop van de gevel snoeien

Graag willen we de klimop van de gevel snoeien. De gevel is 8 meter hoog en 6 meter breed.

Kunststof afsluiting plaatsen

Plaatsen van een tuinafsluiting . 13 m lang en 2 m hoog is de afmeting voor een gewenste tuinafscheiding. Afsluiting in kunststof.

Haag en beplanting uitdoen

Verwijderen van 6 meter haag Verwijderen van ongeveer 40 m2 grondbegroeiing tussen bomen

Wingerd en andere plant tegen gevel snoeien

Ik wil het groen op mijn gevel laten snoeien. Wingerd en Trompetbloemenplant woekeren en deze zouden moeten netjes gezet worden .De gevel is ongeveer 10 hoog en 5 m breed.

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag hadden we een nieuwe muur betonmuur gezet in onze tuin. Deze wand zou 2m hoog en 8 m lang moeten zijn ongeveer . We wonen in een rijhuis, maar hebben een ruime garage die doorloopt tot in de tuin dus aanvoer/afvoer materiaal is geen probleem. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook)