Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Hamme (O Vl) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Hamme (O Vl).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Hamme (O Vl) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Hamme (O Vl) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Hamme (O Vl):

Houten afsluiting plaatsen

Ik had graag houten tuinpanelen laten plaatsen. De omtrek van mijn tuin bedraagt ongeveer 20 meter (2 hoeken). Voor de hoogte van de afsluiting opteer ik 1, 80 meter. Ik woon in een rijwoning waar er aan de ene kant een gang aanwezig is, recht naar mijn koertje. Dit is 80 cm breed dus de panelen moeten erdoor kunnen, maar kruiwagens lijken mij moeilijk. -

Fundering leggen voor tuinhuis

Tuin afgraven en bekisting maken voor een fundering van een tuinhuis met overkapping. Ook beton gieten met wapeningsnet in het midden. Afmeting 5,84m x 3,46m

Houten afsluiting in padouk plaatsen

De huidige Bekaert omheining met doek heeft het tijdens de storm van maart grotendeels begeven en we wensen deze te vervangen. Het betreft een rechte lijn van 45m waar de ondergrond bestaat uit beton en steengruis. Wij wensen de omheining ca 1,80 - 2m hoogte met Padouk.

Nieuwe omheining plaatsen

Oude omheining afbreken ( hout +/-23 meter )+ meenemen. Nieuwe omheining zetten 5 betonnen palen met bodemplaat en houten latten 28mm tussen ( tand groef geïmpregneerd ), daarna voor de resterende meters bekaert palen (groen) en betonnen bodemplaten met draad en doek. Hoogte van grond tot bovenkant = 2meter.

Verschillende terrassen aanleggen

Aanleggen terras appartement + klein terras aan slaapkamer en klein terras aan schuifraam living, de kleine terrassen zijn enkel voor bv: planten. 10 m² + 3 m² + 3 m².

Betonnen afsluiting plaatsen

Totale lengte van de afsluiting is 76 meter, op een hoogte van 2 meter. Betonplaten liefst zo groot mogelijk, hoe minder onderbrekingen, hoe liever. Betonplaten zonder structuur.

Hagen verwijderen

Wij zouden onze haag willen laten verwijderen omdat deze kapot aan het gaan is. De lengte is 25 meter en de hoogte is tussen de 2 à 3 meter. Makkelijk bereikbaar langs de straatkant.

Houten afsluiting vervangen

Betonnen palen met tand en groef planken. Thermowood of grenenhout. Lengte 30 meter, hoogte +/- 2 meter. Eventueel met afbreken houten tuinschermen die er nu staan in prijs inbegrepen.

Haag uitdoen en houten schutting plaatsen

De haag uit doen voor ongeveer 25 meter en plaatsen van houten omheining. Tevens ook een nieuw gazon aan te leggen.

Omheining en dak tuinhuis herstellen

Omheining van 10 meter herstellen. Ook loszittende roofing van het tuinhuis herstellen.