Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor klimop van de gevel snoeien:

Klimop van de gevel snoeien

Graag willen we de klimop van de gevel snoeien. De gevel is 8 meter hoog en 6 meter breed.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor klimop van de gevel snoeien uit heel België:

Klimop snoeien en inkorten

Gevel (rijhuis) met klimop zou redelijk dringend gesnoeid moeten worden. Gevel is 2 verdiepen hoog en een 4 tal meter breed. Huis staat in auto-vrije straat in centrum Antwerpen.

Herstellen crepi aan gevel

Waterinsijpeling door een slechte voeg onder de boordsteen zorgt voor scheuren in de crepi. Tevens zijn er verspreide kleurprobleempjes en aantasting door klimop aangroei. Graag aanbod voor herstel voeg en crepi gevelschade

Snoeien en knippen klimop

De klimop aan de voorgevel van ons woonhuis moet geknipt en gesnoeid worden. Deze gaat tot ongeveer 3 meter hoog tegen de gevel en is ongeveer een meter, of iets meer breed.

Klimop verwijderen langs gevel tot dak

Rijhuis met klimop tot dak... zou moeten aangepakt worden (te veel aan het woekeren en begint naar buren te gaan). Maw: klimop snoeien en vanaf een bepaalde hoogte (ladderhoogte) verwijderen. Is zo niet dringend.

Gevel hervoegen

Voor onze school zijn we op zoek naar iemand die een muur van ongeveer 62m² (maximale hoogte 4 meter) wil en kan herstellen. Er heeft jarenlang klimop op gegroeid en de voegen zijn grotendeels weg. Ook zijn er halve bakstenen mee uitgekomen bij het verwijderen van de klimop. We zouden liefst deze muur laten egaliseren (betonneren? ) en tweejaarlijks door de kinderen laten herschilderen. Camionette geraakt niet tot aan de muur, er is wel een doorgang van minimaal 160cm breed om eventueel machines en stelling door te voeren.

Snoeien klimop op de gevel

Ik wil mijn voorgevel met klimop laten snoeien op de gevel van een rijwoning De gevel is 5m breed met 3 verdieping hoog. De klimop staat op het geheel van de oppervlakte van de gevel

Gevel achterbouw bekleden met hout

Oude achterbouw waarvan ik de klimop zelf ga verwijderen wil ik graag bekleden. Ik dacht aan een houten materiaal en dit gaat om zo een 20 m².

Verwijderen van klimop

We zijn op zoek naar iemand die onze klimop van de gevel kan verwijderen, het is een vrij jonge plant en komt nog makkelijk van de muur. De hoogte van de plant is circa 10 m.